Vaše příběhy

Sny a realita

Noc z 21. na 22. listopadu - (komentáře)

Tanečnica
klik
12. 12. 2015 18:34

Súhlasím s Rúženou aj Jardom. Ale má priateľ tvojej mamy tú istú chorobu ako ty? Ak nie, tak potom je to niečo iné. Stalo sa ti to iba u priateľa, alebo aj niekde inde? Ak iba tam, tak si zober zo sebou posvätený ruženec, kúp si obrázok Michala Archanjela a u priateľa si to daj na stolík a odriekaj modlitbu z obrázka. Nauč sa ju a hovor si ju častejšie. V prípade prítomnosti duchov ju tiež opakuj.Poprípade zapáľ bledomodrú sviečku. A VER TEJTO POMOCI.Ruženec môžeš nosiť pri sebe.
martuimek876
Otázka
12. 12. 2015 16:30

Nemohlo se ti něco zdát
Jarda
re:
11. 12. 2015 12:40

Vím, že existuje určitý typ lidí, u kterých by bylo snadné dostat jejich psychiku do stavu, že by se cítili velmi špatně. Spočívalo by to v tom, že bych jim řekl, že na ně provedu černomagický útok a naznačil příznaky, jak by se to mohlo projevovat. Např. zrychlený tep, tlak v hlavě,...
A tím by veškerá moje práce končila. Nic dalšího bych už dělat nemusel. Dál by se zničili sami svým myšlením. Našli by si něco co by považovali za útok, tím by se dostali do stresu, stres a jeho příznaky by opět považovali za útok a vytvořili by další stres a strach a takhle furt dokola, až by to neuvěřitelně vygradovalo.

Jinak souhlas s Růženou. Nejdříve bych zkusil vysvětlit věci racionálně, jak je současná věda zná a pokud to nepůjde, tak tím druhým způsobem.

Vrzání a praskání pokoji lze přisoudit změnám tepla v místnosti. Např. ted v zimě když otevřu okno, tak mi začne lupat monitor, protože jak se pasty ochalzují, tak se zkracuje o chlup jich délka a jak jsou v pohybu tak praskají.

Ztmavnutí pokoje bude nejspíše způsobené zúžením zornic. http://www.stefajir.cz/?q=zuzeni-zornic

Ty barvy by mohla být hypnagogie. Prý to mozek dělá, když má delší dobu černo všude kolem sebe a je mu jedno, že oči jsou otevřené.
Růžena
hodně složitá situace
25. 11. 2015 0:16

tím myslím tu možnou exekuci, zdravotní problémy Tvé i v rodině(tatínek), to je trablů kopec a jednotivě a všechny celkově složitý. Ale zásadně s těmi poruchami vidění a celkovou fyzickou indispozicí, to chce jít k lékaři.Taky ta změna nálad-nenávist a pak strach, jak to popisuješ, více méně patologický, to může být opravdu buď vlivem velké zátěže(stres)nebo dokonce psychická porucha.Nepíšeš, že bys brala v souvislosti s Tvou nemocí léky, pokud ano, pak je na pováženou a na odborném posouzení jejich vedlejší účinek. Vychází mi z toho jediné: co nejdříve k lékaři. Vliv cizích entit, astrálních bytostí,atd., tam se člověk pravdy obvykle nedobere.Jsou to věci obecně nepostižitelné a neovlivnitelné.