Vaše příběhy

Výklady snů

Sen o svatbě a rozchodu - (komentáře)

missi
plac
25. 08. 2014 23:12

Plac opravdu pramenil ze smutku :-(
A na snare bych se vy..
Je to jen na Tobe prijit na to co a jestli vubec neco ten sen znamenal..
Casto to co ma byt videno je schovano za necim velkym..zamer se na malickosti..
Adanom
Lucia
25. 08. 2014 15:07

A neni mozny ze by jsi se chtela vdavaf za sveho nynejsiho partnera a on nechce? A ze se treba podvedome i obavas ze by Te mohl opustit?

Zbyněk P.
Zdravím Vás
25. 08. 2014 14:49

Vážená kolegyňko, paní Lucianetta. Podle mého, úmrtí Vaší babičky (upřímnou soustrast) však s Vašim snem nemá co dočinění. Je to zcela jiný příběh. Jen si dovolím málo rozpitvat. Ve Vašem snu jste psala, že jste se s manželem předem dohodli, že si někoho oficiálně vezmete, neboť je to zapotřebí...... a skutečnost? Poněkud jiná! Kdybychom rozpitvali ten Váš sen dopodrobna, potom těch rozdílností od dané reality, by bylo povícero. A proto mám za to, že to rozhodnutí o tom, je-li to, či není pravda, tak stejně záleží na rozkličování od Vás. Já osobně jsem přesvědčen o tom, že je to vskutku jiný příběh. Pěkný den. Zbyněk P.
Lucianetta
Možnost výkladu?
25. 08. 2014 14:22

Zajímalo mě, jak kdo tento sen vyloží a doufala jsem v nějaké optimistické výklady.

V jednom snáři jsem nalezla, že svatba je symbol pro blízkou smrt. Děsila jsem se toho, protože partner má onkologicky nemocného příbuzného. Jeho stav se ale poslední dny zlepšuje.

Dnes, tedy přesně týden od toho snu, mi zemřela babička, a to poměrně náhle.

Zda to souvisí s tím snem - nevím. Určitá shoda by tady byla. Něco se "očekávalo", avšak se uskutečnilo s jinou osobou. Ostatní - smutek, pláč, nezodpovězená otázka PROČ?, černé šaty, netypická kytice, kterou při obřadu budu mít - pietní... by souhlasilo, bohužel.

Zbyněk P.
Pro Lucianetto
23. 08. 2014 12:59

Kolegyňko, ještě jsem poněkud opomenul vysvětlení Vašeho pláče. To není pláč ze smutku! To byl pláč štěstí! Však po Vašem probuzení, jste musela tento pocit zažívati! I když jste se možná zalekla údajného rozvodu, který svou hrůzností mohl zastřít tento pocit štěstí! Pěkný den. Zbyněk P.
Zbyněk P.
Pro Lucianetto
22. 08. 2014 20:13

Dobrý den vážená kolegyňko, a paní Lucianetto! Než-li se začnu rozepisovati, tak musím jednoznačně podotknouti, že jest to jen můj subjektivní názor, v němž se mohu zmílit. Proto bych Vás chtěl požádat o to, aby jste se na mne třeba pak nezlobila, že jsem uváděl případné nesmysly! Ale jak jsem četl po několikáté Váš sen, tak mne to napadlo z ničeho nic!
Takže : podle mého se jedná o to, že začínáte uvažovati o adopci dítěte! Je možné, že Vaše známá ho má, a Vy tím trpíte, a toužíte po něm! Z toho snu jest patrno, že ta Vaše známá, Vám svého bratra už nějak popsala, a proto si tak nějak představujete jaké vlastnosti by jste asi chtěla!
Proto ta určitá domluva s Vašim mužem, která končí určitým úředním aktem, a svatbou. svatbou. Je pochopitelné, že jelikož jest to svým způsobem anonymní dárce, tak potom se ten úřední akt, ale i ta svatba, provádí bez něj. Proto také máte černé šaty i se smutečním kvítím, neboť dárce obrazně pro Vás zemřel. A ten zdánlivý jakoby rozchod? Ten ve skutečnosti v žádný neskončí, pouze jest nastíněno to, že jakmile by bylo dítě, tak se následně budou rozdělovati pracovní úkoly.
Takto to vnímám. A omlouvám se Vám pro případ, že bych do metabolitu v tomto případě vešel. Pěkný den. Zbyněk P.
Dana P.
Lucianetto
22. 08. 2014 15:22

to teda byl sen !!! Se ani nedivím, že ti tak leží v hlavě. Bohužel ti ho neumím vyložit, ale řeknu ti, mám taky takové občas a jen vrtím hlavou, kde se vzaly?
Garfi
Ahoj,
21. 08. 2014 16:40

zajímavý sen. Budu upřímná, moc optimisticky mi to nezní. Buď se něčeho v skrytu duše bojíš, nebo by mohla přijít nějaká vztahová nepříjemnost nebo zlá událost. Vše je možné, neříkám, že to přijde, jen, že by mohlo. Držím palec, ať zůstane jen u těch případných obav.:-)