Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Posednutí zlými duchy? - (komentáře)

Energi
problém je
15. 02. 2017 17:02

v tom že ty je podsouváš jiným a hlavně sobě....bláblá
demon hopskulka
Energi-bla bla :-)
15. 02. 2017 13:57

Když mi někdo podsouvá zlé myšlenky a já to nejsem, začnu myslet na pole květin jak si v nich libuji jako prase v žitě.
Energi
tak nekamaraď
15. 02. 2017 13:21

to záleží na tobě.
Démony si vytváříš zase jen ty sám...vždy je to o vědomí,myšlenkách.
demon hopskulka
Já ale nechci
15. 02. 2017 10:45

kamarádit s démony a něco jim za protislužby dlužit Energi.
Energi
démone
15. 02. 2017 7:45

nevíš o tom ani Ň ale já o tom vím za spoustu let mnoho...chápu...a proto píšeš to co píšeš.
Představ si,že mi ta zkušenost dala například vidění do budoucnosti,léčení(pomáhám lidem zbavit se bolesti)...pomáhám lidem z mé vůle a zadarmo,to se dneska cení.
Vnímám sebe tak jak si mohu ostatní jen přát,otevřely se mi schopnosti o kterých nemáš ani tušení.
Teprve teď žiju,jsem napojena na minulost a budoucnost do takové míry že mohu tvrdit že budoucnost je tvoje minulost.:-)
Děkuji především jen sama sobě za to že jsem procitla....a ten tvůj bůh jak ho vnímáš ty mi k tomu rozhodně nedopomohl.
Nic proti tobě...přeji krásný den.
Energi
démone
15. 02. 2017 7:33

víš jak by to bylo fajn být magor!!...nikdo by po tobě například nic něchtěl.
Musíš se stát bláznem v pravý čas,pak se život stává doslova pohádkou.
Jsem bláznem z boží vůle.
Meditace a AC má určité pozitiva..tahle zkušenost ti otevře cestu k lepšímu životu,v dnešním světě se tomu říká "transforační krize",která vypadá bláznivě ale přitom je velmi obohacující.:-)))
Ty sis dal přezdívku "démon"...možná si právě podvědomě na dobré cestě odhalit tajemství onoho univerzálního chodu celého Vesmíru i bez toho boha co nám cpou x století do hlavy.
Možná to budeš právě ty,kdo na to příjde... jak to funguje a ten démon ti k tomu pomůže,protože v tomto univerzálním systému fungují protipoly...plus a mínus jako v elektřině :-))
Myslím si však ,že jsi natolik bojácný a strach,který ti neustále vnucuje společnost...nedovolí experimentovat se svým vědomím svobodně.
demon hopskulka
Dámy Růženka a Energi
15. 02. 2017 6:56

Růženka: Ty si myslíš, že Bůh je smyšlený, ale já vím,že ne. Já to cítím,zřejmě nemám tak zatvrdlé srdce.Proto nepotřebují rozum.
Energi: Aa meditace.Nevím o tom ani ň,ale aby si na tebe "lásky" nepočkali, "nechytli tě za provázek,neutekli s tebou a tvoje tělo nevyužili pro svoji potřebu,byť jen na nějaký okamžik a tys z toho nezmagořila.
=Jitka=
ahoj
14. 02. 2017 19:21

lidicky zlati...prosim prijdte kecat na chat,tady se to nesmi ;-),ja tam kecam sama se sebou :o)
Růžena
Missi četla jsem příběh
14. 02. 2017 18:38

a ten argument s protonací, to je docela možné, že to tam tak proběhlo.Ze všech komentářů uvedených k zmíněnému příběhu, mi je rozhodně názorově blízko a konečně také to neodporuje té představě o energii zachycené v prostoru a čase.Je to místo pro letní tábor,který fungoval dlouho, tam se spousta situací mohla opakovat, hry dětí, to, že si něco zpívaly..Asi máš dar vnímat energii z prostoru.
missi
Růženo
14. 02. 2017 9:51

Precti si muj pribeh,,asi jsme slyseli vzpominky,, myslenky ani tak ne, spis pocity.. Ty jsem schopny vnimat..
Růžena
jsem technička (abs.ČVUT)
13. 02. 2017 22:08

a v jedné z diskuzí tady píšu, že lidé si Boha vymysleli, protože ho potřebují. Náboženství a víru obecně považuji za nadstavbu a současně podmínku rozvoje kultury a myšlení. Ateistka nejsem, náboženství nebo různé mytologie se mi líbí, takové řecké báje jsou základ a vrchol evropské vzdělanosti.Křesťanské desatero je dokonalý právní řád, lepší lidi už nevymyslí.
Energi
promiň
13. 02. 2017 21:34

nic o tobě nevím ale vnímám to,že co píšeš je právě podtrženo tou vírou...nejspíš křesťanskou.
Co takhle se naučit meditovat,astrálně vycestovat,dostat se do transu...možná by si začla vnímat konečně sama za sebe....nic ve zlé pochopitelně.
Energi
a ještě jedna věc
13. 02. 2017 21:30

neexistuje podle mě žádný zázrak..to znamená že vše je přirozená akce a reakce,příčina následek.
Vždyť dřívější magie není nic jiného než dnešní věda s tím rozdílem že dnešní věda požaduje důkaz,ověření a v magii se na první místo kladl prožitek.
Náboženství má své vyvolené...já vnímám to,že každý člověk bez rozdílu je vyvolený.
Opravdu každý člověk má tu možnost se napojit aby učinil takzvaný zázrak a nebo něco vyjímečného zažil a bude prožívat.
Mohl se například sám vyléčit či viděl do budoucnosti a nebo předpovídal.
Prostě přeprogramoval se a napojil na Vesmír.
Myslím si že by veškerá náboženství měli jít s pravdou ven...nebo možná ani netuší jak se ty zázraky dějí a nebo mlží,mají jen nějaké kousky puclíků se kterými si nevědí rady.
Člověk by měl jít do své hloubky aby nalezl ten klíč k otevření onoho prostoru a začal jej používat těmi správnými smysly.Je ještě dost smyslů které jsou zavřeny.
Energi
Růženo
13. 02. 2017 21:12

je to informace(tedy stopa jak říkáš ty)a ta se nesmaže ..z informací je složeno celé Jsoucno.Aby ta informace zanikla...musel by zaniknout svět.
Sériová reakce,fraktální postup....zániku a nebo naopak vzniku informací.Doplňování informací.


Růžena
Missi
13. 02. 2017 19:40

to je hodně velký problé, napojit se na otisk, který je jemný, prchavý a jaksi méně intenzivní. To, co uvádím, jsou místa, která energii mnoha prožitků supremují, synergizují a proto je otisk a možný vjem výrazný.A nakonec ne každý má pocit napojení se nebo cítění nějakého děje i v těchto exponovaných místech.Docela si myslím, že nezřetelnou stopu může smazat nebo převládnout nad ní jiná energie.Ale pokud máš zážitek napojení se na otisk např. toho dětského smíchu( předpokládám to z tvého příspěvku z 9.2.) , pak to je hodně ojedinělé a pokud disponuješ takovou vnímavostí, tak by pro tebe patrně nebyl problém odhadnout myšlenky lidí ve tvém okolí, no zkoumej to...a napiš nám .
missi
Růženo
13. 02. 2017 16:24

Ja mel na mysli obycejnejsi veci..jako je treba detsky smich..
Růžena
Missi
12. 02. 2017 0:37

jsou místa svatá, poutní nebo posvěcená, každá víra je má a svět je bere docela vážně.Tam všude ulpělo něco ze svatosti a milosti světců ,mučedníků,i obyčejných lidí, tam je mnohdy docela vycítitelná jiná atmosféra než v rušném okolním světě . Fátima, místo zjevení P.Marie, Zeď nářků v Izraeli( byla jsem tam a je to materiál na dlouhý komentář) svatý Hostýn u nás, ale i místa regionální,nám mohou poskytnout pocit bezpečí, krásy, klidu a vyrovnání mysli.Stačí vejít do celkem obyčejného kostela, kde je ticho a klid, krásné obrazy, v ten moment jsme v jiném světě a jistě to není jenom proto, že je to svatostánek, proč se cítíme jinak.Vždyť ať si to zkusí každý,na takových místech ani nedokážeme myslet na něco hrubého, nízkého a nechutného.Jistě, něco je kultura a víme, jak se v takových místech správně chovat, ale spíše to přijde tak nějak od nás samých, než příkaz z vnějšku.A vizualizace zážitku, to se předpokládá právě u mariánských zjevení, jsou jedinci, kteří ten vjem zažili.Mám velmi dobrou známou, je z Ruska, tak ta u ikon madony má vždy velmi silný prožitek kontaktu s duchovním světem, doslova komunikaci, je to mladá holka a zjistila to docela nedávno na jednom poutním místě.
missi
Růženo
9. 02. 2017 19:35

S tim otiskem souhlasim. Jen nevim, ale podle toho co jsem zazil, si dovolim rict, ze se muze zapsat i na misto. Kdyz treba bylo nekomu nekde moc hezky, tak na tom miste to proste zustane a muze to nekdo nekdy, v mem pripade slyset. A nejspis je mozne, aby se ten otisk i vizualizoval.
demon hopskulka
:-D
9. 02. 2017 5:52

Ja nepotrebuju rozum Zbyňo.
Zbyněk P.
Pro laskavou Hopskulku
8. 02. 2017 20:49

A co Ty? Ty nemáš odvahu na návštěvu? Třeba bys přišel na daleko pravdivější a kvalitnější úvahy a postoje, než jen štengrovat druhé, aby někomu něco hodili do baráku na noc....... :-)), :-D
Zbyněk P.
Vážená Růženko,
8. 02. 2017 18:19

neřeším takové nicotnosti. Spíše je si nutno uvědomit a vyjasnit důležitější věci. Například to, jak to vlastně bude s těmi zprávami, otisky, které lidé mohou zachytit, a míti prožitek toho děje, tedy za předpokladu, že civilizace totálně vyhyne! Nejsem si zrovna jist tím, že v takovýchto případech, asi těžko následná další civilizace bude míti možnost se s takovými otisky znovu seznámit. A ve stejném gardu to vidím i s tím naším lživých, sobeckým, pokřiveným a krev milujícím soudruhem bohem. Jen neustále si lidé budou ve své neivitě a snaze obelhávati sebe sama lživými výmysly jen proto, aby se nemuseli podívat pravdě do očí...... Pěkný den.
Růžena
Omluva Zbyňkovi P.
8. 02. 2017 16:48

omlouvám se za chybu,jste Zbyněk a ne Zdeněk.Ale když už píšu do diskuze, tak bych doporučila k pozornosti diskutujících názor Ruperta Shaldrakea ohledně myšlenkového enegetického otisku v našem vědomí. Tento muž tvrdí, že po nás zůstane jakási zpráva, otisk, který mohou lidé zachytit a mít tak prožitek děje nebo události z minulosti.Jinak Švýcar K.G.Jung a český parapsycholog Břetislav Kavka mají hodně shodný pohled jako Shaldrake, oni pracují s přenosem myšlenek, čtení je to celkem zajímavý v každém ohledu.
demon hopskulka
Prej..
8. 02. 2017 14:45

..hoďte někdo Zbyňovi do baráku na noc lásku poltergeista s poměnkovyma drápkama.On se otočí :-D.
Energi
tenhle úryvek se hodí
8. 02. 2017 9:01

....Ledové koupele bráhmanů, probdělé noci žáků Buddhových a křesťanských asketů, trýznění indických fakírů nejsou ničím jiným než ustrnulými obřady ukazujícími, že tam se kdysi tyčil chrám těch, kdož usilovali bdít.
Čti svatá písma všech národů země.
Musíš stoupat od příčky k příčce probudilosti, chceš-li zdolat smrt.
Už spodní příčka se nazývá génius.
Jak máme nazývat příčky vyšší? Dav je nezná, jsou pokládány za legendy....Nenech se zaslepit žádným zázrakem, který pro tebe zdánlivě konají, a žádným svatým jménem, které si přisvojují, žádným proroctvím, které vyjadřují, ani když se uskuteční. Jsou to tvoji úhlavní nepřátelé vyhnaní z pekla tvého vlastního těla a s nimi bojuješ o nadvládu.
Věz, že zázračné síly, které oni ovládají, jsou tvé vlastní síly, které ti odcizili, aby tě udrželi v otroctví. Nemohou žít mimo tvůj život, ale pokud je přemůžeš, zhroutí se jako němé a poddajné nástroje, kterých můžeš použít podle své potřeby.....
Podivuhodné že ano?..někdo si řekne,proč to sem ta osoba dává..ano mám k tomu důvod.
Zkuste porozumět tomuto podivuhodnému textu jednoho muže který nespal.
Růžena
Hrubé násilí
7. 02. 2017 20:32

Zdeňku P., hrubé násilí je právnický termín, stejně jako ideální polovina domu , přiměřená či nepřiměřená odměna,množství menší než malé....a pokud jde o technicko právnický slovník,tak ten je ještě specifičtější. Ono se všechno nedá vyjádřit v jednotkách SI.Já chci jenom říci, že některé situace jsou natolik nevystihnutelné slovně, že slovník nemá dost prostředků je popsat a hrubé násilí je prostě eufemismus.Jen pro představu: prostředí vyhlazovacích táborů,to není nadsázka, v 21.století je na světě ještě dost gulagů třeba v KLDR, válečné konflikty současného světa, známe je všichni skoro v přímém přenosu, nápravná zařízení v některých částech světa... tak všude tam je označení" brutální násilí" holý výsměch těm, co tam jsou na živo...
Zbyněk P.
Přátelé,
7. 02. 2017 18:33

mě neanalyzujte. Spíše jest zapotřebí uvědomit, že někteří z Vás používají obecně nabubřelé pojmy (třeba v tomto případě - hrubé násilí), kterými ale v podstatě nic neřeknou! Jen foukají vatu, či vatové chmýří, do našich očí a naší mysli. A přitom si vůbec neuvědomují, jaký balast vlastně používají. Pěkný den.
Najira
no vis...
7. 02. 2017 14:21

on Zbynek je asi spis do toho materialu...;o)
Zbyněk P.
Pro demon hopslulku
7. 02. 2017 12:00

Když myslíš...... nebudu Ti to vyvraceti! Sám časem dozajista pochopíš co jsou to ta jablka a co hrušky..... Pěkný den.
demon hopskulka
Pleteš hrušky s jabkama
6. 02. 2017 20:21

Zbyňo.
Zbyněk P.
Nechť žije kritika
6. 02. 2017 18:28

Vážení a milí! Mohl by mi někdo z Vás vysvětlit, co znamená ve Vaších očích pojem"hrubé násilí"? Nezlobte se na mne, ale mnozí z Vás tady žonglují s obecnými pojmy, které nelze vůbec konkretizovat, a které jsou přitom běžné v každém živočišném, ale i lidském cyklu a dění! A bude jen záležet jen na tom, z jakého pohledu se na to, ten daný člověk je schopen dívat. Vezměte si na příklad květ. U něj, z pohledu člověka se téměř nic neděje! Jen se zakulacuje, zvětšuje, zabarvuje, aby dorostl maxima, předal pyl, následně i to sémě, a pak uschnul. Jste si tak stoprocentně jisti v tom, že právě v tom jeho květním cyklu nejsou ony pojmy o hrubém násilí? Ba naopak! Je jich tam plno! Pouze člověk si toho, pro svou rádoby nadřazenost, vůbec neuvědomuje! Něco obdobného probíhá i u člověka! Takže, co je to tedy to Vaše "hrubé násilí"? Proč tedy podle Vás nevznikají obdobná špatná místa, i s tím Vaším posednutím, na místech, kde probíhala jakákoliv válka, kde toho hrubého násilí bylo vskutku přehršle? A co takoví útoční mravenci, komáři, a jiní živočichové, kteří se v davu vrhají na svou případnou kořist? Z mého pohledu prochází celý svět tímto hrubým násilím!! A je vskutku prazvláštním, že posednutím trpí jen malušenečká hrstička lidí oproti celé planetě.... Kdepak tedy bude asi ta chybička? Kdepak asi? Ve mě určitě ne-e! Pěkný den.
demon hopskulka
Najira
6. 02. 2017 7:37

Toe pravda.
missi
Noo
5. 02. 2017 23:13

A taky jde o to, aby lide kvuli badani po tom, jak co funguje, nezapomněli na to, co je dulezite. A tim je, zit v pritomnosti. To co bylo, bylo, to co bude, kdo vi, jestli vubec bude, ale to co je, to proste je a toho by se meli lide drzet a uzivat si to. Teda kdyz pominu ten fakt, ze nejsme schopni zachytit pritomnost.
Najira
demon hopskulka
5. 02. 2017 18:28

vesmiru sefuje nekdo vyssi...
Jezis s ostatnima ma jinou ulohu.
Ale stejne je to pro nas nepochopitelne,jak to vlastne je s vesmirem a vsim tim zahadnem.
Energi
démone
5. 02. 2017 15:11

to je sakra málo na charakteristiku.
Energi
děkuji Růženo
5. 02. 2017 15:10

:-)
demon hopskulka
Ježíš
5. 02. 2017 0:44

šéfuje vesmíru.
Růžena
pro Energi-intenz. pocit
4. 02. 2017 14:48

dobrá otázka, ovšem trochu složitější odpověď. Začnu na příkladech a možná se zmohu i na definici v obecném smuslu.Já uvádím "intenzivní pocit bolesti oběti", a myslím tím situaci,když je jedinec nucen čelit přímému fyzickému útoku a bránit se, nebo je vystaven při autonehodě strachu a také při tom pociťuje kromě strachu bolestivost svého zranění.Bolest může vést až k mdlobám či bezvědomí a stejně to může vyvolat i strach (obecně). Jsem přesvědčena , že lidé mohou mít v takových situacích až prožitek blízkosti smrti, tj. pocit, že jsou mimo své tělo.Ostatně podobné příběhy zmiňuje R. Moody v knížkách život po životě, napsal toho dost a je to obecně známé.Takže intenzita prožitku je od strachu, kdy se ještě bránit můžeme až po situaci, kdy jsme strachem doslova paralyzováni. Fyzická bolest nebo strach se odráží v naší psychice a pak možná tohle prožití a pročítění může vytvořit jakousi stopu v prostoru a čase, ta stopa může přetrvat a jsou lidé, kteří ji vnímají. Když se vrátím k původnímu příběhu, ti mrtví kluci před smrtí hodně trpěli a ten jejich prožitek je jaksi stále na tom místě a ten muž, který tomu místu věnoval čas a pozornost, může část té jejich stopy spoluprožít. Příkladů podobných prožitků, i když ne tak drastických, je dost.Třeba poutní a svatá místa toho zaznamenávají dost.Takové Lurdy ve Francii nebo Vambeřice v Polsku mají případy spontánních uzdravení a je velmi pravděpodobné, že zážitky mnoha poutníků, co zanechali svoji prožitkovou stopu v těchto místech, mají vliv na psychiku jedince a uzdravení.Obecně by se dalo říci, že naše myšlení a prožitky jaksi ze světa nemizí a některé prostě určitá místa poznamenají zvláštní energií a my potom máme pocit něčeho vyjímečného. Staré hrady a zámky mají své bílé paní a možná to nejsou jenom pověsti, dost lidí po návštěvě starého hradu mělo pocit setkání s něčím nadpřirozeným a možná jen zachytili stopu minulých událostí.
Energi
kdo byl podle vás
4. 02. 2017 11:50

Ježíš?
Energi
Růženo
4. 02. 2017 11:47

co je podle tebe intenzivní pocit..jak by si ho charakterizovala?
Energi
démone
4. 02. 2017 11:45

a odkdy byl Ježíš v pekle?....naopak tuším že byl v tom nejkrásnějším stavu jaký si ty asi neumíš představit.:-)
Peklo je jen jedno...přesně takový jaký si ho uděláš například jen ty sám.
Najira
....
4. 02. 2017 9:42

nekde jsem cetla ze mistnosti,ve kterych je negativni sila se maji procudit zapalenou suchou salveji nebo tema frantiskama co se pouzivaji v tostelech(kadidlo)...
Najira
ano Ruzenko
4. 02. 2017 9:40

hypnoza pomuze vzdy tem co se neumi nebo nejde jim spojeni nebo citeni sveho ochrance.Pak si myslim,ze hypnoza pomaha misto nej.Mas pravdu.
Je to fakt,ze mista,ktera kdysi zaznamenala nejake nasili,tak citlivy lide v tom miste to citi a je jim zle...to znam,me vzdy naskoci husi kuze a musim od tam.
Ale nekdy vim,ze na tomto miste kdyz nekdo se treba obesil a bylo to pro nej vysvobozeni(treba ze byl nemocny),tak citim,ze ten bol prekryva to svetlo,do ktereho ten nestastnik pak vstoupil,pak uz je to jinak.
Růžena
negativní energie????
3. 02. 2017 22:42

já bych řeklam,že nejspíše to.V místech, kde došlo k nějakému hrubému násilí, týrání nebo vraždě, se může vlivem intenzivního pocitu bolesti oběti objevit něco ,co je možné nazývat negativní energií? Lidé, kteří jsou v tomto ohledu k této energii citliví, mohou mít veliké potíže.Jsou dokonce jedinci, kteří mají dokonalou vizi toho, co se událo (v místě bitevního pole vidí třeba vojsko, které tam bylo kdysi, nebo slyší zvuky bitevní vřavy).Slyšela jsem, že v USA, v nějakém jižanském státě, je místo, kde byli otroci rozdělováni svým pánům, to místo spousta lidí vnímá jako velmi nepříjemné a lidé tam mají hodně sklíčený pocit, pokud se vyskytnou poblíž toho místa.Ale jejich špatný pocit odezní, když se dostanou z dosahu toho inkriminovaného místa.Není podle mě vyloučeno, že ten muž má podobný nepříjemný pocit z toho místa, kde ti kluci zemřeli, možná by pomohla hypnóza. Během ní je možné tu událost znovu prožít a ten prožitek vysvětlit jako příčinu traumatu toho muže.
demon hopskulka
Najry..
3. 02. 2017 20:31

..co dělal Ježíš po smrti 3 dny v našem čase v pekle?
Najira
ahoj
3. 02. 2017 14:47

ja si myslim,ze je nutne byt positivni osoba,jak tu rikaji dole...protoze kdyz jsi negativni,tak se na tebe nabali vsechno zlo.Pak muzes klidne projit peklem.
Ja bych za sebe rekla,ze taky verim podle sveho a k nikomu se neradim.Verim,ale ze mame sveho ochrance(at je to kdokoliv,protoze nekdo rika,ze jsme to my sami,nase druhe ja a nekdo rika,ze je to nekdo,kdo ma nas rad ode davna...),no a ten by nam vzdy pomohl,kdyz ho o to pozadame,me osobne to tak jde,nemam problem a vsimam si ze mi pomaha.Takze nas nenecha klesnout,kdyz ho zadame.A tim bych resila aji tento pribeh,kazdy se tomu musi postavit sam,nikdo to za nas udelat nemuze.Pak dokazujem jen ze jsme slabosi.Nebat se,to je ono...
demon hopskulka
Kybi..
3. 02. 2017 7:13

..to nejsme,ale vsecka pravda musí ven.Jinak to tady nedame.Mozná bych mohl vlozit taky jeden brutalní pribeh co se mi stal.O jelenovi to nebude.Zajímaly by mne nazory prave od takovych jako je Kybi.No ale az budu u kompu.
Kybernaut
Nie sme tu na pretekoch.
2. 02. 2017 23:31

:)
demon hopskulka
nejlepsi komentar..
2. 02. 2017 13:42

..k tematu ,.ktere sem ted procital ma kybernaut.Akorat misto slova duch bych napsal negativni bytost,demon,nebo neco podobneho.Shodujeme se v tom. Prej a ted co poradit tomu kolegovi z tematu co má v šišce Mr.demonia ze?
demon hopskulka
čest lásky
2. 02. 2017 10:50

Mne se taky párkrát stalo,kdyz jsem šel v noci dom,ze jsem se z niceho nic rozbrecel a neslo to zastavit.Jen uz nevim, na co sem dycky myslel.Vseci psi kolem zacali stekat.I ten coe jinak v klidu.To bylo divné.Jakoby se mnou neco slo a vetsinou to nebo ti se mnou sli az dom a tam se dely nepekne veci.Nekteri mne rikali,ze sem nabalenej hromadou negativnich duší lidí: duse cloveka se bud propadne do pekla,aby trpela,zemre nebo jde do Božího království.A pokud je moznost,ze zbloudilé duse jsou mezi nami at z nejakeho důvodu,je mi to jedno.Protoze démoni jakehokoliv druhu na sebe mohou brát podoby i hlasy lidí.A proc asi ze? Kdyz chci pomoct odvádet duse lidí z pekla pryc(vrahů,sebevrahů nebo "jen" tech co byli zlí a ovladali druhé) aby netrpeli, meli bychom se modlit Růženec.Takze neverim tem co se snazi odvadet duse tam kam mají, jen komunikuji a utuzují vztah s démony,ti jim lezou do hlavy,vstepuji svoje myslenky atd atd.
missi
Noo
1. 02. 2017 19:23

Ze nejsem verici se tu vi. Tedy nejsem pristupencem zadne registovane organizace zdruzujici verici. Driv jsem hazel vsechny verici do jednoho pytle, ale postupem casu jsem byl schopny se na vec podivat i trochu jinak. Treba modlitba. Jaky je rozdil mezi tim co dela indiansky saman a mezi otcenasem? Takze ono na tom asi neco bude. A co je lepsi, verit v jednoho boha, nebo neverit vubec? Jde o to, aby se to neprehanelo a brala se ta vira s rezervo a hlavne s rozumem..
Energi
co se týká
1. 02. 2017 17:37

saotné vody,tak není potřeba si pro ní chodit někam k farářovi!.
Vždyť silou vůle tu vodu dokážete ovlivnit sama do takové úrovně aby měla blahodárný účinek.Vždyť jsme z vody vzešli,takže i toto zvládnem sami.
Energi
Tanečnica
1. 02. 2017 17:35

ale já věřím v boha,ve svého boha...neboť všichni a to bez rozdílu jsou bohové.
Snad si nemyslíte že jen jediný bůh tohle všechno jsoucno řídí?
Já nejsem proti rituálu naopak(asi jste mě špatně pochopila a nebo špatně četla)psala jsem že rituál má účinnost jedině tak že do něj vložíte pouze svoji energii,tedy sílu,touhu a smysl.Proč se modlit podle předloh které nám někdo nastavil?
Je potřeba si toto uvědomit
Tanečnica
sv. voda
1. 02. 2017 17:26

Nesúhlasím s energi. Určite ste nezažil nič podobné a neveríte v Boha a je to vaša vec.Aj v ťažkej chorobe má modlitba mnohokrát veľký účinok.Ide o to, aby ,, tí chlapci" našli kľud. Sám pán si len tak nepomôže, viem čo som napísala, treba to skúsiť. Veď rituálov máme denne mnoho každý z nás, napr. keď si každé ráno uvaríte kávu s mliekom a iné nepijete a nezdá sa vám to zbytočné.
Energi
trans je to
1. 02. 2017 17:21

nejkrásnější co tě může potkat zde na zemi...je to osvobození od fyzična od hmoty ve které jsme po celý náš život tady na zemi.
Ovšem jsou dva druhy transu..jeden je negativní a druhý naopak pozitivní...a zese záleží na nás jak s tím vším naložíme a do jaké míry jsme schopni to sami svým vědomím ovládnout, protože právě v tom transu to vědomí máme naplno otevřené.

Energi
Danuš tak
1. 02. 2017 17:15

co je vlastně posednutí?...a zase se točíme u toho vědomí.
Ano je to trans ale!.....i ten se dá ovládnout do takové úrovně aby vymizely negativní jevy a projevy onoho dotyčného...stačí nebýt vůči těmto jevům slaboch.
Snažit se je ovládnout vůlí a touhou,prostě ten člověk musí být obrovský silný aby to zvládl a v žádném případě nesmí mít strach.
Když příjde exorcista na vymítání ďábla...je to jen šaškárna,která tomu dotyčnému spíš ublíží už tím že co se děje okolo toho je pro něho spíš traumatizující zážitek plný strachu!
A ti lidé okolo něho ho v tom strachu jen podporují tím co dělají.
Jediná cesta je sebrat veškerou osobní energii a poprat se s tím.
Mě mrzí že lidé mají strach ze všeho....to je jediná brzda,která vyhovuje všem těm co je ovládají.
Život by se sakramentský změnil, kdyby lidé se tolik nebáli.

Dana P.
posednutí?
1. 02. 2017 10:25

možná by nebylo od věci odborné sledování a vyšetření na vyloučení psychické poruchy.

/ Schizofrenie je duševní porucha charakteristická selháváním myšlenkových procesů a sníženou schopností vnímat emoce a reagovat na ně.(4) Nejběžněji se projevuje sluchovými halucinacemi, paranoidními či bizarními bludy nebo zmatenou řečí a myšlením, a jde ruku v ruce s rozsáhlou sociální či pracovní dysfunkcí.../
Kybernaut
Hra na niekoho iného.
1. 02. 2017 4:05

Tanečnica to celkom dobre popísala, len tí mŕtvy chlapci nemuseli byť oni ale nejaké iné duchovné entity, prípadne sa môže jednať iba o jednu inú bytosť. Toto moje tvrdenie platí aj v takom prípade, že dotyčná obeť "Prý ty hochy vidí". Ten jeden iný, alebo tí celkom iný duchovia, sa mu môžu ukazovať v (akejkoľvek) podobe trebárs aj tých chlapcov ale aj tak to nemusia byť tí chlapci ale iný duchovia alebo iba jeden iný duch. V tomto prípade by skutočne mohla byť použitá aj istá forma exorcizmu. Každopádne, návšteva nejakého dobrého kňaza, by nemala ublížiť. A ten postihnutý pán, by sa mohol snažiť naučiť sa sebaovládania si aj svojho hnevu.
Energi
zajímavý příběh
31. 01. 2017 20:33

tak snad jen toto....nejspíš to bude negativní člověk když se živí negativní energií.
Na to je jen jeden lék.
Buď ho ignorovat a nebo se mu snažit pomoct ovšem pokud on opravdu sám chce.
Všechno je jen o nastavené mysli....takový člověk o kterém je tu řeč neobstojí u pozitivního člověka a to v žádném případě.
Když na něho narazí je to pro něho zklamání na celé čáře neboť u něho neuspěl a tak opět plná dávka negativní energie se u něho projeví.
A zase když narazí na slabého jedince, který jeho tlaku podlehne....dotyčný vyhrává a to ho opět posiluje v negativním myšlení.
Tak i tak je v bludném kruhu ze kterého se může dostat jedině on sám pokud ovšem CHCE!
Vše je o nastavené mysli,ta se dá ovládnout ovšem stačí chtít:-)
Nic proti Tanečnici ale tohle je jen rituál který sám o sobě nemá smysl...rituálu se musí dát touha,síla a obrovská energie do vědomí.
Mimoto...pomodlit se k otci který je na nebesích je prd platný když prostor je trojjedinný...tedy "matka otec a dítě" žena,muž a dítě.
Odmítám že bůh je pouze mužského rodu jak nám to stále jakási církev naznačuje už stovky let.
Tahle s.r.o totiž jen mlží a mlžit bude....
Tanečnica
sv.voda
31. 01. 2017 18:00

Myslím si, že sa mu dostali pod kožu a trochu ho ovládajú. Zato, že zažili veľké zlo, zostalo to v ich dušiach. Bolo by vhodné zobrať svätenú vodu a pokropiť to miesto a zároveň sa za nich pomodliť.OTČENÁŠ, za každého z nich. Potom si urobiť krížik na svojom čele a upiť jeden hlt svätenej vody (neublíži). Očistí vás od zlých duchov a viac to miesto nenavštevovať.