Vaše příběhy

Zvláštní schopnosti

Vnímání negativní enregie - (komentáře)

Jelitko
ahoj Astar
28. 08. 2013 14:22

vsichni jsme prosli tento tezky vek a tak te chapeme.Aji ja jsem si myslela to stejny jako ty,kdyz se na me nekdo podival...
Podle me je to prechodny a musis to vydrzet.A ver,ze ti co se na tebe divaji si vetsinou nemysli o tobe vubec nic a spis maji svoje problemy,mozna ze vidis jak jsou vykuleni a beres to osobne,ale spis oni nevi jak vyresit buh vi co v jejich zivote.Ja kolikrat taky koukam jen tak a musim vypadat divne,protoze premyslim co a jak resit ve sve rodine.Kazdy ma co resit a tak nemysli,ze nekdo kouka na tebe s tim cilem,aby te probiral az do kosti.
Usmivej se na svet,ktery muze najednou v tvych ocich vypadat lip nez do ted vypada,je to jen na tobe.Je fakt,az si najdes tu pravou lasku pujde se ti zivotem lip.Drzim palce!
Dana P.
Astar
27. 08. 2013 22:32

reagovala jsem na tebe jako na muže, ale jsi zřejmě dívka. Omlouvám se
Studánka
Iveta to vystihla
27. 08. 2013 16:44

asi nejlépe, důvěřuj si, to je důležité a hlavně se nezapleť s lidmi, co nejistotu, což bude asi Tvůj problém, potírají pitím a drogami.Jsi ještě děsně mladý, ale najdi si cíl a jdi za ním, to Tvůj život nasměruje a mnohé objasní(třeba co má pro Teba skutečnou cenu) a NEBOJ SE, život na Tebe čeká, tak mu předveď jaký jsi sekáč....Hodně štěstí.
missi
Astar
27. 08. 2013 13:34

Vim o cem pises.. Vnimam energie podobne jako Ty. Ty negativni se vnimaji tak nejak sami. Nenusi to byt nizkym sebevedomim a nejspis ani neni.. Jsi jen citlivy (ne jako cita) ale proste citis nalady druhych..
Neni lehke se s tim naucit zir, ale ty ses mladej a tvarnej.. Casem se s tim naucis pracovat a poznas kdo jak o To smysli. Poznas, jestli pomlouva a nebo, jestli si jeb o Tobe povidaj..
Hlavne to chce vsechno brat trosinku s nadhledem a v klidu..
Dana P.
Astar
27. 08. 2013 11:47

tuším, že jsi introvert. Kdyby ne, takhle by jsi nejspíš svůj život nepopsal? Když říkáš, že tvůj otec byl alkoholik, takže jistě jsi to prožíval hodně těžce.Byl agresivní - vylíval si na tobě zlost? A jak se chovala maminka a bratr? Pokud s tím nechceš navštívit a požádat o pomoc psychologa, zkus vyhledat na netu odkazy na téma sebevědomí a jeho posilování. Bude potřeba si uvědomit, že ne každý, kdo se na tebe podívá, o tobě smýšlí špatně nebo tě pomlouvá, stejně jako to neděláš jistě i ty o ostatních. Své okolí sis zvykl poměřovat vůči své osobě negativním způsobem, bude nutno se toho zbavit!
Nerozumím dobře tomu, co jsi napsal o svém bratrovi : "vše, co udělal v mým věku bylo správně, tudíž se s tím vůbec nestotožňuju." To prosím vysvětli.
Garfield
Ahoj Astar,
27. 08. 2013 8:08

já myslím, že to s tím sebevědomím souvisí, to je jedna věc. A druhá, že je možné, že tvoje citlivost vztahová se spojuje s citlivostí k energiím. Pokud je pravda teorie o karmě, pak je tvým úkolem v současném životě to překonat, zvládnout. To znamená ne zrovna lehké postavení v rodině a teď i to, co se přidružilo. Hlavně se nepoddat zlým pocitům, ale říct si: Mám na to, nebudu se nechat vláčet nepříjemnými pocity, já si svůj život představuju a taky zařídím jinak. S nižším sebevědomím skutečně souvisí ta část pocitů, kde si říkáš, že na tě blbě koukají atp. A to je třeba odbourat, protože to není určitě pravda. negativní energie přesto z lidí můžeš vnímat, ale chce to se tomu nepoddávat, říct si, hele ten člověk má ale nepříjemnou energii a jít dál. A spíš zkusit hledat lidi s energií pozitivní, protože ty potřebuješ jako sůl.:-)
iveta
asi ne
27. 08. 2013 8:06

jen mám pocit že opravdu trpíš méněcenností,chtělo by to víc se mít rád!
Pokud to neuděláš život se stane peklem.
Jen takový skromný dotaz....máš holku? chtělo by to aby sis nějakou našel.Ve dvou se to lépe táhne a věřím že by tě v tom získávání sebedůvěry podpořila.
Hlavně nespadni do něčeho co nechceš a co číhá všude okolo...třeba drogy,alkohol atd.