Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Hodiny se zastavují a zase rozbíhají - (komentáře)

missi
Andel
22. 07. 2015 17:25

Se nezastavi jen tak na chvilku..
Přemek.Slavík
Nejpravděpodobnější
21. 07. 2015 22:50

vysvětlení je to, že hodiny zastavuje a znovu spouští Váš anděl strážný, který se za Vámi na chvíli zastavil, načež pokračoval dále na své divoké jízdě na Zemi - viz můj komentář k předešlému příspěvku.
Dana P.
Pravděpodobně
18. 07. 2015 10:31

jde opravdu o radiohodiny (kromě symbolu, který popsal missi, může tam být ještě napsáno "radio controlled). Dnes jsou obsažené už běžně i v levných meteostanicích, budících apod :o)
Tak ověř si to - zkus tu baterku na hodinu vyndat sama a pak uvidíš, co se stane?
missi
No
16. 07. 2015 22:32

Tak to je zajimavejsi..na nahody moc neverim..a tohle by byla nahoda jak hrom..dvakrat a rozbehnout se tak aby ukazovdly spravny cas..
Ten hodinovy strojek..co se narizuje sam by mel mit na sobe znacku..neco jako ostrouhly trojuhelnik na ktery je jakoby nabodnuty kruh..
A pokud se te nekdo snazi na neco upozornit a Ty na to nebudes reagovat..tak to bud prestane a nebo by ty projevy mohly i zesilit..to v pripade ze to neco je palicate..
Zkusil bych byt tebou vymenit baterky..ale to si uz udelala..ze jo..a pak jen sledovat..ty cisla si pis..jako v kolik se ty hodiny zastavily..kdy se rosebehly..a vsechna sisla co te k tomu napadnou..treba v tech cislech neco uvidis..mohou zastupovat i pismenka..ale jaky je klic..jako sifrovaci na to bys..pokud tam nejaky je.. mohla prijit jen Ty..
kvetulda
re
16. 07. 2015 21:50

ja vim ze takovy hodiny existuji, ale ja mam asi ty nejobycejnejsi co muzou byt, proste rucickovy, na jednu baterku, nejsou ani zaskleny, jen kus kovu a tri rucicky...nevim jak se poznaji ty radiohodiny :(
ja nevim jaky mam pocit, pokud se me snazi nekdo kontaktovat, nemam tuseni kdo by to mohl byt :/
missi
Ahojky
16. 07. 2015 21:42

Co je to za hodiny? Ty novejsi maji automaticke rizeni casu..pak by to mohlo byt opravdu baterkou nebo spatnym kontaktem..ale muze to byt i jinak..muze Ti nekdo nebo neco naznacovat ze....
Jak to vnimas Ty?