Vaše příběhy

Výklady snů

Vraždění dětí... vzpomínka na minulý život? - (komentáře)

Kybernaut
Snáre.
1. 05. 2014 20:43

V snároch by bolo asi dobré sa pozrieť, že čo to asi mohlo znamenať.
Garfi
Ahoj Orbi,
25. 04. 2014 11:25

mně spíš přijde, že to byl sen s nějakým poselstvím, že měl něco vyjádřit, sdělit. Jinak bys věděla i cítila, kdy jak přesně jsi umřela. A pak ta nelogičnost s tou klecí. Aby někoho zastřelili, tak ho do klece nestrkali docela jistě. ještě by se přece kulka mohla od mříží odrazit. Opravdu si myslím, že v tom snu šlo spíš o nějakou symboliku. Jiná věc by byl, kdyby se ti sen víckrát opakoval a stal se přesnějším v detailech, včetně smrti samotné. Ale to bych ti zase nepřála, protože by tě to pokaždé rozrušilo...
Zbyněk P.
Pro Orbi 2014
25. 04. 2014 7:30

Milá kolegyňko Orbi 2014! Vskutku zajímavý sen! Pouze Vás musím trošičku usměrnit v tom směru, že podle mne to žádná vzpomínka na nějaký minulý život není. Podle mého subjektivního názoru se pouze "hádají" Vaše myšlenky a názory ve Vás samotné!! Připadá mi to, jako by jedna Vaše část byla násilnickou (obrazně řečeno) a chtěla býti tzv. "generálem, podle kterého se vše bude vykonávat" a dělat, tedy, že jako by chtěla tu druhou Vaši část uvěznit a omezit do klece, a nejlépe ji rovnou zlikvidovat, aby se ustavičně ve Vás neroznášela ta údajná nemoc jménem "svoboda a svobodný život bez obav"! Jsem přesvědčen o tom, že v současné době (či v nedávné době) měl či má někdo snahu Vás nějak omotat svou, ale pro Vás v ten daný moment nepřijatelnou, myšlenkovou pavučinou, což se Vám vůbec nelíbí či nelíbilo!! A proto ta válka (např. nějaké rádoby pěkné duchovní učení, či někdo po Vás chce, aby jste si ho vzala, a Vy zatím nejste na tuto alternativu připravená, nebo Vám někdo vnucuje své subjektivní a ne-dobré názory, atd....)!!
A to, že jste ve snu ještě dítětem ve věku 4-6 let, tak toto jest zrovna délka období, před kterým jste měla možnost potkat, se seznámit (či uvědomit si) s nějakým duchovním učením či názorem podporujícím život a svobodu, což se Vám velmi líbilo, a na tuto cestu jste se tudíž vydala.
Co bych doporučil? Nebát se, a jíti neustále tou Vámi zvolenou cestou! Ať se to někomu líbí, či nikoliv!!
A ještě jedna věc: Toto je mým subjektivním názorem, který nikomu nevnucuji, pouze jej jen předkládám. Pěkný den. Zbyněk P.
iveta
no co
25. 04. 2014 6:51

na to říct?
Ten sen musel být velmi nepříjemný co se týká pocitů....ale můžeš si ho vyložit také zcela jinak.
Jsou dvě možnosti jak si sen vyložit.
Jedna je ta kterou si už naznačila,tedy minulý život.
V tomto případě bych doporučila odpustit,jinak se karma nevyrovná a ty tu na tomto světě budeš znovu a znovu.
Druhá je ta že tento sen ti ukazoval tvoji budoucí cestu dalšího odpouštění už za tohoto života..nejspíš máš pocit že ti někdo dlouhodobě křivdí.
Tady bych volila znovu odpouštění.
Možná ti chybí cit k tomu aby si odpustila,nejspíš ti to nedovoluje tvůj rozum,nejspíš máš blok v sobě a proto nejsi schopná odpustit ať už se ti stalo cokoliv.
Bylo by velmi dobré aby si toho byla schopná,jinak se nelze posunout v tvé duchovní cestě dál a zase a opět zde hraje důležitou roli karmická zátěž.
Je potřeba ty dva aspekty rozumu a citu vyrovnovážit,to je jediná cesta k vzestupu.V tomto případě je škoda že jsi snově nezemřela,protože snová smrt je právě ten ustřední bod k sebezdokonalování.
Jinými slovy..pokud si neviděla a necítila svoji snovou smrt,tím pádem nejsi schopná odpouštět křivdy na tobě spáchané.
Jsem si zcela jistá,že se sen v podobě snové smrti vrátí a ty uvidíš a ucítíš přesně to co je po tobě podvědomě žádáno...