Vaše příběhy

Setkání s UFO

Dva měsíce a létající talíř - (komentáře)

Nellajsi
Podobny pohled
9. 09. 2014 22:35

No neco podobneho se stalo i me pred hodne lety , jen s tim rozdilem ze to nebylo tak velike jako mesic ale byla to koule ktera jako by menila bervy ,zluta pak postupne cervena a jasne oranzova .. letelo to k smerek k nam a ja tenkrat byla take probuzena , neco me tahlo k oknu a kdyz jsme to uvidela , popadl me trochu strach ,koukla jsme nechapave ale potom se me zmocnil klid a v podvedomi me neco reklo abych sla spat , tak jsme sla uplne v klidu . Pritom jsme sileny zvedavec a neverim ze byhc sla spat sama od sebe , to opravdu ne , stala bych tam dokud by to nezmyzlo. Pak se me zdal sen jako by me nekdo daval neco do krku , nebyla to bolest ale citila jsme takovy zvlastni tlak , ale spala jsme dal . Rano kdyz jsme se probudila , bolelo me v krku , spatne jsem polikala a chraptela jsem . Takze to je moje zkusenost . A nic si nevymyslim a vse je pravda .. stale vse vidim jako tenkrat i ty pocity . Hezky vecer preji
Kybernaut
RFZ, Vril, Haunebu, IFO.
22. 12. 2013 1:01

Už aj nacistický nemci vraj počas vojny lietali na RFZ = Rund Flug Zeug typu Haunebu alebo Vril. ... Na tom videu, ktoré sa nachádza na webovej stránke http://www.youtube.com/watch?v=bOX6mvVdz4A nie je žiadne UFO. Je to IFO. Jedná sa o lietadlá. Za pár sekúnd sledovania toho videa som to zistil. Tie zábery sú zrýchlené, jedná sa o časozberné "timelapse" video a preto tak rýchlo lietajú aj tie lietadlá. To, že je to video zrýchlené, jasne vidieť aj na rýchlom pohybe oblakov. ... iveta, tie rýchlo letiace tyče, ktoré vidíte tak veľmi rýchlo preletieť, môže byť spôsobené očnou vadou alebo je to možno taký úplne bežný a prirodzený očný optický jav, že keď sa pozeráte do svetla a pozriete sa inde, tak akurát vtedy zbadáte taký pruh svetla. To aj ja, aj ktokoľvek iný také zvyknú vidieť. To je taký očno optický klam, že sa to svetlo odráža v pozadí oka. V každom prípade Vám pre istotu odporúčam návštevu oftalmológa, aby Vám preventívne prešetril zrak.
Garfield
Iveta,
2. 04. 2013 10:28

těžko říct, zda koule nebo třeba doutník... Oni mají stejně takových typů, tvarů a tajné složky v USA už mají taky leccos, s čím se létá, ale oficiálně se to nepřizná... Co jsem se dočetla, tak už v padesátých letech byl úspěšně odzkoušen "létající talíř", přičemž to byl čistě "lidský"vynález. Takže ten původ dnes už může být pozemský stejně jako mimozemský...
iveta
Garfield
1. 04. 2013 20:31

tady jsem dnes objevila něco podobného jak jsem mluvila o těch světelných tyčích.
Jo taky si myslím že to musí být světelná koule ale tou rychlostí to působí jako světelné tyče.
http://procproto.cz/zajimavosti-a-novinky/extremne-rychle-pohybujici-se-ufo-nad-vancouverem/
Garfield
Iveto,
25. 03. 2013 12:18

to by odpovídalo, taky jsem psala, že byl červenější. Tím, že jsem je ale měla vedle sebe-jen kus od sebe, tak jsem to mohla víc porovnat. Taky to stálo nehnutě a bylo to rudější )ale ne zas rudé, spíš tmavší oranžová jen s maličko nádechem do červena). A taky to přesně vidím dodnes... Připomnělas mi i hvězdu, co jsem pozorovala doma na dvorku před pár měsíci-svítila víc a byla jakoby dvojhvězda-tedy pouhým okem. Vzala jsem si dalekohled a v něm měla tvar jakéhosi panáčka či andílka. Zní to blbě, vím, ale fakt měla takový tvar jako mají figurky třeba ze slámy. Zářila víc, než ty ostatní hvězdy.
iveta
Garfield
25. 03. 2013 10:10

né nic nepříjemného to nebylo...naopak ale popisovat to nemá smysl,protože si to popsala za mě,jen jediný zásadní rozdíl tam je a to v čase,můj zážitek byl cca před deseti lety a nebyl v hluboké noci ale asi tak kolem jedenácté hodiny. A byl tam patrný rozdíl mezi měsícem a tím objektem,tenkrát byl měsíc v úplňku a byl tedy největší,měsíc působí studeně,tedy studené barvy,kdežto ta koule byla jako ohnivá a hýřila oranžovou,bylo to takové menší slunce a byla tím pádem mnohem výraznější.Stála nad lesem a my jsme na to koukali a špekulovali jsme co by to mohlo být...kulový blesk? UFO,těžko říct,kulový blesk je v pohybu ale toto stálo dobrých deset minut bez hnutí.
No pak jsme nasedli do auta a jeli dom,škoda že jsem tenkrát něměla u sebe foťák a to ho jinak beru pokaždé.
Jo a shodnu se s tebou naprosto v tom ,že ten celkový pohled na ten objekt mám doživotně zakodován v očích,takže nevymizí,je tam.
Další podivnou věc kterou jsem viděla je to že já většinou chodím kouřit ven a když jsem tak stála večer a koukala na hvězdy,najednou jsem uviděla něco co bylo naprosto stejné jako běžná hvězda ale s tím rozdílem že na té jasnější hvězdě bylo dobře vidět červené malé světlo,to světlo mi přišlo že problikává,vzala jsem foťák a snažila se to vyfotit,bez úspěchu....bylo to hodně daleko no můj obyčejný foťáček na to nestačil.
To malé červené světlo tak výrazně svítilo a problikávalo že jsem si v tu chvíli říkala...mimozemšťané vysílají nejspíš morzeovku.:-))No stála jsem tam dost dlouho a pokoušela se udělat schopnou fotku,bez úspěchu,když jsem to pak stáhla do noťase nebylo tam nic vidět.
No a poslední věc kterou vídávám jsou ty světelný tyče ale to je takový fofr že je stačím zaregistrovat jen na vteřinku,prolétnou okolo strašně rychle.
Dana P.
ivet
24. 03. 2013 15:54

no tak šup šup sem s těmi příběhy taky :o)
Garfield
Iveta
24. 03. 2013 10:36

Není to škoda? :-) Tedy pokud nejde o něco hodně nepříjemného..
iveta
Garfield
24. 03. 2013 10:34

ne nikde jsem je nepopsala...
Garfield
Iveto,
24. 03. 2013 8:24

popsalas je někde? Jinak jdu k paní, která je tím známá a dělá to dlouhá léta. Budu navíc jen ve slabší hypnóze-čili o všem vědět.
iveta
Garfield
24. 03. 2013 8:10

k té hypnoze....máš nějaké reference ohledně člověka který tu hypnozu bude dělat?
Chci jen říct že je také možné že ti ta hypnoza vyvolá něco co opravdu nechceš,něco čeho by si později mohla litovat.
Tím nechci strašit ale stává se to...přeji hodně štěstí,dej vědět jak to dopadlo :-)
Jinak na UFO věřím...pár nevysvětlitelných zážitků mám též.
grebena
Přemku
23. 03. 2013 20:22

Díky Přemku! Konečně můžu začít "normálně žít" :-). Mám poslední dvě otázky. A bude v tom Gronsku teplo nebo zima?:-)A jak to všechno víš??? Díky Ti!!
Garfield
Pro Přemka,
23. 03. 2013 20:07

díky Přemku, ještěže tu jsi a všechno nám tápajícím naivům tak přesně a podrobně vysvětlíš.:-) Všem se nám to jen zdálo, vesměs nerozlišíme sen od skutečnosti a všichni svědkové jsou na tom stejně jako my.;-). Kovový disk se světly po obvodu bude nejspíš ještě nepoznaný přírodní úkaz. A nebo že by taky tolik oblíbený "balón štěstí"? :-)
Garfield
Mikix4257,
23. 03. 2013 20:02

popisuješ to skutečně realisticky, věřím ti každé slovo. A taky vím, jak to vnímá okolí, když to někomu řekneš.. Naštěstí se to ale mění a s informovaností přibývá lidí, kteří se o toto téma vážně zajímají. Ani já nepochybuji, že nešlo o sen, halucinaci apod., ale o skutečnost. Rovněž si začínám myslet, že není náhoda, že se jednomu člověku toho "stane" za život víc. Moje mamka pracovala skoro celý život na letišti a byla řadu let v denním kontaktu s piloty. Ti o podobných zážitcích občas promluvili, ale zásadně "neúředně", protože to skutečně znamenalo v lepším případě vyšetření na psychiatrii a v horším ztrátu práce, která je bavila a dobře živila.
Přemek.Slavík
pro Grebena
23. 03. 2013 19:58

Spěchám, abych vám zodpověděl všchny vaše dotazy. Létající talíř je mimozemské plavidlo, ale je pravda,že v nich někdy létají i nacisté, když cestují mezi svými utajenými základnami v Antarktidě a na odvrácené straně Měsíce.
Lidé (Homo sapiens) vznikli evolucí zhruba před dvěma sty tisíci a čtyřmi lety , třemi měsíci a
dvěma dny, ale někteří jsou ve sklepě Pentagonu dále kříženi s mimozemskou ještěří rasou, aby z nich pak byli Ilumináti.
co je pravda a co lež? Pravda je všechno, co se dozvíte na tomto webu, lež je vechno ostatní.
Co je opravdu důležité a co ne? Nejdůležitější je Esoterikweb!
Co bude po smrti? Po smrti nejprve půjdete takovou dlouhou chodbou a na konci bude světlo. V tom světle budete hrozně dlouho se spoustou mrtvých nudných duší (ale uteče to jako nic, žádný strach), načež se znovu narodíte. Tentokrát to bude v Grónsku.
Co je život? Život je to, když zrovna nejste v tom světle za tunelem se spoustou mrtvých a nudných duší.
Proč někdo vidí a někdo ne? Protože u někoho se v embryonálním stavu neporouchal systém syntézy rodopsinu a u někoho ano.
Proč někdo věří a někdo ne? Protože kdyby všichni věřili, čerti by v pekle neměli co dělat.
Tolik knih bylo napsáno, tolik válek, tolik civilizací zaniklo... Není to tak hrozné, opravdu. Třeba v souhvězdí Hadonoše je planeta Erayu, kde je to mnohem horší.
Kdy opravdu žili dinosauři? Dinosauři žili opravdu jen v období dospívání, podoně jako my lidé. Mejdany, randění a podobně. Pak už přišla dospělost a starosti a to už nebyl žádný život. Proto se to taky nakonec rozhodli zabalit, i když někteří obzvláště zodpovědní dinosauři nesou svůj kříž trpělivě dál na stolové hoře jménem Kurupira v Jižní Americe.

Věřím, že jsem vám pomohl zbavit se vnitřní nejistoty a že nyní víte vše, co jste potřeboval vědět. V případě zájmu o další informace se na mne neváhejte znovu obrátit.
Garfield
k hypnóze
23. 03. 2013 19:40

-dám pak vědět. Sama jsem hodně zvědavá, zda jsem něco "zapomněla"...
Mikix4257
UFO
23. 03. 2013 19:21

Rovněž věřím v UFO a popsal jsem to i zde na tomto vebu. Vím že existuje a zajímalo by mě, jak dopadne ta hypnóza.
Garfield
odpovědi -
23. 03. 2013 19:01

Já si bohužel nepamatuju ani přesný rok, vím jen, že bylo nejspíš léto(zelené listí na stromech). Ale bylo to počátkem 9O.let, takže i s tím Miličínem by to časově mohlo jít dohromady. Od jednoho známého ufologa vím, že velmi podobný zážitek měli i dva lidé v jižních Čechách, snad někde na Šumavě nebo kde a u nich to mělo i pokračování, už proto taky chci jít do té hypnózy.
grebena
hola
23. 03. 2013 18:33

tady je příběh / zpráva o incidentu v Miličíně. Taky si tam nejdřive kouli spletli s Měsícem... jen tak pro zajímavost...

odkaz zde: http://www.projektzare.cz/hledaji-se-svedkove-ukazu-v-okoli-milicina-v-roce-1991/aktualne/
Dana P.
jak to myslíš
23. 03. 2013 18:23

přesně - v tu noc kdy jsi viděla ty dva Měsíce, tak to vidělo více lidí?
Garfield
Dano P.,
23. 03. 2013 17:43

dozvěděla jsem se, že podobný-či spíš totožný zážitek mělo v ČR víc lidí.
Dana P.
ty dva Měsíce,
23. 03. 2013 17:12

to mně připomnělo, jak lidi viděli už na více místech dvě Slunce (už si nepamatuju kde všude, ale myslím, že to snad bylo i při mariánských zjeveních? a vidělo je stovky lidí...) takže možná neznámé létající těleso, velmi pravděpodobně mimozemské?
Jelitko
Garfieldko
23. 03. 2013 14:52

no to je dobre ze HO citis,to uplne staci,potom uz jen sleduj,kdyz ho zadas o pomoc v zavaznych vecech,jak ti pomaha...podle me je to nas ochrance,ktereho mame kazdy jednoho.Ovsem ti nepomuze aby jsi treba chtela vyhrat ve sportce :o) takova prani nejsou splnitelna a spis ON vi,ze by nam to bylo na obtiz.
Garfield
Jelítko, už jsem to našla
23. 03. 2013 14:07

a přečetla si toho víc od Tebe. To musí být fakt hezký pocit. Já žádné takové spojení nemá,akorát mi v poslední době došlo, že mám ochránce. Nevím,kdo či co to je, nic nevidím ani neslyším, ale v nouzi nevyšší mi opakovaně bylo pomoženo-když šlo o život. Došlo mi, že to bylo vícekrát, až je to k neuvěření. Tak jsem vděčná-nevím sice komu, ale vděčná jsem.:-)
Jelitko
ahoj
23. 03. 2013 13:17

ja jsem tady zacala s pribehem "Deda a babicka" vlozeny 23.2.2010 a pak o tom tatkovi jak odesel tu mam taky pribeh,najdi ten prvni a kdyz kliknes na to Jelitko,tak by ti meli naskocit vsechny pribehy.No taky jsem si zazila dost zajimavych zazitku,ktere se nedaji nijak vysvetlit,je mi jasne,ze ten,kdo nic nezazil,tak neveri,aji ja jsem kdysi neverila.Kazdy se presvetsi jen na vlastni kuzi a pak teprve kouka...
Garfield
Zdravím Jelítko,
23. 03. 2013 13:01

souhlasím. Já taky dlouho hledala spřízněné duše a našla nejen tady na tomto webu, ale dokonce společnost lidí a jednou měsíčně se setkáváme. To je zajímavá myšlenka s tou pomocí "odjinud". Nemáš někde ten příběh s tatínkem popsaný? To poznávání lidí s podobnými zážitky a zkušenostmi je úlevné a obohacující. Těžko přesvědčovat "nevěřící Tomáše".:-)
Jelitko
ano
23. 03. 2013 12:01

pravda je to tak jak rika Garfieldka..
A ja si myslim,ze aby nekdo neco zazil a vnimal vice a uvidel neco vic nez ostatni k tomu vsemu je treba pomoci od NICH(z druheho brehu nebo UFO)
aspon me se to tak stalo.Ja to mela domluveno s otcem a az odesel tak mi to rekl ze existuje dal a ze se ma dobre.Od te doby vse vnimam jinak,ale o tom mluvit se neda s kazdym...A s tim UFO si myslim jak rika Garfield ze jsme s nima v kontaktu uz od naseho prichodu sem na tuto planetu.A jsme jejich linie...
Garfield
Myslím, že je nás
23. 03. 2013 11:49

hodně,kdo si tyto otázky klade a je to dobře. Co člověk, to názor. Já za sebe můžu říct, že jsem přesvědčená o tom, že tu nejsme sami a že kontakty probíhají odnepaměti, že začátky náboženství souvisejí s jejich přítomností na Zemi a že tu ovlivňovali a ovlivňují náš vývoj-dříve přímo geneticky, teď spíš technicky.Nahrávají tomu i nové poznatky vědy-astronomie, kvantová fyzika a matematika. A pak, těch zážitků a svědectví lidí je tolik, denně jsou na netu nové nafilmované případy. I když tam občas najdeme nějaký ten vtípek či podvůdek, většina podvrh není.
grebena
???
23. 03. 2013 11:24

Hezký příběh. Rád bych věděl už konečně pravdu o těch letajících talířích. Je to pozemské, mimozemské, nebo na půl pozemské a mimozemské plavidlo?? A co jsou lidi zač? Bytosti vzniklé evolucí, kříženci, ztroskotanci?? Už mě to štve, že nevím odpovědi na tyto otázky! Přitom to někdo na Zemi určitě ví! V mediích na internetu je tolik informací...ale jejich tam tolik, že z toho jde hlava kolem...co je pravda a co lež? Jsem zmatený z tohole světa! Co je opravdu důležité a co ne? Co bude po smrti? Co je život? Proč někdo vidí a někdo ne? Proč někdo věří a někdo ne? Tolik knih bylo napsáno, tolik válek, tolik civilizací zaniklo... Kdy opravdu žili dinosauři? Obavám se, že nikdy se nedozvím pravdu a pěkně mě to štve! Jsem opravdu zmatený :-) Asi půjdu zase do světa hledat pravdu někde uvnitř sebe...protože venku mimo mě, mimo mé tělo jsou jen zmatky a bludy...