Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Co to bolo? - (komentáře)

klaraa
tak radím :-
26. 05. 2013 16:09

myslím, že treba vysvetliť a poradiť. Aj ja som zažila a zúfalo hľadala ak nie pomoc, tak aspoň vysvetlenie. Mám jedného známeho, ktorý má v tejto oblasti bohaté vedomosti a skúsenosti a pomohol mi. Ak máš seriózny záujem a chceš vysvetlenie, môžeš mu napísať na mail safty@gmx.ch v nemčine alebo angličtine. Je to Švajčiar, pomohol už veľa ľuďom, alebo napíš mi na môj mail klara.novak@zoznam.sk a dohodneme sa - budem tlmočiť.
asssy
odpovede
17. 01. 2013 20:32

Po precitani Vasich reakcii sa s Vami uplne stotoznujem.. Medicina podava realne hladisko na onen "druhy" svet, mozme to nazyvat aj svet za kopcom,,,
reakcia na pani Ivetu: co sa tyka epilepsie,, o zachvat urcite neslo,, nasvedcovali by tomu aj nejake pred- javy,, no nicoho takeho som si neni vedoma, testy tak isto vyvratili hypotezu o epileptickom zachvate pripadne mozgovej nefunkcnosti, .. Co sa medicinskeho hladiska tyka- tato veda je spata so skutocnosto ze nieco ako druhy svet existuje, no ver, ze akonahle som o tom s niekym zacala komunikovat kazdy tuto teoriu vyvracia. Jedine pochopenie som nasla snad iba u knaza, ktoremu ked som zacala rozpravat dany pribeh opytal sa len ci som s tym komunikovala alebo nie,, a ze si mam davat na seba maximalny pozor.Nic viac nic menej..
Pan fiero: aj ja hovorim, kto zazil pochopi kto nezazil tuka si na celo... najradsej mam komentare typu: zober ma so sebou, aj ja chcem nieco vidiet... verim tomu ze ked pride iste k istemu a dany clovek potom nieco "uvidi" tak sa s prepacenim PO...IE od strachu...
Pan mississippi: nemocnica ma "svoje caro" a nieco tajuplne v sebe,, my sme tam mali tiez vela roznych zazitkov, ktore radsej ani nespominam, a je pravda ze radsej nikto o tom nehovori, len aby sa mu ini nesmiali,,

celkovo chcela som len pocut vas nazor,,,:)
mississippi
Dana P.
17. 01. 2013 20:24

No jak kde. Tam kde jsem dělal byly ty holky jak andělský slet. Nejen krásné a hodné ale i obětavé ...
Dana P.
...
17. 01. 2013 18:23

i za bílého dne
Dana P.
:o)
17. 01. 2013 18:23

jo missi a zapomněl jsi, že se tam pohybují po chodbách strašidla v bílých pláštích
mississippi
Nemocnice
16. 01. 2013 23:14

Kde jinde by mělo "strašit" než v nemocnici. Dělal jsem tam sedm let a děly se tam fakt divný věci. Výtah jezdil sám od sebe, padaly tam hodiny ze zdi, byly slyšet kroky na chodbě a rachot z márnice, až jsem si kolikrát myslel, že mi tam někdo běhá.
Ale nejděsivější zázižitek mám, když jsem přišel ráno do práce a šel do kotelny, věnoval jsem se kotlům, aby měly babičky rán teplo. Viděl jsem koutkem oka nějaký pohyb. Tak jsem se otočil a vidím, jak se ke mně od hromady koksu šourá shrbená postava v kdysi bílém čemsi. No celkem mně to vyděsilo, ale to, že jsem měl lopatu v ruce mi dodalo jistutu a tak jsem rozsvítil. A to, co se štrachalo z hromady se leklo snad víc než já. Byla to chudák zmatená stařenka, která si vyrazila na špacír. A kolega zapoměl zavřít kotelnu a tak se mi tam zabydlela. Dovedl jsem jí na patro a tam se jí ujaly sestřičky. :-))
Ale od holek jsem slyšel, že při nočních slyší kroky a hlasy a kdoví co všechno. A bylo toho hodně, jen se o tom bály mluvit, aby se jim někdo nesmál.
fiero
:)
16. 01. 2013 21:03

Inak precitaj si moj pribeh Svetlo v nemocnicnej izbe. Mozno najdes paralelu.:)
fiero
co treba radit ?
16. 01. 2013 21:01

Kto zazil,ten nepotrebuje radit. Kto nezazil, ten si tuka na celo. Ludia su schopni verit len tomu, co ich naucia v skole, alebo preziju na vlastnej kozi. Akceptovat ine svety moze len ten, komu sa tie svety ukazu. Bud rada, pretoze nie kazdy ma tu moznost vidiet ine svety este v tomto, povrchnom svete ..:)
iveta
hmm
16. 01. 2013 16:08

pokud studuješ medicínu...jsi přeci schopná vysvětlit všechny tyto jevy po fyziologické(psychologické) stránce.Takže co?jsou to halucinace a nebo připustíš možnost existence paralelních světů?
Takže opět budu narážet na to jak by měla lékařská věda a vůbec věda spolupracovat.
Né není to nic proti tvojí osobě jen chci opět poukázat na tento problém.
iveta
v
16. 01. 2013 15:53

prvním příběhu si vše jen viděla ale neslyšela.
V druhém příběhu si buhužel nezaregistrovala tu pravou podstatu,protože si měla okno(paměť ti naprosto selhala)je to škoda.Mohla si se v tu chvíli ocitnout v jiné dimenzi,astrálně vycestovat a dejme tomu setkat se ze svým nevlastním otcem.To v jakém stavu tě rodiče našli nasvědčuje také tomu ,že člověk když astrálně vycestuje tak jeho fyzické tělo je v absolutní nehybnosti.Potvrzuje to i to co řekla ta paní v těch "bludech"byly jste na sebe napojené v tu chvíli.
Ve třetím příběhu si jen slyšela.

A nebo v tom druhém příběhu si prožila nějaký fyzický záchvat(třeba epilepsii)ale tomu se mi moc nechce věřit.Protože za ty čtyři roky by se asi opakoval.

iveta
asssy
16. 01. 2013 15:32

tyto zážitky dokazují paralelní světy(jiné reálné dimenze).Člověk ,který zemře se tam prostě a jednoduše přestěhuje.Ta žena ti jasně ukázala ,že univerzální vědomí funguje a že si z něho stáhla informaci o tom co si ty dělala v tu dobu absolutního nevědomí.
Tyto světy se prolínají do sebe a záleží na každém člověku(a na procesu jakým to vše aktivuje) jak je vnímá a vidí.

kika
asssy
16. 01. 2013 11:23

Milá asssy, po přečtení příběhů mi běhá mráz po těle...Opatruj se..kika