Vaše příběhy

Sny a realita

Druhy snů - (komentáře)

Garfield
Rheia
4. 06. 2013 18:59

To je skoro škoda. ale chápu. Buď ráda, že si to pamatuješ, já tyto sny vždy okamžitě a trvale zapomínám.:-(
rheia
Garfield
4. 06. 2013 15:46

Vlastně nezkusila. Párkrát jsem někomu stručně vyprávěla nebo stručně vypsala děj, to vzpomínku nepoškodí. Mám ale strach, kdybych se do toho vnořila a začala podle toho snu tvořit, že se vzpomínka změní, rozmělní, a už to nebude ono. Některé sny jsou tak kouzelné, že si je chci zachovat. Ale jestli se mi podaří aspoň zčásti zdolat různé starosti a zátěže, které mě teď tvrdě drží při zemi, třeba se mi podaří znovu vnímat a cítit tak, abych napsala něco, co má poezii a atmosféru. Jsem introvert, takže jen pro pár známých a sobě pro relaxaci a radost z psaní:-D.
Garfield
Rheio,
4. 06. 2013 11:28

mám to stejně, ty scénáristické sny jsou tak dokonalé, že na ně nemám. Kdybych měla, jsem v balíku.:-) Mně jde nejlíp pravda-čili věci ze života, ať už vážně, nebo styl Halina, k tomu mám sklony.:-) Takže v bdělém stavu to smolím jinak a jen ze svého zdroje, než co mi vyprávějí sny. To, co za témata píšeš, je ohromně zajímavý, zkusilas to aspoň?
rheia
Garfield
4. 06. 2013 9:24

Podle nálady - občas napíšu humornou básničku, krátkou povídku nebo fejetonek, občas i příběh přes padesát počítačových stran. Humorné téma nebo příběhy s tajemnem, a nejradši kombinuju humor i tajemno dohromady:-D.
Ptala jsem se proto, že ty scénáristické sny podle mě mohou vznikat v hlavě ze stejného zdroje jako to psaní. Akorát bych nedovedla napsat nic tak působivého, prosyceného atmosférou, jako některé moje snové příběhy - například příběh z dekadentní společnosti, která si chce jen užívat a bavit se, těsně před propuknutím druhé světové, anebo zase syrový, drsný příběh z prostředí primitivního kmene na úrovni pravěku někde na severu.
Doopravdy si nemyslím, že ty scénáristické sny bychom čerpaly z nějaké akáši. Ale když se člověk uvolní, přestane se kontrolovat a otevře svo podvědomí, tak se tam najdou překvapivé věci:-D
Garfield
Ahoj Rheio,
3. 06. 2013 22:43

to horizontální létání je zajímavé, já byla vždy vertikální létavec.:-)) K psaní mám hodně blízko a vlohy. Od mala jsem psala drobné věci a básničky,sousedka, která sama psala, mi pořád říkala, ať píšu. Byla to stará paní a psát začala až v důchodu, až vychovala tři děti. Já asi skončím stejně.:-) Napíšu v pohodě krátké útvary typu povídka, dřív jsem si vymyslela i pár pohádek. Ale na knížku nemám trpělivost, leda styl Halina Pawlovská, ta to má z krátkých povídek a fejetonů.:-)Co píšeš ty|?
rheia
Garfield
3. 06. 2013 15:54

V příspěvku jsi psala, že by tě zajímaly pro srovnání sny jiných lidí.
Z mých dost pestrých snů mně osobně připadají zajímavé sny lítací. Lítám horizontálně, hlavu mírně zdviženou, abych viděla na cestu, ruce buď podél těla, nebo natažené dopředu trochu jako při skoku do vody šipkou. Letím takto rychle a za důležitým cílem, abych to stihla dřív než pěšky a nemusela se vyhýbat budovám apod.
Pak si docela užívám sny, ve kterých mám esoterické schopnosti (třeba pomalý doskok z několikátého patra, schopnost prostoupit pevnou hmotou, nebo jasnovidně zjišťuju, co se děje někde jinde...).
A sny, kterým říkáš scénáristické, znám taky. Pocit, že něco není z mé hlavy, že to čerpám třeba z "akáši" a jsou to myšlenky nebo vzpomínky jiných lidí, rovněž znám. Jen si to nespojuju s těmi sny. Občas totiž jako relaxaci zkouším psát. A při tom mi někdy začne hlava chrlit nápady, které jsou a zároveň jakoby nejsou moje. Ty "scénáristické" sny jsem vždycky vduchu spojovala se svým psaním. Ale o jejich původu jsem moc nepřemýšlela, prostě jsem si je prožívala a znovu v hlavě "pouštěla", protože se mi ten prožitek líbil. Vždycky totiž měly dramatičnost a atmosféru (lepší, než bych dokázala napsat ve vědomém stavu). Zkoušela jsi někdy literárně tvořit?
Bigbiz
Andílková
31. 05. 2013 11:57

Zkus jít na mini chat. Tam nás zastihneš spíš, než tady.
Andílková
Garfi
31. 05. 2013 11:03

Jak to myslíš jestli jsi v kontaktu ?
Andílková
Český ráj :-))
31. 05. 2013 11:02

Vydat se do krásných končin.... proč néé . V tomhle počasí to ale spíš vypadá na chatu :-))
Garfield
Andílková,
31. 05. 2013 10:15

Ty taky myslíš, že jsem v kontaktu?
Garfield
Andílková, Honza, Jakub90
31. 05. 2013 10:14

atd., nechcete se s námi vydat do Č.ráje? Včera jsme to probírali na chatu. Termín ještě nestanoven-ono teď to počasí...
Andílková
dávkují ti to :-))
31. 05. 2013 9:57

Tak bych popsala to, co tu popisuje autorka. Jako dítě by jsi měla asi šok kdyby jsi takové vidění měla za bílého dne a pak uviděla tu skutečnost.Tak to to tam nahoře připravili v přijatelné verzi. Mívala jsem sen , že jsem na kraji skály a pode mnou neznáno není nic vidět a nebo mě tam něco dožene a já nemám cestu zpět a nutí mne to skočit. ( Bylo mi asi dest let(K tomu se samozřejmně bojíš smrti,neznáma tmy ... A tak jsem si jednou řekla že to risknu a skočím (jestli mám teď zenřít).Udělala jsem to a sen se mi víc nezdál. Až po delší době jsem si uvědomila, že to byl skok do další "dimenze" víry , ezoteriky nebo jak to nazýváme.
Garfield
Bigbiz,
30. 05. 2013 13:42

to nevadí, podstatné je, že se ti to děje, že máš něčemu takovému vlohy-to je dar. já si stejně tak říkám, když sleduju třeba ty pořady o Egyptě a o tom, co tenkrát lidi znali a uměli v duchovní sféře, že jsme proti nim slepí jak koťata.
Bigbiz
Garfield
30. 05. 2013 13:29

Přiznám se, že tohle jsem nevěděl. Já to vážně považoval za deja vu. Díky, jsem zase o něco chytřejší.
Garfield
Ivet,
30. 05. 2013 13:14

to máš tedy pěkný náskok.:-) U mně to nastartovalo UFO, moje zážitky s tím spojené. Jenže dřív se tohle téma (před revolucí)neřešilo, tak jsem ho neřešila ani já. A ak to další roky leželo zapadlé, až se před pár lety začaly vynořovat další podrobnosti a souvislosti. Na to se nabaluje mnohé další, co mě zajímá.
Garfield
Bigbiz,
30. 05. 2013 13:11

to ale přece není Deja Vu, když se ti to zdá ve snu. Deja Vu se děje, když jsi normálně vzhůru. Ty míváš nefalšované věštecké, neboli prorocké sny a to je mnohem víc! To nemá jen tak každý. A když je máš takhle opakovaně, tak budeš mít podle mě i sklony (vlohy) komunikovat s mrtvými-skrze ty sny nebo i jinak.
Bigbiz
Holky
30. 05. 2013 12:38

Teď jsem si vzpomněl na jeden , nebo spíš několik zážitků s Deja vu, které jsem měl v pubertě ve svých 14 letech. Bydleli jsme s rodiči v domě, kde žili hodně staří lidé. A mě se jednou zdálo o tom, že k nám na návštěvu přišel soused od naproti a říkal mi, že za týden zemře. A když to říkal, tak jsem viděl parte s jeho jménem. A samozřejmě. Za týden se vracím ze školy a co nevidím. Na nástěnce skutečně bylo parte s jeho jménem a ten pán zemřel přesně za týden, jak říkal ve snu. Další sen byl ten, že jsem šel ráno do školy a na nástěnce jsem tentokrát viděl ta parte dvě. A fakt druhý den ráno se to stalo přesně, jak v tom snu. Ale největší sranda byla, když se mi zdálo o rozhovoru s mojí matkou. Prostě nereálná situace, která nemohla nastat. Matka mě totiž prosila, abych s jedním svým kamarádem zašel k babičce, se kterou jsme se už několik let bohužel nestýkali a požádal ji, jestli by mi nemohla dát nějaké rybářské náčiní po mém dědečkovi. Vím, že v tom snu byl večer, svítila lampička a já se edíval na televizi a matka pak začala brečet. A za zhruba čtrnást dní se stalo úplně přesně to samé, jak v tom snu. Až mě z toho běhal mráz po zádech. Pro deja vu mám takové vysvětlení, že když spíme, tak duše cestuje nejen po astrálu, ale i mezi dimenzemi. Takže se občas stane, že to, co vidíme ve snu, se později skutečně stane. A to proto, že se daná věc stala v jiné dimenzi, které říkáme budoucnost.
iveta
Garfi...
30. 05. 2013 12:37

no provázelo mě to od malička,viděla jsem jako malá nejspíš duchy...pozorovali jsme je se ségrou a bráchou.
Jinak na stoprocent se tomu věnuji nějakejch 6-7 let.
No nastartovalo to právě to moje prvotní spontánní opuštění těla.
Garfield
Aha,
30. 05. 2013 12:34

tak daleko nejsem. Jak dlouho "jedeš" v esoteričnu, či jak to nazvat...
iveta
no to je klasika
30. 05. 2013 12:30

to se stává nejspíš každému.
Jenže já mluvím o vizích které mívám taktéž při meditacích,není to žádný sen ale vědomě to celé pozoruji.
Garfield
Ivet,
30. 05. 2013 12:12

takhle detailně to neumím-pozastavit a přiblížit. Pouze se mi s těmi sny párkrát zadařilo vědomě navázat poté, co jsem byla vzbuzena a zase jsem usnula a sen jel dál, jako když na videu znovu zmáčkneš pauzu.:-)
iveta
zajímavé však je to
30. 05. 2013 12:06

a budu mluvit teď o vizích...mívám situace,že ten krátký děj, který se mi promítá před očima si mohu zastavit,zaostřit a vrátit zpátky,to co vidím si také dokážu přiblížit a zase oddálit,něco jako foťák kterým přibližuješ a oddaluješ focený objekt.
Bigbiz já už si s těch snů na pokračování dělám legraci...někdy když jdu večer do postele tak si s úsměvem řeknu..tak co mě čeká dnes v tom mém snovém seriálu. :-))
iveta
Bigbiz a Garfi
30. 05. 2013 11:53

příjde mi že všechny příznaky jsou si dost podobné nemyslíte?
Čím to asi bude?
taky prožívám sny které jsou na pokračování,deja vu jsem zažila taky...jeli jsme do Děčína nakupovat a já se jako vždy rozhlížela po krajině a najednou blik a objevil se přede mnou nachlup stejný obraz,který jsem potom v reálu a při sjíždění z kopce a za zatáčkou viděla ještě jednou.
Garfield
pokračování snu
30. 05. 2013 11:38

jsem vlastně taky zažila.:-) Deja Vu taky, vzpomínám si, jak mě to jednou v patnácti letech úplně zdrtilo a rozhodilo-byla jsem ve stanu na táboře s kamarády a najednou jsem si uvědomila, že to zažívám podruhé-přitom na tomto táboře jsem byla jedinkrát a ty lidi už taky jindy nepotkala..
Bigbiz
Garfield
30. 05. 2013 11:28

Přesně tak. Anebo i takové Deja Vu je strašně zajímavé. Anebo takové ty sny na pokračování, kdy se ti něco zdá a za měsíc to pokračuje třeba v jiném snu.
Garfield
Bigbiz
30. 05. 2013 10:56

To připomenutí událostí z jiných snů je fakt zajímavé. Asi skutečně měly svou důležitost. Já si taky myslím, že sny, které se opakují vícekrát, mají svou funkci. Ať varovat, nebo přinutit člověka nad tím přemýšlet a k nečemu se dopracovat. naprosto špičkové jsou pak ty nejvzácnější-ty, které ukáží skutečnost, která se tak pak i odehraje v reálu.
Bigbiz
Sny
29. 05. 2013 22:57

Je to velmi zajímavý příběh a je fakt, že i já mám sny, které si buď pamatuju, anebo zapomínám. Třeba si vzpomínám na jeden také filmový sen, ale v tom "filmu" byly útržky mých předchozích snů, které měly nějaký význam, ale já je zapomněl. Ale také zajímavé jsou sny, ve kterých je člověk upozněn na budoucnost. Třeba já jsem měl sen o tom, že jsem se málem dopustil kriminálního jednání. Když jsem se na ten sen ptal své průvodkyně, tak mi řekla, že mi hrozý nějaké finanční nepříjemnosti, ale naštěstí se mi podaří se jim vyhnout. A samozřejmě, že jsem 14 dní po té měl hovor, kdy se mi snažili jistí vykutálenci z call centra vnutit nějakou supervýhodnou nabídku. Vzpomněl jsem si tedy na ten sen a s díky jsem odmítnul. Sny jsou skutečně velmi zajímavá součást života.
Garfield
Zbyňku,
29. 05. 2013 22:17

díky za další pohled na věc tak pomíjivou, jako sny a přesto kolikrát celoživotně zapamatovanou. Na dvě věci mám odlišný názor, to rodění u mě spíš souviselo s tím, že jsem se dlouhé roky pokoušela o druhé dítě, přesto to bylo navzdory mé skepsi jako nápověda, že to vyjde a po letech, už nečekanš se to skutečně stalo. :-) A pak, ten dům nemohlo být mé já, protože jsem se do něj přivdala a nikdy ho nebrala jako bytostně svůj. Ve snech mám jako domov většinou ten první, kde jsem žila odmala. Ale jinak je zajímavé, jak různě se to dá vyložit, prostě co člověk, to názor.:-)
Adanom
Sylvi
29. 05. 2013 21:44

Fyzicky pozemskej, ale bylo to "jako sen". A stejne tak rychle jako nektere sny, se tahle pozemskamzkusenost rozpousti a stava se pomijivosti. :)
Ale nikdy na to nezapomenu stejne tak jako na sny ktere nejdou zapomenout. :) ;)
Mas se?
Zbyněk P.
Pro Garfield
29. 05. 2013 20:23

Vážená kolegynko, krásně jste se nám otevřela. Mohu Vám ale klidně sdělit to, že se nejedná o nějaký žádný dřívější život (viz onen indián), ale že to jsou vždy jen a jen Vaše osobní pocity a stavy, které jste prožívala a procházela v onu danou dobu. Ty sny Vás pochopitelně vždy na něco upozornují, co máte vykonat, před čím se máte míti na pozoru, a na jiné věci či skutečnosti. Pro Vaši názornou informaci :
- Létání ve vzduchu jen tak (třebas i mávání rukama) = stav blaženosti Vás samotné; tedy stav, kdy Vás nic neomezuje a nesvazuje
- Bydliště a dům = to jste Vy sama a postupně poznáváte svá tajná zákoutí, zvyky, povahové rysy, aj.
- Letadla a jejich pády = stavy, kdy Vaše úvahy, myšlenky, či Vaše víra poněkud dostanou lidově „na prdel“; tedy, že Vás něco či někdo přinutí, aby jste se vrátila do reality a na zem
- Indián (honění Vás) = nějaká velmi nenápadná a maskovaná myšlenka (může to býti ale i nějaká velmi nenápadná osoba) Vás bude pronásledovat a bude Vám dělat jak nepříjemnosti, tak také Vám to bude velmi nepříjemné, a budete míti z toho strach. Ta zdánlivě nepříjemná myšlenka bude asi pocházet z Vašeho doposud žijícího stylu života. Nebo-li: tato naučená myšlenka, či akt zřejmě zahubí nově se rodící myšlenku, a Vy sama to berete jako kdyby Vás někdo podrazil, urazil a obrazně řečeno, jako by Vás někdo zákeřně zabil
- rodění = stav, kdy jste myšlenkově či pocitově přišla na něco, pro Vás nového a pro Vás velmi důležitého
…………….a tak bychom mohli pokračovat. Vězte, že se v žádném případě nejedná o nic jiného, než-li jen a jen o Vás, o Vaše pocity, o Vaše stavy. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Sylvia
Adanom
29. 05. 2013 16:51

Astralnej alebo pozmeskej? ;-)
Adanom
:)
29. 05. 2013 16:25

No Tentokrat jsem byla ve sve rodne zemi, ale nedavano jsem byla Na toulkach v hoooodne zajimave zemi. To se ale ani vypravet neda, tohle se muze jedine prozit. ;)
Sylvia
Adanom
29. 05. 2013 16:18

A kde si bola, povidej :-)
Adanom
Sylvia
29. 05. 2013 16:12

Byla jsem na toulkach svetem. :)
Sylvia
Adanom
29. 05. 2013 16:03

Ahoj, inak, uz si tu davno zase nebola, kde si bola?
Adanom
Garfi
29. 05. 2013 15:39

No a aby toho mebylo malo, daji semkras i myslenky. :-)

Necekala protoze mas o me zkreslene predstavy? :D. Tak to potom jo. :-)
Garfield
Adanom,
29. 05. 2013 15:32

tak na to ani nepomysli! :-) No fakt, nečekala, spíš jaksi že si mě dáš k odpolední svačince.:-)
Adanom
:D
29. 05. 2013 15:24

Proc necekala?

No to by pak teda dalo rict i opacne : ze Ty " krades " sny :-)
Garfield
Adanom,
29. 05. 2013 15:12

Bezva, to jsem nečekala.:-) Já už jsem zažila v životě leccos, ukradli mi nápady, prachy, "nejlepší" kamarádka chlapa, příběh v časopise, tak ještě zbývají ty sny.:-)
Adanom
Garf
29. 05. 2013 15:01

Ba ne nekecal. A ani me to nenapadlo u Tebe. :)
Garfield
Adanom,
29. 05. 2013 14:56

to by pak někdo kecal. Já to ale nejsem. ;-)
Adanom
:)
29. 05. 2013 14:49

Ono neni ani zahadou proc se i stava ze se vice jak jednomu cloveku zjevi v regresce " vlastni " podoba napriklad Mari Magdaleny. :-)
Garfield
Sylvia,
29. 05. 2013 14:28

tak já neběžela ani do kopce, ani k jeskyni, ale takovou měkkou širokou lesní cestou a cítila i bez otočení jak mě dohání. Tady právě je z dřívějška jeden příběh holky, že ji taky dohonili, zabili a skalpovali-tedy aspoň myslím, že i skalpovali. To mě právě zaujalo, že je to svým způsobem podobné. Na druhou stranu je v Čechách plno lidí, kteří údajně žili ve starém Egyptě, tak proč ne indiáni, obývající minimálně jižní i severní Ameriku. Může být.
Sylvia
Ja
29. 05. 2013 14:25

Som to necitala a uz urcite nie tu na webe, videla som video tej terapeutky, ktore som si pozerala este nez som tam isla. Bol to rozhovor jej pacientov s nejakym moderatorom, bolo ich tam asi sest a jedna pani prave hovorila tento pribeh, ze ju nahanal indian, ona bezala do kopca k nejakej jaskyni. Teraz neviem, ci ju skalpoval alebo vrazil kudlu do chrbta a ona to fyzicky citila. Mne pride prave zvlastne tie okolnosti. Uz som to video nenasla, pretoze p. Pluharova uz nema tu povodnu stranku, ja nez som k nej isla som si ju chcela nejak preverit, tak som si to pozrela.

Bolo tam viac pribehov, napriklad aj jedna zenska, co bola uchylna na kyslu kapustu, stale to jedla, stale na nu mala chut, v regresii zistila, ze bola alkoholik v minulom zivote a ze v podstate tento zivot ma stale z toho kocovinu. Video uz ale zmizlo, neni to tam.
Garfield
Ahoj všichni,
29. 05. 2013 14:18

te´d teprv dosedám k PC, měla jsem tu řemeslníky, uf. Díky moc za všechny názory a nápady, určitě zkusím poprosit, protože ty scénáristické sny byly fakt extra super.:-) Jenže ač jsem si je přála pamatovat, nemohla jsem přerušit ranní povinnosti, odvoz kluka do školy(dojíždíme) a tak jsem nemohla bezprostředně konat. Nicméně i když jsem se na to soustřeďovala, rychle to odplynulo. Vždycky.
No k tí Sylviině poznámce, já to nikde nečetal, mě se to zdávalo mnohokrát opakovaně a do detailu stejně, byl to listnatý les, v něm cesta, bylo to na rovině, ale já už v nějaké zdejší reakci se o tom sama zmínila, tak jestli to Sylvia prostě nečetla tam. Pokud by šlo o shodu, bylo by to teda hodně zvláštní. Právě v té slabé hypnóze (na hlubinné jsem nebyla), se mi k tomu vybavil ještě úryvek navíc, kdy jsem s hloučkem ostatních postávala u ohně mezi tee-pee a nad námi v kopci byla skála, dole v ní jeskyně a tam on bydlel a vypadalo to, že mě chce za ženu a já nechtěla. Proč, to nevím. Od osmi let jsem četla Mayovky, Vinnetoua znala z kina a vždy měla k indiánům kladný vztah a o to je divnější, že od dětství až do dospělosti se mi zdával sen, kde právě indián mě zabil. Ta bolest, ten tlak mezi lopatkama byl hrozně silný i po probuzení, byla jsem vždycky snad i prohnutá dozadu, nebo měla aspoň ten pocit. Rozhodně jsem si ani slovo nevymyslela, nemám to zapotřebí.:-)
Adanom
Garfi Sylvie
29. 05. 2013 13:19

Ahoj holky. :)

Garfi a co Ty si myslis o te shode s tim indianem o ktere pise Sylvie z pribehu nejake pani z regresky?
iveta
Andílková
29. 05. 2013 12:52

cítím s tebe velmi dobrou energii :-)a není to tím tvým jménem ale osobností.
iveta
Sylvi
29. 05. 2013 12:47

ano též máš pravdu,já jen chtěla říct,že všechno člověk dokáže zvládnout sám...jen o tom většinou neví,že ta možnost tady prostě je.
ikdyby byl v tom největším možném srabu a bolesti ať fyzické nebo duševní...dokáže to,věřím tomu.
Mimochodem vím a cítím to že ač se někdy my dvě tady pošťuchujem,přesto jsem přesvědčená o tom že ty jsi další adept na to aby si chytila tu správnou cestu a pravdu za pačesy!!
Hezký den vám všem přeje Ivet...u nás je krásně slunečno a teplo.. a u vás??
Andílková
Ivet
29. 05. 2013 12:44

Děkuji za doplnění...... ano:-)) je k tomu potřeba napojení přes temeno hlavy "nahoru".
Sylvia
Ono
29. 05. 2013 12:37

Na regresiu sa nechodi z pleziru alebo zabavy, dobra terapeutka Ta ani takto nevezme, vacsinou su to ludia, ktori maju bolesti, ale medicina im nepomoze, alebo akne, bolenie hlavy. Takto prave pri tej regresii tie bolesti ustanu, to akne zmizne, ked si tym prejde a sam clovek sa prave na to nesustredi, ten terapeut nic nerobi, len Ta popohana.
Sylvia
Iveta
29. 05. 2013 12:29

Regresna terapia neni na hladanie sebapoznania alebo nejakej cesty, je to vacsinou o zdravotnych problemoch, ktore sa pomocou nej daju vyliecit bez toho, aby si musela podstupovat nejake invazivne zakroky, ktore niesu treba, ale su zakorenene v podvedomi a su prenesene z minuleho zivota. Zistis tam aj ine veci, o ktorych sama ani netusis, ze mozes poznat. Nepotrebujes druheho na regresnu terapiu vyslovene, je to len sprievodca v tej regresnej terapii - myslim toho terapeuta.

Ale mne je proste ta zhoda zvlastna, skor si myslim, ze to Garfield niekde videla alebo pocula tento pribeh. Presne si pamatam jak to tam ta zenska opisovala a z toho proste vzislo, ze ju zabil indian, nahanal ju do kopca a ona utekala k nejakej jaskyni, jak moze byt takato zhoda u dvoch ludi, indian, jaskyna, kudla v zadech....nechcem to zlahcovat, ale nahoda je blbec, a ludia nepocitaju proste s tym, ze niekto to uz niekde videl a pocul a potom sa to prevali. Ale mozem sa samozrejme mylit, len by bolo fakt dobre, aby ludia svoje zazitky uvadzali "svoje", lebo potom nalomis aj nieco, co je naozaj jeho. Lebo Indian dobre....ale tie dalsie okolnosti sa mohli stat kolkym osobam v minulom zivote?

Co sa ale snov tyka, poznam jedneho cloveka, o ktorom sa mi snivalo, ze ma dlhe vlasy, pritom v skutocnosti ich nema a ani to nikto nejak nevie, ze ich mal dlhe, len par ludi. Ked som mu to napisala, ze sa mi snivalo, ze mal dlhe vlasy, navyse som mu opisala, kde to bolo a jak presne tie vlasy nosil, tak bol z toho docela prekvapeny, a ja tiez.A potvrdil mi, ze presne takto ich nosil. Videla som ho proste jak vyzeral pred nejakymi rokmi, ale pritom v skutocnosti sme sa ani nestretli, poznam ho len z fotky. Takze na niekoho mozes byt napojena v urcitom momente, ta akasa Ti prave maze ten priestor a cas a mozes tam cerpat informacie, ale nemusis byt schopna rozoznat, ci to je teraz alebo to bude, ked to prenesies do nasho casu. Tam je to jeden okamzik, tu je to dlha doba a ani nevies, ci stara alebo buduca. To je problem, je tazke to spoznat. Jedine podla nejakych znakov, oblecenia a tak.

Pre mna su sny dolezite, zostavaju vo finale z nich len pocity, snivaju sa mi obcas len myslienky, maju dokonca aj podobu. Tento tyzden sa mi snivali negativne emocie a tiez mali podobu, ale keby som ich teraz mala opisat, tak to nedokazem. Dolezita ani neni ta udalost, ale to, jak to na Teba posobi a potom clovek aj fantaziruje, chcel by byt niekym/niecim, kazdy sniva a to su tie pribehy, ktore mas jak film. Ale tam uz hra ulohu prave ta virtualita.
iveta
...
29. 05. 2013 12:23

nechte se hladit člověkem o kterým jste vnitřně přesvědčeni že vás miluje,neboť toto je ten nejdůležitější moment,který vám dává pocit bezpečí a jistoty,svobody a všeho krásného na co jen pomyslíte....láska je to nejdůležitější co si člověk může přát!! a proto hledejte to pravé spojení prostřednictvím vašeho milého-milých, s Bohem,Univerzem (je jedno jak si to pojmenujete)tam je to to pravé ořechové a nikdy neutuchající.
Omlouvám se za to co jsem napsala(někoho to nemusí ani zajímat,nebo si může říct že to sem nepatří,nebo že jsem cvok,jenže já jsem ráda cvok :-))) ale TLAČÍ mě to samo,nemůžu za to,je to SILNĚJŠÍ než já,děkuji za to. :-)
iveta
na
29. 05. 2013 12:06

takové cestě se právě ukáže ta největší a nejpodstatnější síla....pak už není důvod se sem na Zem znovu a znovu vracet v podobě dalšího života.
Ten kdo není schopen si toto uvědomit a potřebuje k poznávání sama sebe druhého,tak tu cestu bude opakovat zas a zas.
iveta
mám
29. 05. 2013 11:50

pocit že regresní terapie člověka může ale i nemusí svést na jaksi jinou cestu,než kterou si chce podvědomě vybrat sám.
Nejsem proti ní ale přesto je tam pro mě nějaká zábrana,kterou nejsem schopna překonat.Proto regresní terapii nevyhledávám,není totiž důvod,věřím že tu správnou cestu jsem schopna najít a zvládnout jen já sama.
iveta
Sylvi
29. 05. 2013 11:44

já jsem toho názoru že ne,právě ty sny jdou postupně přesně tak jak mají jít.
Ale těžko se do toho přesně podívat, protože každý člověk ví a nebo by měl vědět,že své sny si musí právě rozklíčovat a pochopit sám.
Jedna z miliardy to nemusí být,každý si podvědomě vybírá místa ke kterým tíhne.
Těch minulých životů měla Garfi už mnoho ale otevřel se jí právě jeden z nejpodstatnějších aby pochopila co jí tento sen právě napovídá.
Sylvia
No
29. 05. 2013 11:15

Teda neviem, ale ja ked som bola na regresnej terapii v Prahe u p. Pluharovej, tak ona ma videa na svojom webe, teda aspon mala a tam ta prihoda s Indianom, presne tato, alebo velice podobna bola, rozpravala ju tam jedna pacientka pani Pluharovej, takze bud si to bola Ty, alebo potom neviem :-), nahoda, ze maju dvaja ludia rovnaky sen a pripisuju to minulemu zivotu, je jedna z miliardy. Ta pani to ale nemala sen, mala to prave viziu v tej regresii. Mozno tam to video este je....

To, ze mas pribehove sny nijak s akasou nesuvisi, aj ked rozne druhy snov existuju, mozno aj prorocke, mozne vtedy sa clovek na akasu napoji, ale v tejto suvislosti mi to pride, moc spletene jedno cez druhy. To byvaju ale aj sny.
iveta
Andílková
29. 05. 2013 10:41

ano prosba opravdu pomáhá,ovšem každý má jinou techniku,sám však pocítí která mu nejvíce vyhovuje.
Já například se soustředím na chvíli na temeno hlavy a třetí oko.
Vytvářím si tak jakýsi trychtýř a tím vstřebávám veškerou sílu do mého těla.
Důležité je splynout....a pak náležitě a s pokorou poděkovat.
Andílková
Prosba
29. 05. 2013 10:23

Pošli prosbu "nahoru" aby jsi si sen který je pro tebe důležitý pamatovala. Iveta tu moc hezky napsala třídění snů ,ale i tak : před spaním si na minutku sedni,obrať ruce dlaněmi vzůru,sepni prsty do "špetiček" a požádej o to aby pokud je to třeba jsi si sen pamatoval(a).
iveta
sorry za hrubky
29. 05. 2013 9:02

ale já už jiná nebudu...je to velmi zvláštní ale nikdy jsem s tím problém nemívala :-)))
Ale co....je mi to jedno :-))
iveta
Garfi
29. 05. 2013 8:58

víš přesný nebo aspoň přibližný čas tvého narození?
Proč se ptám?na protože to tipuji na denní dobu.
No ta cesta tím letadlem ti podle mého neustále naznačuje že tvoje vědomí neustále létá po síti,která je protkaná celým prostorem a zdroj tvého vědomí je tam někde nahoře.Ten zdroj ti nepřetržitě každou vteřinu a dvacetčtyři hodin denně posílá vědomí.Ty cesty letadlem ti naznačují že duše bez fyzického těla je jak bych to řekla "prostorová"tedy zároveň všude,kde si jen pomyslíš v tu danou chvíli být.
V tom bydlišti kde nacházíš ty tajné pokoje ti tvoje podvědomí zděluje,že existují věci,které máš ještě uložené a neotevřené,jasně ti naznačuje že jdeš správnou cestou aby jsi za nějakou tu dobu pochopila tu pravdu.
To že létáš ve svých snech je tvoje svobodně se pohybující duše a ty pády cizích letadel jsou zase jiné cizí duše,které se pohužel ještě nedostali tam kam až si se vědomím dostala ty.
Ano další sny které máš mohou být z minulého života(indián).
Proč si mývala pod postelý hady je podle mě s toho důvodu že už v dětství ti tvoje podvědomí naznačovalo že ty jsi ta která má šanci poznat pravdu,had znázorňuje obrovskou sílu tu pravdu poznat.
Maturita ti jasně naznačuje že vzdělání je sice krásná věc ale k poznání ji nepotřebuješ.
A teď sny sexuální....každičký sexuální sen je symbolický spojení s Bohem se zdrojem.
No a co říci na závěr? všímej si těch pozorovatelských snů nejvíce...to je právě ta cesta kdy pochopíš.