Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Nevím, co si mám o tom vlastně myslet - (komentáře)

Tanečnica
para
31. 01. 2017 18:09

Milý pán, asi bude niečo z vašim zdravotným stavom. Mal by ste byť opatrnejší a plávať len v miernej vode. Dajte si vyšetriť pľúca.
Energi
tím chci říct
28. 11. 2016 18:32


že duchovní svět je naprosto logický...jen lidé si ho logicky neumí zdůvodnit.
Energi
logické úvahy
28. 11. 2016 18:22

a myšlení je pevně zakotveno i v Univerzu...univerzální zákon pracuje právě na základě logiky.Každé vědomí jedná podle svého logického uvážení ukdyž se zdá navenek že je to nelogické..opak je pravdou.To by nemohla existovat příčina a následek....mimochodem taky logika :-)
missi
Nee
26. 11. 2016 20:22

Neopomenul jsem rybare..jde o to, ze oni se necachtali..a v tom cachtani vidim to zasadni, co vedlo k produkci nezvykleho mnozstvi pary..ale, co presne to zpusobilo nevim..a googlit se mi nechce..to spis hopnu do potoka a provedu zapis..:-D
Zbyněk P.
Pro Růženu a Missiho
26. 11. 2016 12:40

Oba máte dobré a logické úvahy! A souhlasím s nimi!Pouze to má jeden maličký nedostatek, který jste možná opomenuli. A to, že rybáři okolo mne, žádnou páru ze sebe nevypouštěli. A to ani ti co již tam byli, ale i ti, co teprve přicházeli. No, budu tedy ještě o tom přemýšlet. A díky za typ.....
Růžena
Missi bingo!!!
25. 11. 2016 23:04

To je evidentně dobrá úvaha, logická a ověřená praxí, tak to má být. Znám to taky, jsem "koupací typ" a mám sezónu od 1.4. do 31.10.,to i kdybych měla vysekat v ledu díru, ale ještě se mi to nestalo-sekat led, i když někdy byla parádní kosa. Ale v posledních letech žádné zimy nejsou. Koupání třeba o vánocích v rybníku, když venkovní teplota (vzduchu)byla 12C, tak to dám. Pára mi jde od hu-úst, co taky jiného. A někdy, když je teplota vysoká , těch 12C třeba a vlhkost vyšší(po dešti),tak od huby nejde nic.
missi
Noo
25. 11. 2016 20:31

;-) a co takhle..para od huby nam jde od cca 12% C jeji mnozstvi a viditelnost zavisi na vlhkosti vzduchu a teplote vydechovaneho vzduchu..cim teplejsi vzduch vydechujem, tim je para viditelnejsi..zavisi to i na okolni teplote..tim, jak ses cachtal v ledove vode, doslo, teda melo dojit k ochlazeni organismu, ale pak muze dojit ke zviseni telesne teploty a tim i ke zvýšení teploty vydechovaneho vzduchu..nehledal bych v tom nic nadprirozeneho..jsem presvedceny, ze kdybys mel s sebou dalsiho,, cvoka čochtana,, tai z nej by se patřilo jak ze vztekleho draka..
Energi
Zbyněčku
25. 11. 2016 19:23

smrtelně vážně :-))a strašit sám sebe těmi efekty ještě budeš a to si pamatuj :-))mám tě ráda
Zbyněk P.
Pro Energií
25. 11. 2016 19:01

Jééééé, to bylo Tebou tak hezky napcáááno...... vážně! V každém případě budu se muset nad tím zamyslet, abych potom někde někdy zbytečně nestrašil sebe, ale i lidi takovými efekty! Třeba by mi pak chtěli utrhnout mou makovou hlavičku..... :-))
Energi
Zbyněčku
25. 11. 2016 17:43

Prostě a jednoduše si topil z vnitřku....tvůj energetický systém je mnohonásobně vyšší než u běžného člověka.
Jelikož se už mnoho let otužuješ,tak ve tvém těle proudí mocný energetický proud,něco jako u jogínů...kteří dokáží v meditaci za velmi krátkou dobu na sobě nechat uschnout mokré oblečení.
Doporučuji střídat teplou a studenou vodu,toto má ještě větší účinnost,nejen že zůstaneš dlouho zdravý a mladý ale vyrovnáváš tím tak svůj elektrický náboj.
Prostě si se vcítil do prostoru ze kterého si přirozeně vzešel. :-)