Vaše příběhy

Podivní tvorové

Okno - (komentáře)

42dada
Ahoj
31. 03. 2017 18:25

Dnes som si po dlhej dobe nieco prečítala a nemá význam sem niečo pisat lebo dostanem kopu nadávok.Ďakujem.
Adanom
Ale ale ale
20. 11. 2014 20:56

Mate to vy ale prizemni domnele predstavy o tom ze tohle je v souladu s temi predstavami prizemni. :P

Vy toho doktora znate, byla jste u toho?! Ne? Jo? :-D
Ja taky ne. :P
Dana P.
ale, ale, Adanom,
20. 11. 2014 18:42

tohle je tedy hodně přízemní :o)
navíc zpochybňovat profesionální záměry doktora, hmmmm
Adanom
No
19. 11. 2014 13:38

Ano, tusila jsem ze tohke napises. :-) Pekny bordel v tom nasem svete. Posilat zname ze zvedavosti na vystereni ktere neco preci jen stoji ( i kdyz to neni ta drazsi varianta ) ackoli k tomu lekari nemaji zadne zretelne zavazne duvody zdravotni.

A Dado samozrejme ze vim sama nejlepe cemu verim a cemu uz ne.
:)
42dada
K Adanom.
19. 11. 2014 9:04

Ak máš ,,dobrého,, lekára alebo známeho,máš niektoré veci skorej.Ale nemusíš mi veriť,ak nechceš.
Adanom
?
18. 11. 2014 10:19

Ale ale od kdy se posila paciemt na CT jen ze zvedavosti?
K vystreni tohodle druhu vedou jine duvody. To je to na co se ptala Garf.

A psychologicka tobe povedala ze si byla unesena na jakem podklade? Jakoze jen tak ze se na Tebe podivala?

Tyhle pribehy ......
Garfi
Dada,
17. 11. 2014 17:35

i v Čechách jsou takové případy, třeba jedna paní v Brně má na snímcích rtg jasný implantát. Jsou to věci..
42dada
ahoj,Garfi.
17. 11. 2014 8:53

Na CT ma poslal známy neurológ tejto psychologičky,lebo bol zvedavý,čo sa tam nájde.Jeho synovi sa stalo niečo podobné.Neurologické problémy nemám a ani som nikdy nemala.Rada by som sa stretla aj so synom tohoto lekára,no neviem,či by to bol dobrý nápad.
Garfi
Dada,
16. 11. 2014 16:57

ak kdo tě na to CT poslal? A proč? měla jsi nějaké neurologické potíže?
Bigbiz
Masakr
16. 11. 2014 16:46

Promiň za ten hovorový nadopis, ale k tomu nešlo říct nic jiného, než masakr. Takže jsi podstoupila operaci mozku. A myslíš, že tato operace na tebe má nějaký vliv, nebo ne?
42dada
Odpoveď.
16. 11. 2014 13:45

Tak ahoj,som zasa tu.Bola som za psychologičkou,a tá mi povedala,že som bola unesená,ale mám niečo zoblokované.Išla som na CT a popis na neurológiu.Tam lekárka prišla na,že mi bol robený nejaký bližšie neurčený zákrok na mozgu a niektoré spoje boli akoby prerušené.Divila sa tomu,pretože tento zákrok sa nerobí nikde na svete a nevie si vysveltiť,ako mohol niekto na tak malom povrchu-Asi 0,5krát 0.5 urobiť tak rozsiahly zákrok.
Garfi
42dada,
1. 11. 2014 15:02

já myslím, že místnost roli nehraje. A taky ti věřím.
missi
42dada
1. 11. 2014 11:05

Uvidis na co si vzpomenes..
Bude zas dobre ;-)
42dada
Pre Danu.
1. 11. 2014 8:27

Bojím sa.Bola som za psychologičkou a tá mi odporučila hypnózu.No som zvedavá,čo z toho bude,lebo mi povedala,že mám časť zablokovanú a neviem si spomenúť.Ak bude niečo nové,napíšem,ale stále sa bojím v tej izbe spať.
Dana P.
42dada
31. 10. 2014 8:51

věřím ti. Píšeš,že už jsi byla dřív unesená. Byl to nepříjemný zážitek, že se teď bojíš? Nechceš sem o tom napsat víc, třeba jako nový příběh?
iveta
gárfí
31. 10. 2014 7:56

mám dojem že všechny základní fakta bereš jako podružné.
Adanom
:)
31. 10. 2014 7:34

Ono to prave neni vubec jedno mila Garfi.
Ale jak uz bylo mnou receno- " Ty naopak mozna budes cely svuj zivot zit se svym presvedcenim skrze sve subjektivni zazitky a z nich utvorene Tve subjektivni vyhodnoceni. A jako takove je to v poradku pro Tebe. Da se me to snadno chapat."
Garfi
Ano Missi,
30. 10. 2014 21:13

to máš pravdu. A je taky naprosto fuk, zda jsem byla od večera vzhůru, nebo se vzbudil, podstatné je, že jsem vzhůru při tom zážitku byla. To další je podružné.:-)
missi
garfi
30. 10. 2014 20:58

Kazdy to bude posuzovat podle sveho..jedem podle SP..jiny podle AC..jiny podle svych vhledu..dalsi zas podle zkusenosti s unosem..ale je to jen Tvuj zazitek a na Tobe zalezi jak to vnimas..
Adanom
Garf
30. 10. 2014 9:30

" Dokonce si ani nejsem jistá, že jsem usnula, ostatní oddychovali,.... "
Nejsi si jista. A prave tahle nejistota kterou sdelujes naznacuje mnoho.

Mnoho jich po svete beha kdo jsi nejsou jisti jestli sni nebo bdi. Mysl to vsak posleze nejak at uz tak nebo onak vyhodnoti.
A mnoho je naopak tech kteri jsou naprosto presveeceni ze nespali a pritom byli ve zmenenem stavu vedomi. Po probuzeni, neboli dalsi den mysl vyhodnocuje nejake zavery a ustali se na tom ktery vyhodnoti.
Dnes po tolika letech si uz v zadnem pripade nemuzes byt jista. Jsou to vzpominka ktere dnesni mysl vyhodnocuje zase a opet jinak.
Gart rozumej, Tve presvedceni Ti nechci brat, jen Ti sdeluju sve vhledy z meho spekrta vedomi, neboli poznatky ktere ziju. Ty naopak mozna budes cely svuj zivot zit se svym presvedcenim skrze sve subjektivni zazitky a z nich utvorene Tve subjektivni vyhodnoceni. A jako takove je to v poradku pro Tebe. Da se me to snadno chapat.
Nicmene vzpomen na me kdykoli kdyz si alespon uvedomis ,kdyz se vnitrne snazis o to, nekoho kdo nezije a neproziva Tve subjektivni presvedceni-vyhodnoceni ,presvedcit aby naslouchal Tvym vnitrnim presvedcenim a alespon se nad tim vazne zamyslel.
Pisu to zde za sebe samozrejme, ze co se tyka me napriklad, neni nad cim se vazne
zamyslet, nebot mam jina poznani, jina vnitrni presvedceni a pohledy.A Naprosto
ustalene. Pisu to proto ze jednou uz jsi me naznacila ze je skoda ze ja nenasloucham protoze si myslis ze na to mam. ( omluva za nepresnou citaci )
iveta
se
30. 10. 2014 0:00

picnu....:-)))
Garfi
Ne,
29. 10. 2014 23:58

díky za starostlivost o mé spletení :-), ale jsem si jista tím, co jsem prožila. A stejně tak poznám, co je sen a co je alfa stav. Znám všechny tyto stavy, i lucidní sen. Takže si to vyhodnotit umím sama. když dovolíš.:-) A nebyl to únos, spíš přátelské setkání.:-)
iveta
mě šlo především
29. 10. 2014 23:52

o to aby si gárfí uvědomila že se mohla díky tomu jak si protiřečí prostě a jednoduše splést a nevyhodnotila správnost daného a nastaveného vědomí.V tomhle ji nevěřím a poukazuji na to že si tenhle stav neuvědomila a vyrobila s toho něco zcela reálného a tak je to podle mně s každým únosem.
Toť vše...
Garfi
Sylvia,
29. 10. 2014 23:05

chápu, co tím myslíš, rozumím ti. Přesto u tohoto vím bezpečně, že toto bylo jiné, skutečný zážitek, kdy ráno nebyly mé věci na svém místě, hodinky byly rozbité, nohavice zmačkané a ještě vlhké a nikdo z dětí tu"paní"kromě mě neviděl. No bodejť, spaly. A to nemluvím o pocitech, které jsem měla, když jsem uléhala, protože pocity už vůbec nejsou důkaz, ale přesto jsem něco očekávala a myslela intenzivně na ten talíř, který stále(když nás zahnali do postelí)visel nad naším táborem. Zapadá to do sebe jako puzzle. Nebyla jsem tam jediné dítě. Je toho tolik, ale chápu, že je těžké tomu věřit.
Sylvia
Garfield
29. 10. 2014 22:58

no mne staci, ze pri SP som vzhuru a vidim veci, ktoe by nevidel nikto iny nez ja. Je to presne ten stav vedomia, kedy ja vnimam veci, ktore sa deju na inej vibracnej urovni. Znovu pisem, ze zazitok Ti verim, vie aj ale, co sa s myslou moze diat po prebudeni, resp. coho je schopna, co je schopna zachytit a je toho daleko viac, nez len fyzicka realita, mala by si to brat skor jak nieco navyse, nez ze si myslis, ze to znizujem. A ani netvrdi, ze neni mozne z nejakého dovodu, ze by si stretla tuto bytost vo fyzickej realite, ze kazdy jeden tento zazitok az na par jednotlivých sa nejak zahadne deje okolo spania, pred spanim, po spanim. A ano uprimne tiez niekedy neviem, ci som spala, ked sa nahle v noci prebudim, niekedy si myslim, ze som nespala vôbec. Chapes?
Garfi
Sylvia,
29. 10. 2014 22:50

klidně si nevěř. Je mi to jedno.
Garfi
Sylvia,
29. 10. 2014 22:47

já nespala. Zážitek proběhl za plného vědomí. Slyšela jsem oddychovat spoluspící. přišla žena a vzala mě přes louku do lodi. Když mi podala ruku, vznesly jsme se nad mokrou trávu, co mi máčela pyžamo. Mám plno přesných zážitků-i to, že jsem směla u řídícího pultu trošku pilotovat loď. Přesně si pamatuju, jak vypadaly vesničky pod námi, jejich světla v noci a potemnělé jezero. o, že mě Iveta chce srazit tím, a donutit k mínění, že jsem spala, je směšné. Klidně se přidej, jak libo. Jediné, co si po 37mi letech nepamatuju přesně je, zda jsem byla vzhůru, dokud ona žena nepřišla, nebo zda mě její příchod nevzbudil. To je celé, ale vzhůru jsem při zážitku byla zcela jistě. Ty sama taky víš, kdy jsi vzhůru-předpokládám.
Sylvia
Ale ale
29. 10. 2014 22:42

no tak predsa tu nikto nespochybnuje, ze existuje mimozemsky zivot, nikto netvrdi, ze sme v celom univerze sami, su daleko revolucnejsie myslienky, nez ze mi chodi na navstevu mimozemstan. Toto predsa s tym nesuvisi. Ide o to, jak sa komu zjavuju a v akých situáciách, vsetky su rovnake, pribeh neni zase uceleny, nevies, co sa stalo, nemas ziaden podrobny opis prostredia, o com si sa bavila, jak si sa vratila do postele a nevies ani, ci si spala a to si tu vehementne tvrdila, ze si byla vzhuru, o usinani predtým nepadlo slovo.

Ja naopak nemyslim, ze si vymyslas, myslim ale, ze tieto bytosti dokazu komunikovat s ludmi len v urcitych frekvenciách, na vyssich vibráciách, ktore im umoznuju komunikaciu bez toho, aby museli lietat státisíce svetelnych rokov. Otocit do roviny, ze ja som ten, kto tvrdi, ze Zem je gulata a vy ste tu stredoveki je necitanie prispevkov a tym padom je komentar irelevantny, alebo ked chcem nieco povedat, svoju myslienku, tak poviem, nech su okolnosti a argumenty akekolvek. Ja neviem, preco je tu problem nazyvat vec pravymi menami. To, ze sa Ti zazitok vynoruje z vedomia casom Ti ma napovedat, v akom stave si Ty bola. Aj v inom stave vedomia by si sa mohla dotykat veci. Ale stavim sa, ze Tvoje spolubyvajuce by na stopercent tvrdili, ze si spala celu dobu v posteli. Ja netvrdim, ze lzes, to urcite nie. Ale nezabudla som ani na Tvoje kruhy v obili, ktore boli stopercentne "prave" a nejaky kamarat to dokonca skumal a potvrdil, pritom to bol podvrh jak vino. No ale to je jedno....zazitok bol skutocny, tak ci tak, ten Ti nikto neberie. Debata sa tocila okolo niecoho iného. Niesi v nicom prevratna, co Ty pises, ze je tazke akceptovat pre druhych, tak je hlavne tazke akceptovat zase nieco ine pre Teba.

Az budes na plazi pri mori a pride za Tebou mimozemstan, budes mat fotky a svedkov, ktory budu vidiet to, co Ty, tak to bude stretnutie ako sa patri a o ktorom tolko snivas. A niesom ten, co potrebuje na vsetko dokazny material. Vychadzam len z toho, co pises Ty sama.
Garfi
Missi,
29. 10. 2014 22:38

i tobě díky za otevřenost. Pochopila jsem dnes-a 42dada mi k tomu dala podnět, že nemá cenu mlčet i za cenu blbých keců těch, co to nepoberou. Když to někoho nezajímá, tak to prostě nečte. Když ale někdo chce někoho zesměšnit jen proto, že má jiné zážitky a nebo ho rovnou nazvat lhářem, už je to jiná věc-daleko smutnější. Ale stejně se nedám.:-)
missi
jednak
29. 10. 2014 22:35

Si myslim ze sen a zmeneny stav vedomi se da poznat..kdyz to poznam ja poznaji to i jini..a zadruhe ..muj postoj k EMzakum je znami..nemam je rad!! A tim ze je nemam rad vlastně vnitrne vnimam ze jsou a rekl bych ze jsou realnejsi nez mnoha strasidla..nevim co nebo kdo jsou ..ale tim ze pouzivaji k cestovani "talire"nebo co tak asi to nebudou bytosti z astralniho sveta..pac ty by to nepotrebovali..takze to asi jsou tak trochu jina zvirata..
Garfi
Iveto,
29. 10. 2014 22:33

nejsem jako ty, nevymýšlím a nelžu. A doufám, že neodradíš ani 42dadu, aby si nepřestala stát za svým. Ano, kvůli takovým, jako jsi ty, jsem to dlouho nenapsala, ale proč by mě měla lidská hloupost a zášť zastavit?
iveta
Engai
29. 10. 2014 22:29

si to přečti taky..ale to je fuk,mě osobně to nic nenese..
iveta
gárfí
29. 10. 2014 22:28

ale sory ale ty si tu evidentně vymýšlíš...si to přečti po sobě ještě jednou.
A rozhodně to není o tom že bych nevěřila na UFO například.
Nikdo tě tu nezesměšnil...jestli sis toho nevšimla,tak si se zesměšnila právě sama...bohužel.
Engai
Iveto
29. 10. 2014 22:27

Mě normálně zůstává rozum stát nad těmi tvými shazujícími a ponižujícími komentáři.
Garfi
Já se nikde
29. 10. 2014 22:27

nerozcházím, jsi se pomátla docela? A dej už pokoj s tím napadáním, vše zlé, co vysíláš druhým, se ti bohatě vrátí, je mi tě líto...
iveta
jestliže budu říkat,psát
29. 10. 2014 22:25

pravdu o skutečném nezapomenutelném zážitku...nemohu se rozcházet v základním popisu děje.
Nelze sebe samu nevědomě nachytat a nebo se nechat nachytat jinou osobou protože přeci mluvím pravdu...a nebo ne??
Skutečný zážitek je přímý,je to o autentickém pohybu,ději a je vždy pravdivý,nelze ho vyrobit...že.
Garfi
Díky Engai,
29. 10. 2014 22:22

zvlášť podivné je toto odsuzování a obviňování od lidí údajně esoterických. Přitom to spolu souvisí, esoterika se prolíná i s ufologií, protože mnoho zvláštních, někdo by řekl paranormálních schopností s tím přímo souvisí. Měli bychom tu být v souladu a ne vykřikovat o někom a něčem, u čeho jsme nebyli, že to bylo tak a tak a že dotyčná lže. To spíš ukazuje na úroveň toho, kdo se k takovým komentářům sníží.
Engai
...
29. 10. 2014 22:17

Po staleti lidé věřili,že Země je placatá.Že jsme středem vesmíru.Že by mohli někdy existovat letadla,auta,mobily?takový výsmech!V historii vědy naprosto absolutní jistoty a pravdy byly smeteny ze stolu revolucionárními objevy.V minulosti byli lidé jako je Koperník či Galileo Galilei upáleni za pronesení jiných pravd a myšlenek.
Dnes jsou lidé jako já či Garfi zesměšnováni a ztrapňováni za pronesení jinych myšlenek než je nalinkováno společností.
Úzkomyslnost lidstva jako takového je na vrcholu.
Kdyby pán v kravatě a v saku pronesl v televizních novinách že zítra budou padat růžoví sloni,tak mu to 99% obyvatel uveří.mediální hovna vládnou lidstvu a lidstvo jako takové je zmaterializované a shnilé do korku kostí,zmanipulované 'tou většinou' která si bude ťukat na čelo když jim řekneme že jsme v kontaktu s mimozemštany a že mimozemštané jsou reálné,fyzické bytosti.
Mimozemštané?vždyť to už je opravdu na pováženou,ne?;)
iveta
nalháváš si něco
29. 10. 2014 21:59

a ještě tomu věříš...tomu se říká bájná lhavost,chorobná lhavost.
iveta
bodejť by jo,když
29. 10. 2014 21:58

si neuvědomuješ jak si k přečtení a jaké děláš chyby při tom lhaní...a ještě si myslíš že na to nikdo nepřijde.
Nene gárfí,takhle ne..tohle je ta tvoje vnitřní pravda?

Garfi
Byla jsem plně
29. 10. 2014 21:54

vzbuzena znamená totéž co byla jsme plně vzhůru. Nepsala jsem nikde, že by mě někdo budil. Už nevíš, co najít. Najdi si někoho na hraní doma, už na tě nemá smysl reagovat.
iveta
a ještě k tomu
29. 10. 2014 21:53

si byla jako dítě náměsíčná...
iveta
prostě jsi jako dítě
29. 10. 2014 21:53

usnula a měla si možná lucidní sen a po x letech si ho vyhodnotila jako únos...škoda mluvit.:-))
iveta
gárfí píšeš tohle
29. 10. 2014 21:52

cituji:...ano, bylo to v noci, ale byla jsem plně vzbuzena...atd.
a pak napíšeš tohle
cituji:...než při uléhání. Dokonce si ani nejsem jistá, že jsem usnula...
Takže jak tedy?neměla by si lhát...:-))
Garfi
Ivet,
29. 10. 2014 21:51

tvoje zkušenost? Jako vtípek slabé, ale co od tebe čekat lepšího, že? ;-)
iveta
tomu se
29. 10. 2014 21:45

říká náměsíčnost..proto si měla mokrý pyžamko..:-))
Garfi
Adanom,
29. 10. 2014 20:52

je to pár dní, co jsem měla relulérní lucidní sen a hezky si v něm ovlivňovala děj.:-) Bylo to zajímavé, ale byl to jen sen, kdežto tamto byl zážitek, který nejenže má mysl vyhodnotila jako zážitek, ale navíc jsem měla mokré pyžamo dole od rosy a rozbité hodinky na jiném místě, než při uléhání. Dokonce si ani nejsem jistá, že jsem usnula, ostatní oddychovali, pak vstoupila ta holka. byla lidská, ale jiná, vyzařovala něco jiného a ač mě vyzvala slušně, neexistovalo nejít. Češka to nebyla zcela jistě, bylo nás jen pár Čechů mezi samými Němci v německu a přece jsem jí rozuměla každé slovo. No slovo, spíš šlo o telepatii. Z návratu si pamatuju jen průsvitnou stěnu naší táborové chaty. Tato vzpomínka je jen fragment. Zato vše, začátek a průběh zážitku, byl jasný, při vědomí, s komunikací a doteky. mám zato, že jsem tam byly dvě nebo tři děti, to jedno či dvě další stály v pozadí, komunikovala jsem se dvěmi bytostmi, přivedla mě mladá žena a u řídícího pultu byl muž. Ráno jsem si pamatovala tu dívku(ženu) a ptala se dětí, zda ji taky viděly a hodinky našla rozbité ležet jinde a děti se zlobily, že je podezírám, že to udělaly ony a já se divila, proč jsou tak spravedlivě rozhořčené, když to někdo z nich přeci měl udělat. To, že jsem s tou "vedoucí" vyšla do noci k plavidlu a vznesla se nad krajinu, se mi začalo vybavovat až po mnoha letech po jednotlivých fragmentech, ale docela rychle, až se to po pár týdnech až měsících spojilo v děj-úplně stejně, jako se rozpomínáš na dávno zasutou vzpomínku z dětství. Vím jen, že po té noci jsme se vraceli z tábora domů do Čech a já celé ty dlouhé hodiny seděla tiše podivně zamlklá a třímala v ruce ty rozbité hodinky a jak jsem uviděla mamku, první co bylo, že jsem jí řekla o tom, co jsme viděli na nebi den předtím a že mám rozbité hodinky a nevím proč a jak se to stalo. V té době jsme neznali ani název UFO, nic. Ale tato problematika mě strašně přitahovala později, po revoluci a ještě později přišly další zážitky(ty dva měsíce a telepatický pokyn, ať jdu spát) a teprve poté se mi začal rozpouštět postupně v hlavě mrak zapomnění. Vím, že je možné-a to nejen klasickou hypnózou, aby člověk na něco zapomněl. tak to vnímám a cítím a jsem o tom přesvědčená. Někdo si nevzpomene nikdy, někdo brzy, někdo po letech a spouštěčem může být cokoliv, co to nějak připomene. Tak to bylo i u mne.
Adanom
Garf
29. 10. 2014 20:34

Pro Tebe tu mam jednu zminku k zamysleni v pripade ze bude pro Tebe k nejakemu zamysleni.
Kdyz "spim" a zda se me pritom lucidni sen ze nespim, tak v podstate nespim, me telo je vsak nehybne ale jsem pri plnem vedomi.

A Uz milionkrat me cosi chtelo oklamat.... kdyz zdalo se me ( presvedceni ) ze nespim a pritom jsem pry oddechovala jako hluboce spici a nereagovala na hlas.
Bigbiz
dada
29. 10. 2014 20:01

To by mě taky zajímalo. Pár zkušeností s únosy mám taky, takže tvému zážitku věřím.
Garfi
Adanom,
29. 10. 2014 19:59

díky.:-)
Adanom
Garfi
29. 10. 2014 19:56

Vsak ano, diky..... Potvrzujes me ze Te chapu a vnimam dobre- v souladu.
Bude Te prilis bolet rekla bych pokud se zasekavas ve zpusobu mysleni jaky mas.
Neni bolest jako bolest, zde mluvim o druhu trpeni ( od slova trpet ) ktery prozivas proto ze Te mrzi ( to je to trpeni ) ze nekdo nebo kdokoli nechce prijimat podnety ktere ho nejen nezajimaji ale ktere hlavne ten ktery sam neprozil.
Ze jsi to Ty Garf reknu Ti svuj nazor otevrene, ze co se tyka Chatu, ale nejen chatu, muj nazor je ze delas dobre. A mozna ze jsi vsimnes i toho co se prave deje a proc to pisu. :) ;)
Nenech se manipulovat, drzim Ti v tom pesti. Manipulaci je tu prehrsle.

Garfi
42dada,
29. 10. 2014 19:48

chtěla jsem se tě zeptat, zda bys o tom se odvážila napsat víc. A když ne sem, pak na mail, napsala bych ti ho na chatu. Znám hodně lidí s takovými zážitky osobně.
iveta
missí
29. 10. 2014 19:15

ale ona je to samozřejmost...chce o ještě zjistit co to vlastně znamená.
missi
Dematerializace
29. 10. 2014 18:29

Libi se mi jak to Sylvia beres jako samozrejmost..:-D
Garfi
Sylvia,
29. 10. 2014 18:03

jeden ucelený zážitek jsem ve zkratce psala, jak dal odkaz i Bigbiz. Ale neříkej mi laskavě, v jakém stavu vědomí jsem byla, to musím vědět nejlépe já. je rozdíl jít rozespalá přes kuchyň na wc a jít přes mokorou louku s někým cizím a pak se vznášet nad krajinou v plavidle. Nebyl to sen, ani změněné vědomí, za tím si stojím. Sama bys nesnesla, kdyby ti někdo vnucoval a říkal, cože jsi vlastně prožila a v jakém stavu. To nech laskavě na mě. Můžeš věřit a nemusíš, ale toto je fakt. Stalo se to. Chápu, že to někdo nepobere, lidi jsou manipulovaní jinam a toto je mimo rámec tzv."normálu", takže co s tím, že? :-)
Bigbiz
Ten zžáitek
29. 10. 2014 17:54

Ten zážitek psala Grrfi tady. http://esoterikweb.cz/pribehy-nahled.php?id=3582
Sylvia
Takze
29. 10. 2014 17:49

Ty ked ides do kuchyne v noci, tak si nepamatas, jak sa dostanes naspat? Ja teda hej, pokial ale niesom na inej urovni, tam su tie vypadky bezne. Nikto netvrdi, ze zmeneny stav vedomia je vymyslena fantazia, je to mozno skutocnejsie nez tato fyzicka realita. Ide len o to, ze sa vsetky tieto udalosti proste deju po prebudeni v noci. Ludia, ktori sa stavmi zmeneneho vedomia nezaoberaju, zvlast v 13 rokoch, tak vobec nemusia poznat, ze prezili tento zazitok, maju to za skutocnost.

Neni to totiz sen, je to len ina realita. Ale prave je typicke, ze nevedia, jak sa tam dostali a nevedia ani jak sa vratili. Keby si chcela, tak napises jeden uceleny zazitok, nejde totiz o to, co Ti povie niekto dnes, ide o to, ze uz si na webe par rokov a nikdy Ta nenapadlo napisat takyto zazitok do pribehov, este ked si nepoznala ani Ivetu, pokial viem, si s nou bola velka kamaratka, preco nepadol tento zazitok vtedy? Myslim, ze podvedome tusis, ze to nebolo koser za vedomeho uplne stavu, pretoze mas vypadky, ktore by si normalne nemala. Ja netvrdim, ze tito tvorovia neexistuju, ale mozu sa pohybovat v inej urovni, inak by nebolo mozne prekonat priestor a cas, ktory potrebuju, aby sem vycestovali. UFO je nieco ine, navyse existuje dematerializacia aj u kozmickych lodi. Mam ale pocit, ze tu podavas kuse informacie z nejakeho dovodu. A myslim, ze viem aj z akeho. A neni to nic, ze by som tomu neverila, to vobec, prave naopak. ked Ti je jedno, kto jak na to bude reagovat alebo si mysliet, tak zazitok napis, inak si jak Farizej, ktory nieco ine pise a nieco ine si mysli.
Garfi
Iveta,
29. 10. 2014 17:03

ano, bylo to v noci, ale byla jsem plně vzbuzena, chodila venku, mluvil, byl se prolétnout a byla vrácena(to jediné si nepamatuju, ten návrat), ale stojím si za svým, že jsem byla stejně vzhůru jako ty, když se vzbudíš nebo tě někdo vzbudí, vstaneš a jdeš s ním třeba kecat do kuchyně. Žádný změněný stav vědomí ani omylem. myslím, že každý soudný člověk ví, kdy je vzhůru. Jestli ty ne, tak já teda jo.:-)
iveta
gárfí
29. 10. 2014 14:45

jestliže pozoruji UFO na nebi,neznamená to že je nutně musím spojovat s mimíkama na které si sáhneš(jak tvrdíš ty).UFO na nebi je jen projev platných a fungujících zákonů pro všechno a všechny.
Ono to může mít zcela jiné vysvětlení ale do toho se pouštět nebudu...:-))
Mimochodem si mě a sylvií doteď neřekla jestli to bylo v noci při spánku a nebo ve dne.
Zdá se mi že zakrýváš holou skutečnost že to bylo pravděpodobně v noci a že tě to vzbudilo stejně jako dadu.Jenže to už je právě prvděpodobně ten jiný stav vědomí...
Garfi
Adanom,
29. 10. 2014 13:52

nikdy jsem se nezlobila na ty, co nic podobného nezažili a proto tomu nevěří. Spíš mě mrzí jejich zaseklost v tom, přijímat i nové podněty a alespoň se nad nimi vážně zamyslet, což není tvůj případ. Nemám problém ani v otevřené mluvě, na chatu jsem byla upřímná vždy, ale některé reakce mě naučily si určité věci nechávat pro sebe. A vím o dalších lidech, kteří dělají totéž. Chápu, že kdo nic neprožil a je masírován médii, myslím těmi "seriózními", že jsou takové věci hloupost atp. Jsou tisíce případů po celém světě, doložené radary, svědectvími leteckých pracovníků, že v době, kdy se někomu soukromě něco přihodilo, další lidé viděli totéž a radary taky. Je toho tolik, co se tají a zesměšňuje, že lidé, kteří něco prožili(a není jich zas tak málo, včetně lidí zde čítajících a píšících), že je jen logické to nevykřikovat do světa.
Garfi
Ivet,
29. 10. 2014 13:46

od tebe ani nic jiného nečekám. :-) Já zase nevěřím tvým astrálním výletům, mám je za fantazii.:-)
iveta
gárfí
29. 10. 2014 13:38

nevěřím ti...neznám osobu která by bez změněného stavu vědomí si sáhla na cokoliv co se vymyká standardu.
Adanom
? :)
29. 10. 2014 8:36

Drzim Ti tedy pesti mils Garf, jestli dokazes v sobe bystavet a udrzet si to co pises- ze kasles na to co si druzi mysli. ;)

Je naprosto prirozene a me osobne tim uplne jasne, ze se budes shlukovat s lidmi a kteti vypravi podobne zazitky. Nicmene nezapomen se nezlobit na ty kteri je namaji a mit nikdy treba ani nebudou.
A pokud by se snad stalo ze se budes zlobit na me za ty vstupy dle me vlastni prirpzenosti, tak i to by mohla byt dobra lekce.

Na Tvuj pribeh si nevzpominam. Nicmene jedine co vidim je ze Ti dela tezkosti odpovidat primo a jasne na otazky.
Ale ja to chapu, vim ze k tomu mas svuj vnitrni skryty duvod.
A protoze to chapu, tak Tve odpovedi ani neocekavam. :)
Garfi
Adanom,
29. 10. 2014 8:01

šlo o sedmdesátá léta a mně bylo 13 let. Bylo to pokračování toho, co viděl tenkrát v Německu celý tábor, ale tentokrát už jsem "pokračovala" jen já a další jedno či dvě děti, které jsem ale neznala. Ty tam byly taky. A kašlu už na to, co si kdo pomyslí, jinak bych to sem teď nenapsala. Ale pochopitelně mám zájem o lidi se stejnými zážitky. O Šedivácích vím hodně od jiných lidí, je možné, že je viděla42dada. i když už tu nejsou v takovém počtu jako dřív. Narozdíl od mého zážitku, který byl pozitivní a přátelský, s Šediváky nebývá tak "veselo":-)
Garfi
Iveta,
29. 10. 2014 7:57

ano, dotýkala jsem se té bytosti a sáhla jsem si i na objekt, ale spíš zevnitř než zvenku.:-) Vše bylo hmotné stejným způsobem, jako věci kolem nás.
missi
42dada
28. 10. 2014 19:47

je to jen na Tobě.. Ty víš v jakém "stavu mysli" ses zrovna nacházela..a co máš dělat..je mi líto..to nevím..a neptej se radši co bych dělal já kdyby mi něco v noci čučelo do okna :-)
iveta
dada
28. 10. 2014 19:35

takže ano,těsně po probuzení...otázka ovšem je jestli jsi opravdu byla vzhůru.
42dada
Okno.
28. 10. 2014 19:31

Bolo to tesne po prebudení nejakých 10 sekúnd,ale toho tvora za oknom som nedržala za ruku.
iveta
něco jiného
28. 10. 2014 19:30

je tvrdit že vidím UFO a něco jiného je tvrdit že jsem měla hmatatelný přímý kontakt s mimozemšťanem přesně tak jak popisuješ ty,tedy za bdělého stavu například v denním režimu.Prostě tak jako že tvoje sousedka k tobě přijde například na návštěvu.
Vidět UFO,tedy neidentifikovatelný objekt ještě neznamená že je hmotného stavu.
Sáhla sis na UFO jako takové?
Adanom
? Garf
28. 10. 2014 19:11

" že zážitek proběhl v tomto světě a v minulém století za mé naprosté střízlivosti a zcela při smyslech. "

A v tomto svete a v minulem stoleti znamena co?
A co jsi prave delala kdyz se to delo?

Garf ja se jen ptam..... Melo by Ti byt ale uplne jedno podle mne jestli tohle nekdo prijme jako prosty fakt nebo ne.
A co je to ten fakt, nebo prosty fakt vlastne?
iveta
takže tím chceš říct
28. 10. 2014 19:07

že setkání proběhlo za bílého dne,nebo v noci ale v posteli si nebyla,nespala si?
Nebo jak tedy?kolik ti bylo když si měla tenhle přímý kontakt?chceš tvrdit že to nemá nic společného s jiným stavem vědomí?
Sylvia
Garfield
28. 10. 2014 18:46

Predpokladam ale, ze to nebolo cez den a pri zehleni pradla. Ono totiz iny stav vedomia neznamena, ze snivas, vnimas a si bdela tak jak inokedy. Len je to ina uroven bytia. Vacsinou to byva aj po zobudeni v noci, si bdela, ale vidis to, co vidia ludia na astralnej urovni.

A co sa stale potom, jak zmizol?
Garfi
Adanom,
28. 10. 2014 18:27

v nezměněném.:-) Naprosto reálně vzhůru jsem byla. A proč jsem to tu doteď nezmínila je prostý fakt, že jen málokdo toto jako fakt dokáže přijmout. Nic to však nemění na tom, že zážitek proběhl v tomto světě a v minulém století za mé naprosté střízlivosti a zcela při smyslech. A to je taky důvod, proč se zabývám, čím se zabývám a proč mě zajímají zkušenosti dalších lidí s podobnými zážitky(ne sny).
Adanom
:)
28. 10. 2014 17:30

A v jakem stavu vedomi?
Garfi
Adanom,
28. 10. 2014 15:58

takže doslova ANO, držela jsem ji za ruku.;-) Jen to byl jiná rasa, ono je jich víc.:-)
Garfi
Adanom,
28. 10. 2014 15:23

Šediváka ne, ale jinou bytost nikoliv odsud ano.
iveta
:-))
28. 10. 2014 12:13

asi tak
Adanom
Garf
28. 10. 2014 11:46

A Uz jsi nekdy sedivaka drzela za ruku? Sahla jsi si na nej? A pokud ano v jakem stavu vedomi?
Garfi
Ahoj,
28. 10. 2014 10:41

předešlý výrok popírá možnost, že Šediváci jsou skuteční, živí tvorové jako my. Můj názor je opačný.:-)
iveta
je
28. 10. 2014 9:37

to jen o jiném stavu vědomí...neboj se.Nikdo ti neublíží,pokud to sama nedovolíš.