Vaše příběhy

Astrální bytosti

Jedná se o démona Valaka? - (komentáře)

Energi
Askii
16. 09. 2018 9:17

tak to má být,tak je to správně :-)
Askii
Garfi, Enrgi
15. 09. 2018 11:07

V naší hmotné realitě je však posuzování nutné, zvláště v psané diskuzi, která přenáší pouze část přirozené komunikační výměny. Jelikož je diskutování na chatu omezené, tak jsem jej po určitých zkušenostech velmi omezil, např. se nemá absolutně cenu dlouze přít o názor, stačí jej pouze jednou vyslovit. Pokud však rozepře na chatu někoho baví, tak ať se pře.
Tisíckrát lepší je sejít se v kruhu u ohně...
Energi
tak jistě
15. 09. 2018 10:52

Garfí...ale tohle je v množném čísle.Nikoho konkrétního jsem neposoudila...a v tom je zásadní rozdíl.Tady se konkrétně děje opak...takže asi tak,tož jsem na to zvyklá :-))
Garfi
Energi,
14. 09. 2018 17:51

právě jsi vynesla kategorické posouzení. :-)
Energi
jak píšu
14. 09. 2018 11:32

ti,kdož posuzují...stojí za starou bačkoru.
Garfi
Koukám, že
9. 09. 2018 23:05

to tu ožilo, to je fajn. :-) Myslím, že všichni jdeme svou cestou. Naše cesty mají stejný směr, ale jsme na ní každý někde úplně jinde. Někdo blíž cíli, jiný dál. Cesta není rovná, má odbočky, často lze jít slepou uličkou nebo vzít zpátečku. Z mého pohledu a poznání je Vehement dál, než mnozí zde, respektive blíž k cíli. JENŽE: Jako sytý hladovému nevěří, tak zkušenost je prostě nepřenosná. To, co Vehement píše, považuji za moudré a pravdivé, jen to má tu chybu, že to poznají zase jen ti, kdož jsou připraveni a tudíž blíže k cíli. Není špatné a nesprávné být dál od cíle. Prostě to tak právě teď je. A jindy to bude jinak. Je to věc daná. Ale všichni, co tu jsou, už tu cestu nastoupili. Nicméně Vehementovy dobře míněné rady osloví jen ty, kdo je správně pochopí, tedy ty připravené. Ne nadarmo se říká, že když "je žák připraven, učitel se vždy objeví". Takže, kdo je připraven, přečte si ty knížky či se zamyslí a zkusí něco z toho, co tu (i dřív) Vehement psal. Spíš to ale vidím tak, že člověk nastoupí tu cestu jiným způsobem. Např.díky osobnímu kontaktu s někým, navštívením nějaké akce, přednášky a plus četbou knih, které člověka zaujmou. A hlavně-meditací. Sem tam se najde šťastlivec, který má tzv. "AHA moment" a má to prozření naráz za odměnu. :-) Jinak to dá dost práce na sobě samém. Ale na to si musí přijít každý sám.... A ještě k Bohovi-pokud si ho někdo pořád personifikuje do postavy nějakého pána a přiřazuje ho k církvi, pak je vedle jak ta jedle. :-)
Vehement
Jeb :-)
8. 09. 2018 18:41

Jen
Vehement
Já jen Zbyňo,
8. 09. 2018 18:40

že nálepka mé dokonalosti vznikla jeb z tvé iniciativy :-) domyslenin z toho ci jsem napsal :-) Potěším tě-nejsem dokonalý ani zdaleka,to však nic nemění na správnosti zákonitostí o kterých jsem psal.Tady nejde vůbec o nějaký status dokonalosti,věhlas a podobně,jde o princip,o věc.Já netoužím po tom někoho ovládat,přemlouvat,nebo vnucovat dogmata.Jde jen o to ať každý zkusí poznat to,co v nás si uvědomuje např.tyto řádky.Jinými slovy jde i to poznat pozorovatele,ten je vždy důležitější než všechno pozorovatelne.Komu se to podaří,ten něco zví.S náboženskými směry srovnávám až zpětně.Najdi si fakt knihy Jiřího Vacka Zbyňku,myslím že tě budou zajímat.Není v silách diskuzí vše obsáhnout,ale fakt nejde o fanatismus,sektářství apod.
Zbyněk P.
Pro Vehementa
8. 09. 2018 16:17

Koukám kolego, že Ty jsi asi jediný, kdo jest bez závady, s uvažováním čistějším nežli jakákoliv voda z horských bystřin........ Ještě dobře, že máme právě ty lidi, kteří podle Tvých předsudků a soudů, jsou těmi "závadnými"..... Zaplať soudruh pánbíček..... A když jsi nás už takto všechny "odepsal" a ohodnotil jako "závadní", tak se Tě chci pozeptat, zdali jsi již spokojen, že jsi jediným, kdo jest prost jakýchkoliv závad a prohřešků, kterými nás soudruh pánbíček právě podělil.......... :-) :-)
Askii
No jo,
7. 09. 2018 23:08

je to tak, svět je pestrobarevný a vždy dokáže překvapit něčím novým :-)
Vehement
Energi
7. 09. 2018 21:58

Ty by jsi byla velmi vděčným přítelem všech kdo se dopouštějí zla,nic lepšího než tvůj způsob uvažování si nemůžou přát.Za posuzování zločinců a jejich následné odsouzení podle tebe vlastně můžou soudci a ne vrazi.Ježíšovy hrozby těm,kdo například žádají o rozvod a tím jsou taky rozvodem vinni,byly dle tebe taky jistě výplody Kristovy přehnanosti.Že si nepočkal 2000 let,aby od tebe zmoudřel:-) Jeho hrozby bohatým,že si vše vybrali už tady ve světě,který není božský,by ho nedohnaly díky tobě k výsměšné popravě,kdy byl zcela nahý přibit hřebíky na trámoví kříže.Sokrata by díky tobě neotrávili,aby nekazil děti.Sám Ježíš byl dle tvé logiky vlastně takový hlupáček,který promítal své vlastní zlo do druhých,kteří byli vlastně v pohodě.Jeho časté posuzování byla vlastně jeho nedostatečnost.On měl vlastně ustoupit matce ,když ho považovala za pomateného a chtěla si ho odvést domů.Prostě jedna nedostatečnost mysli za druhou.Tady se chtěl kdosi picnout,ale to již není potřeba,dávno se tak stalo.:-) :-) :-)
Vehement
Překlep
7. 09. 2018 21:33

Jeho dalšího osudu.
Vehement
Askii
7. 09. 2018 21:31

Opravdovou srandu má pouze ten pozorovatel,který zná sebe sama,popřípadě přinejmenším ten,který se neztotožňuje s čímkoli pozorovanym,včetně těla a mysli.Jiný nemá na srandu nárok a směje se výhradně sobě.To že to neví je ještě horší příčinou heho dalšího zlého isudu.Nikdo jiný ho,tedy osud,nemá v rukou než on.
Askii
Na druhou stranu
7. 09. 2018 21:05

je tohle pozorovat docela sranda :-)
Energi
lidé
7. 09. 2018 13:30

kteří posuzují druhé,většinou stojí za starou bačkoru..co soudí,tím také jsou.
Energi
:-))
7. 09. 2018 13:26

se picnu :-))
Vehement
Omluva
6. 09. 2018 0:04

za překlepy,píšu z mobilu.
Vehement
Já jsem pravda,cesta a ži
5. 09. 2018 23:55

je citát Ježíše a znamená,že Já jsem v každém člověku je Bůh v aspektu imanentním a nic není důležitější než jeho objevení v každém z nás.Nikoliv že Ježíš či Vehement jsou onou jedinou pravdou k následování.Taky si vyprošuji ať mne nikdo nespojuje s jehovisty,ale taky s kýmkoli kdo nevěří v existenci boží a navíc ho pojmenovává soudruhem.Jen člověk rozumu mdlého,charakteru nečistého a nízké inteligence si může myslet,že nevědomá hmota se časem vyvinula na vědomou nějakým samovývojem.Jak úsměvné :-) Moucha,která neví kudy vletěla do místnosti a má iq nula nula nic,tak na její požadavky se za miliony let nevědomě a náhodně vyvinula křídla dokonalejší než Boeing.V jedné věci mají muslimové pravdu-kdo nevěří v existenci boží,neměl by mít právo ani na občanku,natož aby disponoval penězi nebo měl právo do čehokoli mluvit.Pokud jde o vědomí,které js proklamoval jakožto nadřazený level mysli,tak to platí opravdu.Bez něj žádná mysl neexistuje.To cocorozhoduje rozhoduje je to,jestli mysl je nástrojem ega,nebo vědomí,které si uvědomuje sebe sama.První je osoba odpadlá od boha,druhé je syn boží.To platí samozřejmě i pro ženy.Syn je jen pojmenování obrazné :-) Vše co je zde řečeno je psáno upřímně a opravdu je to pravda příteli Zbyněčku :-) Bez ironie :-) Poznej ci je tvé já a nebudeš na mne pohlížet nepřátelsky a skatulkovat mne k Jehovistum apod.ovcím.Věř mi,že se naprosto mýlíš.Také jsem neřekl,že to co vím není mé přesvědčení osobní,jak mi bylo podsunuto!Řekl jsem,že není z mysli,tudíž není myšlenkovou konstrukcí jak to u intelektuálů bývá,ale pochází z uvědomění vědomí!Je neuvěřitelné,že hledá někdo pořád nepřátelství tsm kde není a vůči opravdovým učitelům projevuje tolik nedůvěry ač jsou jeho nejlepšími přáteli.A jak lehce a snadno se věří pochlebovačům a nevědomým.Ježíš velmi dobře věděl proč řekl:Blahoslaveni jste když vás budou tupit,nenávidět,když vás vyřadí ze svého středu a běda vám,když vás budou chválit!
Zbyněk P.
Pro Vehementa
5. 09. 2018 13:40

Kolego, již ve své druhé větě si odporujete! Neboť když tvrdíte, že to, co víte a tvrdíte není Vaše osobní a názorové přesvědčení ale jen přesvědčení z vědomí, tak se na mne nehněvejte, ale potom s Vámi vůbec nechci ani polemizovat, neboť lžete nejen sám sobě, ale máte potřebu tuto svou lež vnucovati i druhým!!! A to všechno ztvrzujete poslední větou převzatou z bible, když tvrdíte, že Vy sám jste pravda, cesta a život!! Takže buďte si tím, co si o sobě namlouváte a tvrdíte, a sbohem!! Neboť na žádného soudruha boha, ani na nějakého soudruha ježíše nevěřím, a každého, kdo mává takovými a jim podobnými výrazy považuji za jehovisty! Mějte se a žijte si sám ve svém bludu!!
Vehement
Zbyňku,
5. 09. 2018 12:51

Já se vůbec nepřu a už vůbec se přít nechci.Konstatuji to co vím,nikoliv nějaké přesvědčení v mysli a z mysli,nýbrž z vědomí.To je kategorie mysli nadřazená.Já jsem pravda,cesta a život.
Zbyněk P.
Pro Vehementa
5. 09. 2018 12:39

Kolegáčku, když si to myslíš, nebudu Ti bráti ono Tvé přesvědčení..... Ty jsi přesvědčen o své překroucené pravdě, já zase o té pravdě své!! Nemá cenu se handrkovat o tom, kdo z nás má pravdu.... a navíc, co je to vlastně pravda? Pravda je vlastně sobecky subjektivní náhled podložený stejně pojatými důkazy! Obzvláště když víme, že historii jako takovou tvoří a upravují vítězové! Takže nad čím se chceš vlastně, kolegáčku, vlastně přít a polemizovat, když víme, že všechno je úplně jinak....?????? :-) :-)
Vehement
Askii
5. 09. 2018 9:33

Nazývat tohle něco rozepřemi je stejně nepřípadné,jakoby někdo nazýval učitelovo konstatování o učivu a žákem neochotným se naučit i to nejzákladnější,rozepří.Myslet si,že by se tito dva dokonce měli na něčem dohodnout,tedy že by učitel měl slevit například z výsledku rovnice 2+2=4 a v rámci přátelství sem tam někdy dát žákovi jedničku za jakýkoliv jiný výsledek,je nepřípadné stejně tak.
Vehement
Bůh
5. 09. 2018 9:20

nejenom že je,ale jak jsem napsal,tak jsem ho taky poznal a poznali i mnozí další.Dokonce jsem napsal i spolehlivý návod jak se o tom může každý přesvědčit,pokud ho to tedy zajímá namísto filozofování.
Ego sice znamená podle lidského názvosloví v latině já,ale je to název pro já,které zná běžný člověk neznalý já pravého a je přesvědčen,že takto to je normální a takto to má být a na tomto já není nic špatného,že je přece vrozeno každému a tudíž je i přirozené.To je ovšem nejzákladnější omyl,chyba a příčina všeho zlého.Snahu o poznání sebe sama začíná člověk ve stavu ega,tedy v tom,pro co je název v latině.Pokud je ve své snaze poctivý,upřímný a vytrvá do konce,poznává sebe sama a ví,že toto já které poznává je on sám a že je vědomím,nikoliv žádným tělem,myslí či jakoukoliv konstrukcí v mysli,no a to v žádném případě už není ego,tedy osoba,která vidí svět jakožto objektivní realitu,nezávislou na vědomí,což je právě definicí ega.Individualita se poznává jako taková jaká opravdu je,tedy že její já,nikoli ego je vědomí,soupodstatné s vědomím univerzálním,což je Bůh.O tomto já nemůže být jakožto o egu ani řeč.Ego je nepravý stav individuality ve všech jejích složkách,což je stav drtivé většiny lidí tohoto světa,je příčinou proč o bohu nemá nikdo žádné vědění.Je taky jediným opravdovým proviněním proti sobě samému,bohu a všechna další zla na světě jsou jen a jen jeho zákonitým následkem.Člověk neví,že je vědomím a už vůbec neví o vědomí jež proniká vše co vidí,vnímá.Naopak,ten kdo vědomí poznává,neztrácí já ve smyslu individuality,ale navíc si uvědomuje ve všem stejnou podstatu svého poznávaného já,tedy vědomí.Je doslova a do písmene synem božím,který v tomto smyslu chodí s bohem.Jeho já není omezeno na hranice těla jako u ega,ale mezi vědomím pronikajicim svět není žádný práh.Narozdíl od ega je toto já i sebe si vědomé.Ego je šibal,který se rád zamýšlí nad zvláštními teoriemi o bohu,světu,vesmíru,spřádá všemožné teorie,netušíc,že ono samo je příčinou největší nevědomosti,která když není odstraněna,nic nemá cenu.Zvlášť všemožné kartářky,léčitelky,andílkářky,svatoušci jsou velmi mylně přesvědčeni o své duchovní velikosti ač se topí v nejhorší žumpě ega.Bůh na jejich vidění velikosti ve svých vlastních očích vůbec,ale vůbec nedá.Zůstává provždy v nezkalené blaženosti a nechává je tam,kde chtějí být,ve svém přesvědčení.Ví velmi dobře proč tak činí.Příčina proč není znám je ego.Jemu podávat důkazy o své existenci nebude.Bylo by to podobné,avšak mnohem horší,jako by šel rodič svým dětem,které denně pijí kupovat alkohol a ještě jim ho nosil,usmíval se na ně,chválil je jak jsou krásní,božští,přirození.
Askii
hmm
5. 09. 2018 8:06

Myslím si, že to Missi dobře shrnul, jakékoli další rozepře na toto téma nikdy nepovedou k dohodě obou stran ba právě naopak :-) Ale to je každého věc. Na druhou stranu to tu(na tomto webu) zase trochu žije...
No a k dotazu MrLuke189
Pokud myslíš svůj dotaz upřímně a "něco" jsi opravdu natočil a stále tě to trápí, tak je podle mne docela nežádoucí dávat tomu něčemu jméno démona. Tím posiluješ pozornost na negativní sféry a co kdyby...:-)
missi
Noo
5. 09. 2018 7:13

A je potreba pocitat jeste s jednou moznosti. A to s tou, ze zadny buh, zadny stvoritel proste neni. Stejne ho nikdo nevidel. Nebo jo? :-))
Vzit v potaz i moznost, ze zadny jezis nikdy nebyl, pac aspon me to co se kolem nej delo prijde az moc fantasmagoricke a nelogicke. A pripustit aspon na chvili, ze vira je vlastne jen berlicka, abychom, abysme, ano oba vyrazy jsou dobre, se lepe smirovali a prijimali to co nejde vysvetlit.
A ego..co ktomu dodat.. Vyraz ego je z latiny a znamena ,,ja,, takze bez ,,ja,, to nejde..
Vehement
Zbynku,
4. 09. 2018 20:01

já jsem neřekl,že církve za nic nemohou,řekl jsem jen to,že prvotní význam slova církev byl- společenství lidí,kteří usilují o znovusjednocení s bohem,který je absolutním dobrem.Slovo absolutním je velmi důležité,protože bůh nemá protiklad ve zlu,vzato absolutně.Jinými slovy,zlo není podstatné,nemá svoji bytostnou podstatu,je odvislé od toho jak kdo od dobra odpadl,je tomu přímouměrné.Jinými slovy-Bůh je vědomé jsoucno,které je si sebe vědomo,je absolutním vědomím,které je maximálním dobrem bez jakehokoli svého protikladu v tom smyslu,že by existoval nějaký protipól,například ďábel,nebo zlá mocnost vesmíru,která má svoji jsoucnost či existenci od bezpocatecnosti jako ji má bůh.Pokud jde o církev,tu nepřišel Ježíš zrušit,ale založit-viz jeho výrok svému žáku Šimonovi-Ty jsi Petr a to znamená skála a na té postavím svou církev.Mocnosti smrti ji nepřemohou.Pravdu máš Zbyňku,není to ta římská ani protestantska,ale ta o které jsem řekl,že je společenstvím těch,kteří dělají mystiku.To je duchovní cesta,která vede ke ztracenému znovuspojeni s bohem,kterému se říká spása,po budhisticku nirvána,hinduisticku mokša atd.Podmínkou toho je rozpuštění ega,falešného nepraveho já,které je chybným ztotoznovanim s neja.Příčina je neznalost já,zvláště jedna pisatelka na E zde je dokonce na tuto svou nevědomost velmi pyšná,ač nemá pravdu vůbec v ničem,dovoluje si posuzovat toho kdo opravdu ví že bůh existuje,kdo se s ním opravdu spojil a dokonce mu chce radit,ač ona sama god free,že v tom má ten kdo se s bohem spojil a má své znalosti od boha, gulášek.:-)
O ovládání světa a lidí církvemi se Zbyňku vůbec nestarej,máš největší nedostatečnost sám v sobě a sice neznalost,neuvedomovani si svého božského pravého já,které má v sobě podstatně každý,jeho neznalost je však aktuálně totéž jakoby neexistovala a ona taky aktuálně neexistuje.Začíná existovat teprve sebepoznanim.Člověk poznává,že jeho já je vědomí a pokračuje li správně,začíná si uvědomovat i vědomí,které překračuje i hranice těla a proniká celý svět i vesmir,prostě vše stvořené.Stvoritel vsak timto není vůbec omezen,jakkoli dotčen a proto pro něj neplatí jakékoli omezení a už vůbec ne jako platí pro hmotu,která je nejpokleslejsim stavem existence a plus a minus a podobné fyzikální zákonitosti stvoreneho nelze vůbec aplikovat na stvoritele a jeho ještě božský projev.Důvodem problémů světa apod. nejsou vnější příčiny,ale vždy stav kazdeho jednotlivého jednotlivce.Každý má takový svět,do jake míry se vzdaluje ci přibližuje absolutnímu dobru jímž je výhradně Bůh.Jakékoli snahy o štěstí bez něj jsou vždy neklamnou známkou nepravého učení a bludů.
Ikdybys Zbyňku nastolil nejlepší demokracii,technickou vyspělost,perfektní zdraví,společnost s nejlepšími etickými charaktery,bez dosažení cíle všech pravých mystických či jógických škol,by kýžený ráj nenastal.
Příčina byla vysvětlena.Vřele doporučuji knihy největšího moderního spisovatele,který bez zavádějících polopravd vše poctivě a bez povýšení vysvětluje v celém svém díle z něhož vyjmu pár perel jako třeba Cesta k nesmrtelnosti,Vysvobození,O jednotě a zlu,Učebnice átmavičáry a vlastně všechny.Nedělám mu reklamu ze zištných důvodů,ale dosvědčuji správnost knih tohoto velkého mudrce,protože jsem vše o čem píše sám poznal ještě dříve než jsem nalezl jeho knihy.I přesto je velmi rád denně studuji a jsou velkou radostí a velkým duchovním svědectvím toho co je největším pokladem všech pokladů.Jeho jméno je Jiří Vacek žijící v Praze.
Zbyněk P.
Danuš,
4. 09. 2018 16:50

bohužel byly....!! Jen namátkově: " Kdo si myslíš, že odsoudil Ježíše, když to nebyl císař? Kdo nechal vyvraždit všechny stoupence Ježíšova názoru? Ježíš měl hodně "proslovů"! Mezi všemi byl i ten, kdy hlásal, že sem přišel zabíti tu šelmu (saň), onoho draka!!!
A co se toho papežského antikrista týče, tak to je o něm známo! Ba dokonce se píše, že byl na cestě k satanistické oslavě příchodu "jara" (obětováním dětí zabitím a rituální pojídání některých jejich částí) zastaven a odváděn 2-mi zaměstnanci do vězení... Bohužel se tito byli přepadení a papež utekl. Proto vždy, když vidím papeže, tak vidím, jak silně napomáhá NWO krvavými obřady a jak obstarává obrovské počet dětí pro satanistické obřady NWO, které "On" sám řídí!! Jen se stačí se proběhnouti na internetu v oblasti necenzurovaných zpráv........
Dana P.
???
4. 09. 2018 16:07

A jsi si, Zbyňku jistý, že nějaké církve existovaly v době života Krista? Já to moc neštudovala, ale mám ten pocit, že přišel lidstvu sdělit, že existuje jen jediný Bůh, jelikož do té doby lidi uctívali různá božstva podle svých pradávných tradic...
Čeho se chopí člověk, to zpravidla dopadne špatně, viz příroda, vztahy mezi lidmi jsou čím dál horší, proč?
Dokonce jsem četla postřeh, že papež František je onen zvěstovaný Antikrist a když se zamyslím, má to cosi do sebe. To jeho adorování islámu je nějaké celé špatně
Zbyněk P.
Pro Vehementa
4. 09. 2018 15:47

Kolegáčku, tuším, že to myslíš dobře! Ale i přesto jest zapotřebí si uvědomit, že žijeme ve světě dualismu! Takže, tvrdíš-li, že věřil-li kdos v Boha, jen co by v absolutní dobro ve všech aspektech, tak tím pádem pozapomenul na to, že ten "samý pánbůh" jest také tím absolutním zlem!! Nelze přijímati jen jednu stranu. V praxi také přijímáš fakt, že magnet má dva konce: kladný a záporný!
Nelže rovněž zapomenouti na to, že církve záměrně byly budovány tak, jak vybudovány byly, tedy na manipulaci, ovládání a "dojení" lidí !! Vždyť jest zapotřebí si uvědomiti, co říkal sám Kristus: "Přišel sem zabíti onu šelmu, onoho draka!" A měl tím na mysli zlikvidovati církve jako takové, neboť již od svého prvopočátku záměrně mystifikovaly a lhaly lidu! A to nejen tehdejšímu, ale i tomu lidu dnešnímu! Takže nelze přijmouti Tvůj názor, že církve za nic nemohou, a že za vším stojí jen "chybná interpretace" původních myšlenek! Jak píši výše, církve byly vytvořeny proto, aby záměrně lhaly a mystifikovaly lid za celou dobu svého působení! A zároveň lidi pochopitelně odíraly o peníze, či jiný hmotný majetek....!! Bohužel ale, si to ti věřící nechtějí a nechtějí vůbec uvědomit, co za zlotřilosti s nimi ta církev provádí a jak jim s klidnou usměvavou tváří neustále lže do jejich tváří....!!!
Energi
jdu spát
4. 09. 2018 1:11

:-)
Energi
existence
4. 09. 2018 1:11

samotná je chaotická...a to je naprosto logický model ve všech sférách.Tohle je existenční vzorec,psychologie chaosu či magie života jako taková.Dynamiku tomuto systému dodává vědomí....je to řetěz plození a zrození,hromada zdánlivě neslučitelných částic..Bůh je šibal!Vytvořil prostor v němž se může rozšiřovat VŠE později vzniklé.
Energi
a ten
4. 09. 2018 0:52

výsledek je...uvědomění o existenci.Nynější mylný stav lidstva, je právě ta manipulace samotného Boha :-))
Energi
Vehement
4. 09. 2018 0:46

ego-osoba..ego nezávislé na vědomí...ego je vědomí které si neuvědomuje...absolutní dobro ve všech aspektech...být ve spojení atd.No upřímněmáš v tom trošku gulášek..jak chceš být ve spojení,když v kabelu není žádná fáze.Víš co tím chci naznačit? No jednoduchý jev...vše má své protipoly.Takže ego bez duše..nelze neboť duše má svůj protipol ego a bez toho není vědomí..tedy ta ego-osoba.Tudííž absolutní dobro je taky o absolutním zle....dvě fáze,dvě fáze...z nichž vylézá výsledek.
Vehement
Zbyněčku,příteli,
3. 09. 2018 20:29

chápu naprosto to rozhořčení,to vše je pravda v mnohém,ale ne úplně.Kristus opravdu nuze zaokolí své následovníky a jejich manipulativní výklady křesťanství.Ani původní slovo církev není vůbec špatné,jedná se o společenství mystiku,kteří se navzájem ani nemusí znát,ale jejich společnou věcí je to ze věří v něco vyššího,v boha,který je absolutní dobro ve všech aspektech a to se snaží nalézt a byt ve spojení s tím,či ním.Za spatnosti vsech náboženství,které v souvislosti s nimi existují,můžou jejich chybné interpretace,nikoliv ony samotné.Pokud jde o znovuzrození ve smyslu reinkarnace apod.,nejde o nic zadouciho.Odpadnutim od božského stavu vzniká ego-osoba která bazira výhradně objektivní svět,který he nezávislý na vědomí,které jej ve skutečnosti proniká a o němž nemá ani potuchy,právě pro svoji existenci.Ego je vědomí,které si neuvědomuje sebe sama a tím se ztotožňuje se vším možným a to je nynější mylný stav lidstva.
Zbyněk P.
Pro Vehementa
3. 09. 2018 14:08

Poněkud jsem pozapomenul na to peklo..... Peklo, jakož i jiné "úsměvné" manipulační oblasti jsou vytvořeny církvemi právě na tu možnost manipulační a vyděračskou..... Kde by církve byly (mám nyní na mysli oblast majetkovou - vždyť jest nejbohatší "firmou" na světě) kdyby nebylo hloupých lidí, kteří tak velice rádi věří těm církevním nesmyslům o pekle, ráji, znovuzrození, aj....... a tím tak mohutně bohatne (mimojiné)....!!!!
Zbyněk P.
Pro Vehermenta
3. 09. 2018 14:01

Nic ve zlém, ale je to prašť jak uhoď! Je to stejná chamraď! Ať už se jedná o křesťanství, katolicismus, či jakoukoliv církev, ale i o islámové jedovaté a nevraživé učení!!!! Vždyť jin nejde o nic jiného, nežli jen o vládnutí, manipulaci a ovládání s lidmi, o to, aby se mohly (tyto církve a podcírkve) zúčastňovat vládnutí v novém světovém řádu! A jak dozajista víte, tak křesťanství (díky vašemu současnému antikrystovi a papežovi v jedné osobě) je již na odepsání, aby uvolnilo prostoru islámu, jak si to satanističtí vládci NWO přejí...... :-) :-)
Zbyněk P.
Pro Vehermenta
3. 09. 2018 14:01

Nic ve zlém, ale je to prašť jak uhoď! Je to stejná chamraď! Ať už se jedná o křesťanství, katolicismus, či jakoukoliv církev, ale i o islámové jedovaté a nevraživé učení!!!! Vždyť jin nejde o nic jiného, nežli jen o vládnutí, manipulaci a ovládání s lidmi, o to, aby se mohly (tyto církve a podcírkve) zúčastňovat vládnutí v novém světovém řádu! A jak dozajista víte, tak křesťanství (díky vašemu současnému antikrystovi a papežovi v jedné osobě) je již na odepsání, aby uvolnilo prostoru islámu, jak si to satanističtí vládci NWO přejí...... :-) :-)
Energi
tož dobrá Vehement
1. 09. 2018 21:11

tak tedy katolickými :-)
MrLuke189
Téma Démoni
30. 08. 2018 20:55

Démoni nemusí mít jména, ale svým způsobem mohou nějak existovat. V tomhle nevím, jak to funguje.. ale proč by se jinak točili filmy o démonech a už po staletí se o nich mluvilo? Toť otázka. Jsou vždy dvě verze .. lež a pravda.
MrLuke189
Pro Energi
30. 08. 2018 20:53

Můžou bejt k smíchu, ale to mé video je autentické bez jakékoliv zasahování do videa (ano, musel jsem to sestříhat a trošku cenzurovat).. Ale jedno je jisté, tu postavu jsem tam nevložil, ta se tam tak nějak zjevila sama a nepřijde mi, že by to zas byl oční klam.
Vehement
Energi
30. 08. 2018 15:18

Nenazýval bych ty bláboly křesťanskými,spíš katolickými,protože křesťanství,které je správně chápáno jakožto duchovní cesta k poznání vlastní pravé podstaty a tím i soupodstatné podstaty boha,je naukou z nejvyšších.Je pravdou,že peklo existuje spíš jen v mysli jedince a ten tím sám sebe trestá.
Energi
a navíc
30. 08. 2018 14:17

tyhle videa jsou k smíchu.
Energi
A proč
30. 08. 2018 14:16

lidé věří těmto křesťanským blábolům?...démon má naprosto jiný význam.Démon je duchovní složka člověka,nelze ji oddělit,démon je strážcem ducha.Tak proč se ho bát?...kdo vymyslel peklo a satana?...no jistě..cirkev..a to proto aby strašila lidi za hříchy kterých se udajně dopustí!Nene..lidičkové,vy jste strůjci svého života! :-)Tak pokud se chcete strašit dál,je to Vaše věc..a pokud ne..otevřete oči.:-)
missi
Hele
29. 08. 2018 20:46

Ja teda nevim, ale moc se mi nezda, ze kdyby uz nejaci ti demoni byli, ze by meli jmena. To sveho demona mame kazdy nejspis v sobe. Je to jen muj pohled na vec. To by mohl byz rovnou seznam demonu i s kontaktama na ne. Nerikam, ze nejsou zle bytosti, entity kdovi odkud, ale ze by se drzeli nejakych jmen ?