Vaše příběhy

Sny a realita

Opakující sen - (komentáře)

missi
Ahoj Mileno
8. 06. 2020 22:47

Je zajímavé, že já u svých snů vlastně nedovedu říct, jestli jsou barevné, nebo černobílé.
Jak jsem psal. Sny jsou zvláštní.
Zkus hledat dál a věřím tomu, že najdeš..
Milena
Ahoj Missi
8. 06. 2020 20:15

Děkuju za odpověď, mě se stává docela často, že sny navazují, není to jen tenhle sen. Ty sny co navazují jsou vždycky barevný, pokusím se sen sepsat a uvidím jestli se kněčemu dostanu. Mě napadlo to, jak jsem tam všude sama, jestli to neznamená, že rodiče se většinou nazajímali třeba co ve škole, nikdy se na nic nezeptali. Dneska se jich už nezeptám. Vůbec mě sen nestresuje, všechno probíhá v pohodě, prohlídnu vždycky tu místnost a pak lezu dál.
missi
Sny
8. 06. 2020 12:27

Ahoj Koleno
Se sny bývá potíž. Pokud má sen vůbec něco znamenat, tak to v něm může podle mě najít jen ten, komu se ten sen zdá. Kdyby se podobný sen zdál mě, hledal bych v něm něco kolem rodiny. Kořeny stromů symbolizují hluboký vztah k rodině. Rodinné kořeny. Ty pokojíku a věci co tam jsou by pro mě byly simbolikou hledání něčeho z minulosti. Komůrky v mysli, kde je něco zavřené, schované, nedořešené.
Ale to že to v tom vidím já, neznamená, že se to týká i Tebe.
Je zvláštní to, že ten sen navazuje. To není úplně běžné. Ale znám to taky. Vzbudím se najím se usnu a sen pokračuje. Ne vždy. Jen někdy. Proč se to děje, to popravdě nevím. Možná že se neprobudíme úplně a zůstáváme částečně ve snovém stavu.
Dobré je, že nepocitujes strach a že tě to, jak to aspoň ja vnímám moc nestresuje.
Zkus si ten sen projít krůček po krůčku. Třeba i ráno, než se probudíš nechat zavřené oči a v tom snu se ,,projít,,.
K vybavení detailů pomůže si ty sny psát. Hned ráno po probuzení vzít papír a tužku a psát to, jak jdou myšlenky, vzpomínky na sen. Nezapomeň poznamenat si pocity.
Třeba se k něčemu dostaneš.
Přeji hodně klidných nocí..