Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Co to bylo? - (komentáře)

Šavlozub
Děkuji za podporu
28. 03. 2015 21:56

Moc Vám děkuji za podporu, hodně jste mi pomohli. Jestli jsem vycestoval do astrálu si bohužel nepamatuju, jen vím že u pár nocí mám díru. To jako že se mi jakoby nic nezdálo. Zní to divně, ale i když si třeba sen nepamatuju, tak vím že se mi něco zdálo. Právě proto sem si jist že některé noci mám okno.
Ale zase se mi od té doby zdály nějaké sny, se kterýmy bych se s Vámi chtěl podělit, protože jsou zajímavé/divné.
To ale napíšu do nového příběhu ať se to neplete.

To missi: Šavlozub proto, že mě napadl nick Saber Tooth, ale jaksi v češtině se mi to líbí víc, no a taky se mi ta kočička líbí. Byl to spontání nápad a hned mě k tomu i napadlo logo.
missi
jedna
16. 03. 2015 18:57

Jen jedna mala otazka na pisatele..proc Šavlozub ?
Nemusíš odpovidat..pro me ta odpoved neni tak dulezita jako pro Tebe..
Jelitko
jeste
13. 03. 2015 14:25

ten babiccin krizek si nech,ona ti ho nabije energii,ona je ted porat ve vasem okoli.
Kdyz rikas,ze maminka ma po ni jeste prstynek,tak kazdy mate neco,coz staci.
Takze ti preji,aby se ti to podarilo a ty jsi stastne tu babicku spatril,ale nejdulezitejsi je,aby jsi si to do rana pamatoval....
Jelitko
Savlozub
13. 03. 2015 14:21

mas prave prilezitost se po tvoji babicce podivat...Muzes se s ni videt jedine astralne.Ja jsem se s rodici a babickou a dedou videla nekolikrat.Staci si to v hlouby duse prat ,vybav si babicku a v mysli se s ni spoj.Nejlepsi bude zadat sveho ochrance o pomoc.Ja v tom mam uspech jedine v noci,ve dne mi to nejde.
Neboj se,babicka bude porat tvoje babicka a neni tedy se ceho obavat.Podle me,do s veho tela se musis vzdycky vratit.Jedine,ze by ono samo melo nejaky problem zdravotni,coz u tebe nehrozi.
Ivns
může tě tam potkat cokoli
12. 03. 2015 19:44

je to jen na tobě jestli podlehneš strachu a nebo mu budeš čelit neboť vše co se tam odehrává můžeš kdykoliv ovlivnit,změnit.
Stáváš se pozorovatelem který má svobodnou možnost cokoliv změnit.
Myslím ,že si neudělal špatně ,když si požádal mamku o ten křížek a možná to bylo právě splynutí s babiččinou energii prostřednictvím toho křížku.Křížek je symbolem energie proudící v těle.
Možná by si se o babičče dozvěděl víc kdyby si vstoupil do astrálu hned a nebránil se tomu.
Jestli mohu poradit,nech si ten křížek,intuice ti sama pověděla proč si ho vzít.
Po babičce se podívat v astrále můžeš,jde to.
A ještě něco,přestaň se bát..cokoliv se ti tam zjeví a když budeš silný,tak to odeženeš...strach je totiž dost dobrý magnet pro negativní entity.
Šavlozub
Děkuji
12. 03. 2015 19:02

Děkuju všem za rady a povzbuzení, moc si toho vážím. Pokud jde o to AC tak jsem si taky myslel že mě to tam tahá, ale bál hsem se a stále bojím, že je tam něco zlého co mé duši ublíží nebo že mi zabere moje tělo a já se tam nebudu moct vrátit.

Teď se ale bojím, jestli jsem neudělal špatně když jsem poprosil mamku o ten babiččin křížek. Měl jsem strach jestli to babičce nějak neublíží když ten křížek nasaje energii někoho jiného. Ano, bál jsem se i toho, a ono se to bohužel dneska stalo. Umřela a já si to tak trochu vyčítám a přemýšlím jestli nemám dát ten babiččin křížek mamince, aby měla po ní něco důležitého. Tak má po ní prstýnky a ostatní věci a já jen ten křížek, ale člověk pořád přemýšlí jak by mohl tomu druhému pomoct... Nechci vypadat sobecky, ale po pravdě bych si ten křížek rád nechal. Kor teďka.

Jestli se mi děje to AC, tak bych ho dneska moc uvítal a po vyplutí z těla bych se rád podíval po babičce. Je to možné?
Ivns
šavlozube
11. 03. 2015 22:37

pamatuj,že strach tě neohrožuje...strach tě posílí kamaráde,jsi neohrožený :-)
Ivns
víš
11. 03. 2015 16:27

někteří by chtěli pocítit změněný stav vědomí a nedaří se jim to a tak mají možnost o tom jen číst neboť se nedokáží naladit na tyhle stavy a tak moc by chtěli..ovšem ty tohle můžeš spontánně prožít a v tom máš tu výhodu před nimi.
Možná se ti to bude zdát velmi divné co ti teď řeknu ale chápu to,neboť tě stále ovládá strach z toho co by tě mohlo v astrále potkat.
Já ti ale blahopřeji...neboť jsi dostal možnosti(dar)...tak si toho važ.
P.S. a neboj se,všemi procesy si musíš projít a pak ti garantuji že strach naprosto pomine a budeš si to užívat :-)

Garfi
Ahoj,
11. 03. 2015 16:23

nebo si pozvi tu skupinu z Brna, jmenuje se nějak EPRV 77 či jak, jsou to vyháněči duchů, odvádějí je rituálem a modlitbou do světla a mají různé přístroje, dokonce i na komunikaci s nimi. Tonoucí se i stébla chytá, každopádně jim můžeš zavolat a zeptat se jich..
Ivns
veškerá
11. 03. 2015 16:12

negativita a to čeho se bojíš je pouze tvoje nevědomí.
Neboj se toho,nech se vytáhnout z těla ven a sleduj vše co se tam odehrává aby si pochopil to tvé nevědomí.
Je to důležité neboť veškerý strach opadne a ty budeš chápat víc a víc věcí a jevů.
Žádný kněz a podobné nesmysly ti nepomůžou,to jsou jen kecy nevědomých lidí.
Tohle je otázka postupu do opravdového vědomí.
Sylvia
Savlozub
11. 03. 2015 14:44

Otazka je, preco sa bojis, ci citis, ze je to naozaj nieco negativne, alebo sa toho len bojis, pretoze sa jedna o nejaku metafyzicku aktivitu, na ktoru si nemozes siahnut. SP sa stava ludom dost casto, pred par dnami som videla dokument a tam prave jedna pani vysvetlovala, ze ten tlak, co clovek citi pri SP je to, ze sa akoby navracia telo z astralu a vytvara tento tlak v protismere s Tvojim fyzickym telom a Ty sa zobudis skor nez je telo uplne naspat, preto maju ludia videnia roznych astrálnych bytosti, pretoze su stale v inom stave vedomi, aj ked "vedome".

Niekedy sa stava, ze Ti prave niekto aj pomaha do astralu, takze Ta akoby taha za nohu. Opisoval to aj Robert Monroe vo svojich knihách, ze mu takto pomahal jeho sprievodca, co sa nakoniec ku koncu knihy ukazalo, ze bolo vlastne jeho vyssie ja, ale na vyssej urovni. A ten pocit potiahnutia sa prejavi prave presne tak, jak keby si sklzol po posteli, pritom sa pohlo len Tvoje astralne telo, nie fyzicke. Dokazem si predstavit, ze strach je obrovsky, ale podla mna jedina vec je, ze ho nebudes zivit a odignorujes to a tym nejaku negativnu entitu nebudes zivit. Je to výsledok Tvojich podvedomých procesov, ktore ked nejak uzatvoris, tak by to malo prestat. Neviem, co si za cloveka, takze tazko posudzovat, ale ked by si mal naslapnute do astralu, co vacsinou v SP mas, tak je mozno dobre nechat tomu volny priebeh a zistit, co to je a co vyvolava ten strach v astrale. Nic neexistuje bez Tvojho pricinenia, teda bez Tvojho podvedomia a vedomia.

Su aj pribehy, ze pomohol knaz, otazka je, o co ide, do akej mieri to Tvoje podvedomie vezme za svoje, myslim tu aktivitu knaza, do akej mieri si veriaci a potom sa s tym vysporiada, pretoze tomu uveri. Ale tieto veci proste nabozensky podtext nemaju, je to prave len ludsky vytvor, ale cloveku prave pomaha to, k comu ho to pritahuje. Aj ked v tych pribehoch to vyzera, ze knaz pomohol, tak to moze byt tak, ze ta aktivita napojena, na konkrétneho cloveka z jeho podvedomia zmizla vdaka tomu ritualu, ale myslim, ze tieto veci za Teba ina osoba neurobi.
xantipa
Šavlozube
11. 03. 2015 14:07

jediné, co se dá dělat, je požádat o radu a pomoc kněze. Moji známí měli podobné problémy a po návštěvě kněze a vysvěcení se konečně v jejich domě dočkali klidu.