Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Prokletí měsíce února - (komentáře)

42dada
Február
19. 10. 2019 8:00

Ahoj aj ja som sa narodila vo februári a tiez mam tentok mesiac smolny na zdravie. Naopak mám šťastie na piatok 13 teho.Zasa u nás príbuzní zomierajú okolo svojich narodenín a to sa mi nezdá. Na buduci rok mám 50 rokov a bojím sa že zomriem.
Kybernaut
Že by prekliatie?
30. 06. 2018 20:45

Malo sa ti stať niečo zlé, ale nestalo sa to. Tá udalosť je ako keby dlžná v uskutočnení. Túto dlžobu máš možno uloženú v karme. V nejakom minulom živote si pravdepodobne spôsobila úmrtie dieťaťa počas pôrodu, tak si mala prežiť to isté, čo si v minulosti ty spôsobila niekomu inému. Ďalšia a pod a mňa aj pravdepodobnejšia možnosť je taká, že tvoju mamu niekto preklial, že to bolo následkom pôsobenia mágie, že to tak bolo naprogramované, že sa ti to malo stať. Mala si šťastie a tomuto zlému programu si sa vyhla. Ten program je ale ešte stále aktívny a vracia sa to. Postupom času by sa energia toho programu mala minúť a celé by to malo zaniknúť. Dobre ti radia aj ostatný, že sa ničoho nemáš báť a máš pozitívne myslieť. Tým tak rýchlejšie prebiješ a zničíš ten negatívny program.
Růžena
jste hodně citlivá
23. 04. 2018 15:16

to si myslím zejména proto,že podle popisu události všechno hodně prožíváte.Ale znám lidi ze svého okolí, kteří mají v jedmom případě říjen a v druhém listopad jako vyloženě smolné měsíce, kdy se jim nebo v blízké rodině staly zlé věci(úrazy, smrt, nemoc).Já sama nemám ráda datum 28., neboť se mi již několikrát 28.(bez ohledu na měsíc) staly divné a nepříjemné věci, ne tak závažné jak Vám, ale nepříjemné byly dost.Píšu proto, že ztráta práce nejspíš byl cílený útok někoho z pracovního kolektivu, dnes to je bohužel časté, výpověď daná třeba pro nadbytečnost, jenže ono se brzy ukáže, že to místo je pro známého šéfa. Chci Vám jen říci, neděste se února, byť je to krizový měsíc.Lehko se radí, ale myslím si, že pozadí těch malérů může být strach , že se něco stane. Zkuste si představit, že únor je vlastně konec zimy,že přijde jaro a už během začátku února si představujte kvetoucí stromy, letní dovolenou a něco hezkého, co budete dělat(zahrádka, sázení květin).Zkuste si přečíst kdysi populární knihu "Silvova metoda kontroly mysli".Silvovka mnoha lidem pomohla ovlivnit i zdravotní problémy,odstranit návyky atd. Radujte se ze života, i když je těžký.
=Jitka=
ahoj
21. 04. 2018 9:22

podle meho nazoru je jasne a jiste,ze jsi se mela narodit.Je to dana vec,ktera se uz stala.
Dalsi vec je a souhlasim s Energi,ze je to v tobe a musis se s tim poprat a vyhnat to ze sve mysli.
Ty nevedome to privolavas...je to neco na zaklade telepatie.Musis myslet positivne!
Aji ty tvoje pady maji tento zaklad...
Svet neni spatny,jen ty se na nej divej jinak a nenech se ovlivnovat nikym a nicim spatnym...zahanej to od sebe!
Preji ti hodne stesti...
missi
Free
19. 04. 2018 23:24

Pry vse co se deje ma svuj duvod. Ja byl o tom donedavna presvedceny. Ted popravde nevim. Ale davalo by logiku, aby to nejaky duvod melo. Jenze vic logicke je to, ze se to proste jen deje. Ze cely nas zivot je proste jen retezec pricin a nasledku. Nic vic, nic min. Tezko rict. Co ale zustava pravdou je, ze minulost nejde zmenit, co se stalo, to se stalo tak, jak se to stat melo. Kdyby to melo byt jinak, bylo by to jinsk a ne tak, jak to je. Je to celkem prijatelne a aplikovatelne na vsechno. I kdyz muze se v tomhle retezci pricin a nasledku vyskytnout chyba? Je to jen uvaha. Moje uvaha. Nevztahuj ji na svuj pribeh a uz vubec ne na sebe. Kdyz pripustime, ze vse by melo mit svuj duvod, tak i Tvoje dramaticke narozeni nejsky duvod melo. A to znamena, ze tu jsi z nejakeho duvodu. Ten ale vetsinou neodhalime behem zivota. A nevim, mozna i pak, je-li neco, nam to nefojde. Budem zit mozna jiny zivot ktery bude mit jine duvody. Kdo vi, jak to je. Ale i pokud bychom tadx byli jen nahodou, je to dobre. Protoze vse by byly jen a jen nahody. Nehody. Stesti. A na nas by bylo jen zit. A kdyz uz zijem, je dobre se zamerit na to dulezite. To neni ani minulost, ani budoucnost, ale ten jedinecny okamzik, ktere je i tak tezke zachytit. Dulezite je to, co prozivame prave TEĎ . Jasne, ze je dobre mit nejaky plan pro pripadnou budoucnost. :-) At si vyberes jakoukoli variantu tak kazdopadne plati to co psala Energi na konci. Je dobre myslet pozitivne. To dobre pritahuje dobre, to spatne pritahuje spatne. Popira to sice poucku o protipolech, ale myslim, ze je to tak. Ty svoje ledny muzes brat treba jako zkouskove obdobi. Ze Te neco zkousi. Mozna Ty sama se zkousis. Mozna osud. Preji Ti at to zvladnes.
Energi
Ahoj
19. 04. 2018 21:14

Krásně napsaný životní příběh...myslím,že jste se rozhodně měla a musela narodit.Přeji Vám hodně štěstí a vězte,že všechno má svůj čas....nepřipouštějte si ani na vteřinu,že onen měsíc je pro Vás katastrofa...NENÍ.
Je to jen ve Vaší mysli zakořeněné a s tím se dá pochopitelně pracovat.
Pokud si to nepřipustíte,ona špatná energie ztratí na síle.
Myšlenky tvoří život,myslete pozitivně,přitáhnete si díky tomu štěstíčko
:-)