Vaše příběhy

Zvláštní schopnosti

Rostlina z jiné planety? - (komentáře)

mississippi
Intuice
3. 01. 2012 23:30

Někdy přijde varování, ani jeden neví odkud. Je jedno jestli věříš na anděly, kteří nás hlídají a varují, ale je pravda, že varování dostáváme celý život. Komu se nestalo, že dopředu věděl, že to nebo ono nemá dělat. A pak si pozdě uvědomil, že se nohl nějakému úrazu, nebo zlé květině, vyhnout. Důležité je, že to vnímáš, teď se to jen naučit poslouchat...
makuvka
bolševník a vůbec ESP
21. 12. 2011 15:00

Prokopie, také jsem ráda, když jste mi potvrdil, že to bolševníkové pole nad Mníškem vyvolává pocit strachu a silné zábrany tam vstoupit. Ano, hnus je to správné slovo.
Čas od času mám zážitek, který si dovedu vysvětlit nejpravděpodobněji mimosmyslovým vnímáním. A sváří se ve mně dvě síly: jednak ten trpaslíček, který se zdviženým prstem říká - nejsi ty hysterka s bujnou fantazií? Když ale připustím, že některé ne-materialistické věci existují, cítím se najednou velice svobodná. Na esoterikwebu vidím, že to podobně prožívají i další lidé, a je uklidňující, když člověk může své prožitky s někým sdílet.
prokopios
Bolševník
16. 12. 2011 21:25

Jsem strašně rád za tenhle článek. Skalku velice dobře znám, už dávno naštěstí není polorozbořená a spoutaná obručemi. Nicméně od nejútlejšího dětství jsem měl z bolševníku až panickou hrůzu, tahle rostlina se mi až iracionálně hnusila. Přesně vím, kde jste políčkem bolševníku pod Skalkou procházela a věřte mi, že když jsem tam tudy šel jako malý kluk s rodiči, měl jsem totálně stejně pocity. Prostě jsem nebyl schopen na cestičku uprostřed vůbec vkročit, nakonec mě táta musel přenést.