Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Ruka - (komentáře)

missi
42dada
22. 09. 2022 19:46

Ahoj 42dada
Jsou dvě možnosti co mě napadly. Jedna je celkem jednoduchá a cílí přímo na tu danou entitu.
Když se Ti přihodí zas něco neobvyklého, dotek, náhlý pocit chladu, hluk, hlas, nebo co já vím co, tak buď v duchu, nebo nahlas prostě řekneš něco ve smyslu, nech mě být. Řekni to rázně, ale slušně. Bez vulgarit. Prostě jako bys odháněla protivného člověka.
Ono to většinou stačí. Dáš tím najevo, že o kontakt nestojíš, že Ti to je nepříjemné, že máš strach. Můžeš ten příkaz i doplnit tím, že se treba bojíš.
Druhá možnost je už maličko složitější.
Je vlastně už takové,, čarování,, prace s podvědomím. Mevim jak jsina tom s temito věcmi, ale není to nic co bys nezvládla. Pokud jsi schopná se dostat do stavu alfa, tedy někam mezi bdělý stav a spanek, tak je to snazší.
Jestli ne, neva. Stačí jen klid a velká predstavivost. Což tak nějak tuším, že s tím nebudeš mít problém.
Pokus se uklidnit, vyčistit mysl a až budeš mít v hlavě uklizeno, tak se pokus soustředit jen na jednu věc. Predstav si sebe, jak sedíš uprostřed bytu, domu, ve kterém žiješ. A až tam sama sebe uvidíš, tak si predstav, že jsi silná, plná energie, v tuhle chvíli se vlastně propojis Ty a Tvé podvědomí, což reprezentuje Tvoje JA sedící uprostred bytu. Snad to píšu dost srozumitelně.
A déle si budeš představovat, že kolem sebe v té mistnosti tvoris bublinu. Takovou energetickou bublinu. Může být i treba spojená s nějakým živlem. Treba že je ohnivá, nebo že to je to je voda, nebo větrný vír. Může mít jakoukoli barvu a vlastně i tvar. Jde o to, predstavit si, že ta bublina se zvětšuje smerem od Tebe, Tvého JA sedícího uprostřed bytu. A tím,jak se rozšiřuje, tak vlastně vystrkava vně bytu vše negativní. A až ji dostrkas až za zdi, pod podlahu, nad strechu, tak budeš mít vlastně ten byt, dum, celý v bublině. Ta bublina je Tvoje ochrana před vnějškem. Ne jen před tou nežádoucí entitou, ale když budeš chtit, tak i pred zloději, před padajícím stromem, atd. Pri tvoření té bubliny mysli na to, co po ni chceš. Před čím Te má chránit.
To je asi celé.
Ještě je fajn mistnosti vykourit bílou šalvějí. Dá se sehnat v esoterických obcodech, nebo na netu. Salvej je fajn. A hezky voní a vyčistí mistnosti. A pak bych ještě do rohu dal na pár dnů misku se solí. S obyč kuchyňskou soli. Ta do sebe stahuje to špatné. Po cca týdnu tu sůl vysyp ideálně do řeky. Je to takové obradnejsi. Ale když není reka, potok, chce to tekouci vodu. Ne rybnik! Tak postačí i umyvadlo a splachnout ji proudem vody. Misku, musky, pak stačí jen umýt.

Přeji hodně štěstí a klidu
Kdybys cokoli potřebovala doplnit, napiš.

Měj se hezky..
42dada
Pre Missi
22. 09. 2022 11:44

Ďakujem,prosím o radu.
missi
42dada
20. 09. 2022 20:45

Ahoj 42dada

Píšeš, dějí divné věci, co ještě?
Pokud z toho nejsi vyděšená, tak bych zatím s návštěvou psychiatra počkal.
Ono to není teda úplně běžné, že bychom cítili dotek někoho, kdo nemá fyzické tělo, ale jsou lidé, kteří dovedou vnímat to, co jiní ne.
Pokud by si už podobné zážitky mít nechtěla, můžeš vyzkoušet jednoduchou věc. Poradím co, ale jen pokud budeš chtít.

=Jitka=
Dado neblbni!
18. 08. 2022 15:05

Proč bys chodila k psychoatricce?To se stalo kdysi aji me...nekdo mi sahl na zadek..to jsem byla jeste mlada a taky jsem citila ruku na tom zadku.
A pes...ten taky stekal a koukal nahoru do rohu v kuchyni...taky to bylo po odchodu meho otce..ta ruka na zadku ale ne..
To bylo kdyz moje rodice jeste zili..
Ale to jsou normalni veci co se deji!Z toho si nic nedelej...psychiatr by z tebe cvoka udelal teda urcite...potrebujii prodavat leky!Pak bys byla uz jejich pacient.
Dana P.
42dada
11. 08. 2022 17:01

jsi vnímavá, to asi nikdo jiný u vás doma není.
Když nemáš strach, je to dobré znamení. Věř své intuici.Myslím, že k psychiatričce není důvod chodit