Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Co jsem viděla? - (komentáře)

LubinkaG.
Membranova trhlina...
22. 04. 2014 14:26

Cele to, co pise Kybernaut v prvom odstavci, ma absolutne oslovuje, pretoze sa mi presne toto ako nasledok psychotraumatickej udalosti prihodilo. Neviem sice, ci druhy odstavec je pravdivy, lebo ved aky mame dokaz, ale aj to akceptujem takmer bezvyhradne. Vdaka za takyto zhutneny popis.
iveta
může to být
19. 04. 2014 21:47

také jistá plazmatická forma života která se k nám dostává z druhé strany.
Může to být také tvoje energie,je toho hodně co by to mohlo být.
iveta
co
19. 04. 2014 20:19

takhle kulový blesk?
Garfi
Na jednu
19. 04. 2014 8:45

stranu smutná událost ohrožující život něco vzala, na druhou jste, Monika, něco získala a Váš život byl obohacen, prohlouben. Myslím, že níže diskutující mají pravdu a taky, že se Vám zážitky tohoto typu asi spíš budou rozrůstat a množit, což považuji za zajímavé a tak trochu za dar.:-)
Kybernaut
Membránová trhlina.
19. 04. 2014 2:14

Niektoré chirurgické a iné lekárske zákroky, úrazy a stavy blízke k smrti a potom aj bolestivé a traumatické udalosti v živote človeka a stresy z toho všetkého, môžu spôsobiť psychologicky osobnostné a iné zmeny aj v biochemických procesoch v mozgu. Môže to fungovať ako spúšťací alebo aktivačný mechanizmus pre paranormálne schopnosti a extrasenzoriskú percepciu (mimozmyslové vnímanie=ESP). Dotyčná osoba má kvôli tomu častejší šamanský alebo kvantový stav rozšíreného vedomia, že mozog takej osoby častejšie funguje aj ako kvantový počítač a nie len ako biologický. A vtedy sa dejú čudné, a ťažko vysvetliteľné javy v okolí takej osoby, ktorá vníma zvláštne veci.

Správne Bigbiz, to svetlo mohlo byť prejavom iného, vyššieho - dá sa to nazvať aj astrálneho - sveta v ktorom je všetko žiarivá energia. Pravdepodobne sa tam vtedy na chvíľu spravila diera v membráne (hranici), ktorá oddeľuje náš svet od toho energetického. Spravila sa tam trhlina, cez ktorú presvitalo to svetlo z energetického vesmíru. A niekto tam v tom svetle pravdepodobne bol. Asi to bola nejaká pre nás svetelná bytosť z dokonalejšieho energovesmíru, ktorá tú trhlinu na chvíľu spravila. Tam nie je nič hmotné (pre nás je to nehmotný svet ale pre nich je tam všetko podobne hmotné) a na miesto hmoty je tam všetko iba čistá energia, ktorá pre nás svieti. Tam tá energia (E) nie je zhustená alebo "zamrznutá" do hmoty ako tuto u nás (m x c2). Tam je tá energia ako keby "kvapalná" a je úplne riedka, nezhustená, uvoľnená. Je to iba číre "E" bez toho m x c2. A keď sa v tej membráne spraví nejaká trhlina, tak tá energia vyžaruje cez tú trhlinu, že to tak svieti. "Membránová trhlina". Pravdepodobne by sa tú chvíľkovú zlatistú žiaru mohlo aj takto nejako vysvetliť.
Bigbiz
Monika
19. 04. 2014 0:49

Mohl by to být nějaký druh astrální energie, ale těžko říct. Jinak je obvyklé, že po závažných lékařských zákrocích lidé dost přehodnocují svůj pohled na život a s tím se můžou objevit i zvláštní schopnosti. Jedna moje známá začala např. vnímat tyto bytosti a energie až po po té, co jí bylo odoperováno mozkové aneurisma.