Vaše příběhy

Sny a realita

Stejné sny - (komentáře)

Garfi
Jitko,
3. 01. 2019 18:40

už to tak vypadá, že nebyl citlivý na tyhle vjemy. On je vlastně celkem málokdo. Myslím, že mnozí by mohli, ale zas je to nenapadne si určité věci spojit, protože "na to nevěří", nebo jim to prostě v ten okamžik nedocvakne..
=Jitka=
...
2. 01. 2019 22:20

a predstav si Garfi,ze toto mel dohodnute muj tatka se svoji maminkou a tatinkem a nic!NIC neslysel!Ale az on sam odesel,ozval se me a ja ho slysela a provedl me astralne na ruznych mistech,ktere on sam mel rad a ted uz neexistuji,jen jsem koukala a muzu rict ze jen diky rodicum jsem si to pamatovala...ale nekdy si rikam,jak to ze on sve rodice neslysel?Treba nekdo z nas ma na to vlohy a muze to prijmou vice nez nekdo jiny.Muj tatka to umel vysilat,ale prijmout asi ne...
Garfi
Jitko,
1. 01. 2019 18:29

díky, řeknu mu to.. Myslím, že podobně to bude s mou mamkou. Dříve jsme měly i méně dobrá období neporozumění, ale už více let je to moc pěkné a já už jsem s mamkou dohodnutá, že až jednou přejde na druhou stranu, že se mi ozve. :-)
=Jitka=
ahoj Garfi
1. 01. 2019 15:40

no ja mela takovy podobny kontakt s mamkou.
sice ne sny,ale vzdy jsme delaly podobne veci zaraz.Vis ze jsem zila vetsinu sveho zivota v Izraeli,takze jsme byly od sebe pekne daleko,ale vzdy,kdyz jsem ji zatelefonovala,mela uvarene stejne jidlo,nebo delala stejnou praci….a dokonce,kdyz jsem ji telefonovala,tak uz sla k telefonu jeste pred tim nez zazvonil.
Takze upozorni sveho syna,ze jak jednou odejdes na jiny svet,budes s nim porat v kontaktu,tak at se neboji!
Mas s nim pevne pouto...tak jak ja s moji mamkou.
Garfi
Vehemente,
30. 12. 2018 19:04

muž zemřel náhle na infarkt. Janské Lázně nejskou koupele, je to mj. (tj. kromě lázeňství) taky horské krkonošské středisko.
Vehement
Garfi
30. 12. 2018 17:54

A jak,nebo na co zemřel tvůj manžel?
Vehement
Garfi
30. 12. 2018 17:53

Jánské lázně asi nejsou Jánské koupele,nebo jo?
Garfi
Vehemente,
30. 12. 2018 16:41

tos mě tedy vůbec nepotěšil s tím smrkem.Jak říkám, znepokojilo mě to taky. Zažila jsem to totiž v reálu, o to hůř. Když počátkem roku 2007 přešel na naše úuemí Kyril, aneb sněžná bouře, padaly stromy ve velkém. U našeh domu, právě toho ze snu, stály dva smrky. Stály tam, už když jsem manžela poznala, vzrostlé a vysoké jako dům. Odjela jsem se synkem, tehdy pětiletým, do Janských Lázní na léčení. Muž tam za námi v té sněhové kalamitě jel na otočku nás navštívit. Když jsme mu od vchodu léčebny mávali, jk autem odjížděl, přišla mi zhora (ten směr si pamatuji)myšlenka, no spíš info, že se vidíme naposledy. zahnala jsem to rozumem. Pět dní nato manžel zemřel. Když jsme předčasně z lázní spěchali domů vyřídit věci nezbytné, ležel přes celou zahradu spadlý jeden smrk..
Vehement
Garfi
30. 12. 2018 16:02

Vím že smrk ve snu zcela ověřeně znamená lidský život,tedy alespoň tehdy,kdy nám ho do našeho individuálního vědomí přehrává velké vědomí,chceš-li bůh.Ten to tak právě často dělá ve snu,protože v bdělém stavu se mu člověk natolik vzdálil vytvořením nepravého já,že je tím prakticky oddělen od svého největšího dobra.I ořechy mají svůj význam-plody a sice plody duchovní a těmi nemůže být nic jiného než věda o objevování toho co vpravdě všichni jsme a co jsme všichni naprosto zapomněli a čím jsme soupodstatní s tím co proniká celý vesmír-vědomí.Konkrétně ořechy jsou plody,po vyloupnutí podobné lidskému mozku,což může poukazovat na to,aby to bylo takto vyloženo.Ale to už je jen moje hypotéza.Je však pravdou,že k nám náš zdroj
promlouvá skrze obrazné symboly.Aby nezůstalo jen u obrazů ve snech,musel by se člověk svým celkovým bytostnym stavem přiblížit svému dokonalému stavu od něhož odpadl.