Vaše příběhy

Zvláštní schopnosti

Druhé setkání - (komentáře)

adija
jinak
4. 11. 2013 20:37

jinak je tam hodně otázek ohledně osobního průvodce, ale nikdo z vás průvodce nepojmenoval, nikomu z vás se nepředstavil? zajímavé, a nebo jste se neptali?
nu já jsem se zeptal
adija
Sylvia
4. 11. 2013 20:31

je vidět že nečteš tu správnou literatůru, je znát, že do Bible si párkrát nahlédla ale že byla ukradena?
že Sitkin našel nějaké zlomky s klínovým písmem podobným Bibli je obecně známo ale není prokázáno kdo od koho opisoval
adija
Jelitko
4. 11. 2013 20:21

z mých zkušeností, byli lidé ochotni dělat za komunisty vše co bylo zakázané, když postih nebyl nějak závažný, věřící se scházeli mimo kostely v soukromí svých domovů, víra byla na vzestupu. Teď kdy je vše dovoleno je to podstatně horší, mladí mají spoustu možností a vybírají si spíše to jednodušší, kde nemusí přemýšlet. Ale víra o přemýšlení je.
Jelitko
Iveto
1. 11. 2013 17:21

lide jsou vylekani ustraseni chudaci,jen malokdo se ozve a rekne svuj nazor.
Konkretne na Cechy se dost podepsala doba komunisticka,kdy vse bylo zakazane,trestne.Lide meli strach verit i v Boha,vzdyt nam va Stedry den zavirali kostele aby lide nesli na pulnocni.Ja jsem se s toho dostala,ale takova moja sestra s jeji rodinou ne,tem je vsechno blbe a to se nehodi a to nesmis....je to dost zakorenene v nasi generaci a tak i oni vychovavali deti.Dnesni mlada generace je na tom uz trochu jinak.
Jelitko
....
1. 11. 2013 17:14

Sylvia ja jsem taky toho nazoru,ze nejsme prispusobeni na domluvu se Zdrojem,jak jsem rikala,myslim si,ze to musi jit pres naseho pruvodce,ochrance,andela,nebo jak mu rikame.
Na to ho taky mame,aby nam ve vsem pomahal a delal sprostredkovatele mezi Stvoritelem a nami.
Jinak s tou Bibli mas pravdu.
fiero
Bol to Boh?
1. 11. 2013 11:31

Je dokazane, ze mozog funguje na istych frekvenciach nazvane alfa beta delta a theta. Dobre pocity sa daju vyvolat aj cielenym vysielanim tychto frekvencii na potencialneho prijmatela. Poobne to funguje napriklad pri pocuvani hudby,kedy mame dobre pocity len vdaka melodii. ..otazka ci to bol Boh...neviem veru.


Garfield
Jelítko,
1. 11. 2013 11:25

nemyslím si vůbec, že to byl Satan. Daleko spíš jeho průvodce. Nebo taky strážný anděl tomu někteří říkají. Ale hned Bůh?
Adanom
?
1. 11. 2013 10:59

" ...a až po řadě otázek, kdy jsem došel až do bodu, kdy nutně musela zaznít jednoznačná odpověď ano, na mě zaslal opět ten slastný pocit. "

Nutne musela zaznit jednoznacna odpoved ano?

Co vyjadruje tahle veta vlastne?

Co ma Tve vypraveni za smysl? Co ma prinest?

Sylvia
No
1. 11. 2013 8:46

pokial tu niekto hovori o nejakych pocitoch a nic konretne, tak asi tazko mozte hodnotit, co Adija pochopil alebo nepochopil, ono by ste museli velice dobre poznat tu osobnost a co je to za cloveka, co ma za sebou. Jak mozte vediet, ze to neni utek od niecoho ineho? Len preto, ze to povedal? Rozhodne z tohoto vyplyva len, ze autor zaziva nejake pocity a mysli si, ze hovori s Bohom. Uprimne som zastanca nazoru, ze my niesme usposobeni nijak dorozumievat sa so Zdrojom.

K tej biblii, kazdy dnes uz vie, ze to neni doveryhodny dokument, pisal sa 600 rokov, su tam pribehy ukradnute z mezopotamskych textov a sluzila na zastrasenie ludi, aby sa utvorila jedna ucelena komunika a mala jedneho Boha. Izraelci totiz mali sklony klanat sa roznym bozikom a uznavat ich, takze bolo potrebne to zjednotit. To, ze Mojzisovi pisal prikazania Boh uz je podla mna malo uveritelne, priklanam sa k teorie starovekych astronautov, ktori potrebovali ovce a dali archu umluvy, aby verili, ze je to nieco nadpozemske, ale to, ze ked sa jej dotknete a zomriete, nasledky zodpovedali skor radiacii, tak si mozme domysliet, ze to mohla byt len nejak mimozemska zbran.
iveta
pokud v sobě
1. 11. 2013 8:00

máme lásku a jsme odhodlaní že se jí nikdy nevzdáme...tak není možné aby nás nějaký satan a démon ovládl!
Jsme silné,velmi silné osobnosti,bytosti které s ničeho nemají strach.
Jen takové přirovnání...ten tunel je tmavý ale vždy je na konci světlo ze kterého je cesta ven!
Jediné co nás může ohrozit v tom tunelu...jsou NAŠE negativní pocity,takže ta cesta tím tunelem se o nějakou chvíli prodlouží než zjistíme že jsme se obávali pouze sami sebe!
iveta
přesně tak
1. 11. 2013 7:51

jelitko...jen bych ještě dodala že lidé jsou pořád ještě ovce ,které neuvažují vlastním vnitřním rozumem.
A jsou závislí na tom co jim kdo řekne.
Nepoužívají svoje vnitřní pocity,jinak by zjistili ,že je všemu jinak.Jsou oblbnuti pocity jiných.
Neustále se na někoho spoléhají,neumí myslet za sebe!
Vyžadují od někoho aby myslel za ně...nechápu a nikdy nepochopím jak je toto možné.Jak můžou lidé věřit cizím slovům,jak můžou přehlížet svoje.
Adija na to přišel a řekl to nahlas,za to ho odsoudili do "vyhnanství".
Ještě pořád nejsme schopni pochopit že ten satan nemyslí sám ze sebe ale že je živen z našich pocitů a čím víc těchto pocitů na nás doléhá tím víc ho přiživujem!

Jelitko
adia
1. 11. 2013 7:46

...a nasel jsi nekoho kdo to s tebou probira?Ono se jen tak nekomu sverit ze mluvis s Bohem je dost osemetna vec,vsak vis...
A co kdyz je to spis tvuj ochrance,andel,co ma kazdy z nas sveho.Ten taky vyzaruje dobro.Jak jsi k tomu dosel,ze je to primo Stvoritel?
Jelitko
Garfi
1. 11. 2013 7:42

a myslis,ze by mel okolo toho ten dobry pocit?Ja myslim,ze asi ne.Kdyby to byl Satan,tak by to citil jinak,to se neda umele vyvolat,aby Satan vyvolal u cloveka dobry pocit.
Aby Satam ziskal cloveka,mel by ten clovek o nem vedet,nekdy lide Satana primo volaji.
Taky jsem se tady kdysi setkala s urcitym varovanim,ze na me muze mluvit spatna entita a ze nemam verit,ze jsou to moje rodice,jenze ja dam uz na ten pocit,myslim,ze se neda osidit.
Garfield
myslím si,
31. 10. 2013 21:43

že ti lidé jsou moudří a zkušení a že měli důvod pochybovat o tom, s kým komunikuješ.