Vaše příběhy

Záhadná místa

Zámek Žleby - (komentáře)

Ka
:)
11. 08. 2015 9:43

Tak povidejte bass s čím že si myslíte že vám můžem pomoc?
Nestyďte se a mluvte. Je to asik nějakej rozšířenej fenomén bát se o rodinu když se kdesi cosi pohne. :-).
bass
Strach
10. 08. 2015 22:06

Nedávno se mi stalo něco podobného ... stál jsem venku a najednou se pohnuly větve stromu. A při tom mě ovál vítr do tváře. Nedokážu to vysvětlit.
Mám strach o moji rodinu ... pomůžete mi?
Tanečnica
ahoj
9. 08. 2015 19:38

Ja si naopak myslím, že nie je dôvod na strach. Ak viete, že šľachtičná bola vaším predkom a pri pohľade na obraz sa potešila, že vás vidí a tím pohnutím obrazu vám dala najavo svoju radosť. Vlastne vás pozdravila. Skúste na ňu myslieť a pomodlite sa za jej kľud, možno vám do budúcnosti prinesie šťastie. Okrem toho, ak ste vnímavá na energie, pozorujte ich a naučte sa ich rizlišovať. Najlepšie bude, ak si o nich zapíšete všetky informácie.Časom sa k nim vrátite a uvidíte, či je pokrok a aký posun nastal.
ladysss
Ahoj
8. 08. 2015 7:07

myslím že jde o oční migrénu...ona je schopná tenhle efekt vlnění udělat.
Ka
No
6. 08. 2015 12:46

Tak já to vidím naopak jasně ze svojho úhlu tak že jste to naopak vy kdo by měl čist pozorně. ! A taky si nevymýšlet něco o negativním reagování. Prostě se ty představy zbavte v sobě a neobtěžujte tím druhé. :-))
Dana P.
Sylvia
6. 08. 2015 11:54

nejdřív líp a pozorně čti . Netvrdím tu nic o energiích, o těch hovoří autorka příběhu. Já k jejím slovům jsem přičinila spíše otázku, protože mne zajímá, jak mnoho zkušeností v této oblasti má.
Možná nemusíš na "všecky kdo ti nevoní" hned negativně reagovat?
Ka
Varování
6. 08. 2015 11:24

K němu je nutný mít i nějaký opodstatnění.
Sylvia
Danka
6. 08. 2015 11:18

Na niekom sa zase neodvratitelne odraza vek a je to bohuzial poznat a velka skoda zdravych usudkov, ktore su dnes minulost. Takze niekomu sa pohne obraz a Ty isto iste poznas, ze to bola energia a preto, ze su mozne aj logicke dovody uz je niekto skeptik. Ono to, ze je to na ezostrankach, je asi tak podstatne, jak Tvoj iny "uhol". Pretoze neviem nic o tom, ze esoterika zaroven znamena jeden uhol a to ten, ktory si Ty prave vymyslis, bez premyslania. Ono sa staci spytat a hladat moznosti a uprimne, ludia, ktori maju nejake nezvycajne prezitky maju tendenciu si uz vysvetlovat takto kazdy zavan vetra. Takze moja poznamka o logike je opodstatnena aj na esowebe.

Dana P.
Sylvia jistě, skeptik
6. 08. 2015 10:39

takový prožitek bude vyvracet "rozumovými" důvody - další může být třeba, že z horka či dehydratací těla se člověku rozvlní před očima... Ale tady jsme na stránce esoterické, ne skeptické, měli bychom věci nahlížet z tohoto úhlu
Sylvia
Mitahari
6. 08. 2015 10:25

Mozem vediet, z ktoreho rodu je ta slachticna? Zamok vlastnili v minulosti asi styri rody. Dakujem.

Co sa tyka ale Tvojho pribehu, tak pohyb obrazu podla mna nic neznamena. Neni dovod na to, ze ludia, ked vidia nieco nezvycajne, automaticky to musi znamenat nejake varovanie. Varovanie ma ucel vtedy, ked je mozne rozlustit s cim suvisi. Neviem jaky mas dovod bat sa o rodinu len preto, ze sa pohol niekde na zamku obraz. Navyse este je tu aj moznost, ze to bolo logicky vysvetlitelne.
Mitahari
re
6. 08. 2015 8:50

Tato šlechnična vlastnila zámek Zelená hora u Nepomuku.Zámek je zvřený pro věřejnost jen v loni v létě byl několik víkendu otevřen a já sem ho navštívila.
Šlechnična je z větvé mojí mamky....
Mitahari
Zámek Žleby
6. 08. 2015 8:45

Ano první návštěva to byla tohoto zámku.
Ten pohyb obrazu si nedokážu vysvětlit.Jen mám teď obrovský strach o svou rodinu...jsou pro mne vším.
Proto ten dotaz sem vložila.Ovládá mě strach
Dana P.
Mitahari
5. 08. 2015 13:10

píšeš, že takové stavy zažíváš při návštěvách energií, takže předpokládám, že se v projevech orientuješ. Proč najednou máš nutkání se ptát, jestli to nemá být varování, je nějaký důvod (kletba například)?
Pokud chceš, napiš jak ses dověděla, že jsi potomkem šlechtičny na obraze? V tom zámku to byla tvá první návštěva?
Ka
No
4. 08. 2015 8:45

Tak vzhledem k tomu jak popisujete že toto míváte kdyź vás dojdou navštívit energie a tak jste na to asi do jistý míry zvyklá tak jakou to může mít pro vás samotnou souvislost s tím jestli to nebylo varováni? To bych si dovolil řict můžete vědět uź jen vy sama ne?
jetti
to nebylo varování
4. 08. 2015 8:35

to byl průvan