Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Problémy se spánkem - (komentáře)

Barbulína
isilme
22. 02. 2013 22:22

Mockrát děkuji :) Upřímně astrální cestování mi nahání hrůzu. Nehodlám ho zkoušet. Před spaním nedělám nic, co by mi mohlo přivést na špatné myšlenky a od té doby mě to potkalo snad jen jednou, dvakrát. Přesto moc děkuji :)
isilme
!! Odpověď
28. 01. 2013 13:02

Astrální cestování bych rozhodně nezkoušela. V dnešní době je to móda, ale - podobně jako vyvolávání duchů - to není nic bezpečného. Člověk se oslabí, což by ve Vašem případě, kdy už tak zažíváte útoky, bylo přesně to, co nepotřebujete. Na Vašem místě bych zapracovala na uvědomění ve spánku (viz kniha Tibetská jóga snu a spánku) a procvičování bdělosti i ve dne (přenese se to i do spánku). Také bych se cvičila ve transformaci, rozpuštění strachu. Zkuste nějakou pro Vás blízkou modlitbu. Přeju hodně zdaru, ať už se rozhodnete jednat jakkoliv, a hlavně klidné spaní.
iveta
Bárbí
25. 12. 2012 20:40

nic jiného ti nezbyde páč tě to donutí. :-)
Barbulína
Děkuji
25. 12. 2012 20:18

Moc vám děkuji, zkusím se zaměřit na to astrální cestování a tu paralýzu :) Děkuju.
iveta
aby si tomu ještě víc
25. 12. 2012 17:13

porozuměl...probrala jsem se v poloze v sedě.
Totiž rozhodně se mi nelíbilo to jak mě nějaké ty entity drželi za ty ruce a jelikož jsem člověk který nemá rád omezování tak jsem jim jasně naznačila že jednoduše a prostě na mě nemají,že se jen tak nenechám. :-)
iveta
Jardo
25. 12. 2012 16:23

no právěže to u mě tak není,já totiž poslední dvě paralýzy co jsem měla tak jsem se s toho dostala díky tomu že jsem se z lehu násilím posadila ale posadila jsem fyzické tělo,tím pádem jsem se automaticky probrala.Proto říkám že by si to mohl zkusit,protože to jde.
Jako že tělo ovládáš jak fyzické tak snové.Mimochodem někdo mě pokaždé držel (za obě ruce) a bylo jich víc.Proto jsem se s toho sevření dostala násilím a tím pádem jsem probudila jak snové tak fyzické tělo.
Jarda
re: iveta
24. 12. 2012 17:31

Tenhle pohyb by dával smysl. Tělo ve spánku totiž blokuje potenciálně "nebezpečné" pohyby. Pohyb prsty se mezi ně neřadí a posazení se asi taky ne. Ale často se mi stalo, že jsem se ve snu s někým pral a omlátil si trochu ruku nebo bych si mohl okopat prsty na nohou, kdybych běžel ve snu někam :-D takové pohyby se tělo snaží blokovat a provede je pouze snovým/myšlenkovým tělem a na fyz. tělo to nemá vliv. :-)
iveta
jo
24. 12. 2012 16:59

jasně ale jen jsem ti chtěla říct že to jde i takto.
Taky nemám SP často,dalo by se to spočítat na prstech,jen jsem chtěla aby si to někdy zkusil...jde to totiž i tak obyčejným způsobem jako že si z lehu sedneš.
iveta
Barbulína
24. 12. 2012 16:54

myslím že když člověk v tomto stavu padá dolů,tak nepadá někam do pekel ale naopak...padá tak nějak do sebe,do duše,do svého nitra.
Vždycky jsem se toho tak trochu bála a přerušila ten pád ale zjistila jsem, že to není na škodu,naopak je to myslím důležité, protože tak člověk pozná jaký doopravdy je.Ten zážitek který pak prožije je o něm samotným,buď je ten zážitek(tedy on sám)negativní a nebo pozitivní.Pak se s tím dá dál pracovat aby se to už neopakovalo.
Jarda
re:
24. 12. 2012 16:52

Spánkovou paralýzu mám hodně zřídka. Zpravidla to zruší pohyb menší částí těla než větší. Tak mi to jde snadno, rychle, pohodlně a nemusím se prát. Nejspíš do jde i pohybem např. celou rukou, ale mě tenhle způsob vyhovuje. :-)
iveta
Jardo
24. 12. 2012 16:39

o té paralýze....zkoušel si někdy se z ní dostat co nejrychleji?
Nemyslím teď to jak si popsal dole(pohybem prstu)ale celým tělem.Totiž ono to opravdu jde né že né.Stačí zmobilizovat jak fyzickou tak hlavně psychickou sílu.
Prostě ji přepereš,přetlačíš se s ní a strašně rychle,během jednoho pohybu celým tělem.
Jarda
re:
24. 12. 2012 15:33

Zabývám se delší dobu astrálním cestováním a lucidním sněním apod. Nedávno jsem zkoušel další "experimenty". V podstatě šlo o to, že jsem ležel na posteli a částečně jsem byl vzhůru. Bylo to k ránu, když se člověk budí častěji a častěji. Z minula už vím, že člověk během spánku používá snové tělo, které je může mít jiný tvar, pozice a vjemy než tělo skutečné. Uvědomoval jsem si v polospánku pozici svého těla na posteli a poté jsem zkoušel svoji "snovou" ruku dostat ven z té skutečné. To se povedlo a já jsem cítil pouze tu snovou ruku. Poté jsem to zkoušel i se zbytkem těla, ale jak jsi psala, tak se tu během toho objevují různé bludy... Z toho nemám moc dobrý pocit a drží mě zpátky :-D Pokud se takhle dostanu z těla celý, pak mě zpravidla obklopují moje představy. Můžu např. normálně působit na hmotný předměty např. otevřít dveře a to je známka toho, že to není skutečné, ale jsou to ty představy. Při tom poslední pokosu jsem měl i paralýzu. Myslím, že to byl okamžik kdy jsem byl z největší části probuzený a z nejmenší části v polospánku a během toho jsem vymístil levou ruku. Tu paralýzu jsem moc nezkoumal, dostal jsem se z ní pohybem palce u nohy... to zabírá :-) Jinak to brnění pociťuji často taky, hlavně na začátku, když se odděluji. Když se pak navrátím do těla a nějak zvlášť se nehýbu, tak pak to brnění přichází samovolně a je snadnější se dostat z těla.

Nedávno jsem tam narazil na srandovní blud. V tom tranzu jsem zvedal astrální/snovou hlavu a slyšel jsem před sebou zvuky, ve kterých jsem za chvilku rozpoznal řeč, snad nějakýho chlápka středního věku. Slyšel jsem něco ve smyslu: "... se co dělá. Dop*dele dop*dele dop*dele." Trochu mě to překvapilo. Obvykle mám spíš já strach :-D Těžko říct jestli to byl nebo nebyl blud. Vždy to nemusí být bludy.
iveta
Barbulína
24. 12. 2012 15:02

je to paralýza a pokus o astrální cestování.
Je toho tady spoustu tak si o tom něco přečti.