Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Podivné dění v bytě před smrtí - (komentáře)

42dada
Ahoj.
9. 02. 2023 17:26

Majú dušu,aj cítia pocity,choroby.
Ja som zažila,že sa u mňadoma objavil mój
otec,ktorý ja po smrti. Odvtedy môj pes
Na to miesto šteká.
=Jitka=
Ahoj
3. 02. 2022 17:30

Ja jsem taky přesvedčena že zviřatka maji duši!
Se svym psem aji s kočkou jsem se detkala v astrale.Deda mi ukazal že se má moji fenku NO u sebe a čeká tam na mě až přijdu.Takze aji tvoji mazličci ji mají.
Dana P.
?
5. 01. 2022 23:37

Já jsem přesvědčena, že zvířata duši mají a umějí nás lidi mít nebo nemít rádi (pamatují si, když jim ublížíme). Takže to, co popisuješ, tomu jasně odpovídá, duše zvířátka se vrací a dává o sobě vědět. Úžasné
missi
Lila
2. 01. 2022 22:17

Ahoj
Popravdě nevím, jestli mají zvířata duši. Myslím duši, jako lidské bytosti. Ale to asi není důležité. Ono vše tady na tom světě je nějak propojené. Člověk s člověkem, strom se stromem. A i člověk se zvířetem. A živočichové mezi sebou. A týká se to i neživé přírody. Znám kameny, které dovedou vyprávět příběhy. Vím jak dovede být smutný les, když umírá a jak hezky dovedou i stromy vyprávět. Tohle povídání ale neslyší naše uši, ale naše vnímá ho srdce. A tak věřím, že váš mazlíček, ať byl jakéhokoliv druhu, může být pořád s vámi a že mohl dát vědět, že se něco stane.
A i kdyby nebyl s vámi a vše byla jen souhra náhod, tak na tom nezáleží. Protože to co máme rádi nám zůstane v srdci napořád. A je jedno, jestli je to zvířátko, člověk, strom, nebo jen kámen u cesty, který zmizel při opravách..
Hodně štěstí a nezapomeň..