Vaše příběhy

Praktická magie

Mohou slova ublížit? - (komentáře)

mississippi
Pro marilka
9. 01. 2012 0:16

Jeden můj kamarád mi kdysi řekl. "Příroda k Tobě promlouvá, Tvoje uši jí neslyší, ale rozumí jí Tvoje srdce." A já teď už vím, že měl pravdu. Tak až bude hezky, nebo ošklivo, vyraž do lesa, nebo do skal a zkus poslouchat dávno zapomenuté příběhy.
Engai
:)
19. 11. 2011 19:41

Ja uz si sakra dlouho preju abych vyhrala v loterii a nic:-D
Dana P.
ano,
17. 11. 2011 23:05

s tím taky souhlasím!
kolibrik
re
16. 11. 2011 9:50

Tva slova priroda je nejkrasnejsim chramem bych vytesala do kamene. Souhlasim.
marilka
re
14. 11. 2011 23:26

Kéž by to tak bylo. Lidé se zdokonalují ve sportu, vědě, techniku řítí kupředu přímo kosmickou rychlostí a přitom v sobě potlačují přirozenost, vrozené schopnosti vnímání energetických rovin a zemských vibrací. Myslím, že svět se opravdu mění. Zaslepení se dál honí za materiálními hodnotami, ale přibývá těch, kteří vnímají, že náš svět je založen na úpně jiných principech.
Nedávno jsem byla ve Vatikánu. Je nabitý okázalostí a nádherou. Obdivovala jsem všechna ta díla a umění jejich tvůrců, ale zároveň mě napadalo...proč? Víra a materialismus proti sobě v největších rozměrech. Tam jsem pochopila, že nejkrásnějším chrámem je příroda a v ní člověk může nejlépe vnímat své propojení s vyšší energií. Dokonce se může naučit s ní komunikovat (škoda, že tak daleko zatím nejsem).

Slovy mého kamaraáda už se netrápím. Přebiju je svým pozitivním přemýšlením :)
Houba
re: Jarda
14. 11. 2011 16:30

A ty si myslíš, že je to dobou? Nemohlo by to být spíš tím, že se zdokonalujete v tom jak správně kontrolovat myšlenky a uvědomovat si přání?
Jarda
re: Houba
14. 11. 2011 14:53

No ono když na něco myslíš tak si tu věc přitahuješ a já i moji kamarádi pozorujeme, že ta doba mezi vysláním myšlenky a realizací se zkracuje a občas je to i na počkání :-D
Jelitko
marilko
14. 11. 2011 8:06

ano,pravda,ja jsem jedna z nich.Kdysi jsem byla jina,ted vice premyslim o zivote co existuje dal a taky o lidech kteri odejdou od nas na jiny svet,ono je fakt o cem premyslet,kdyz si vsimame reakci na nase premysleni.
Toho tveho problemu bych si nevsimala,ten tvuj kamarad to v te chvili tak nemyslel a proto na to zapomen a netrap se stim.Ahoj.
marilka
poděkování
13. 11. 2011 22:32

Všem děkuji za pozitivní odpovědi a podporu :)
Chci ještě reagovat na onu sílu myšlenek. v poslední době (cca rok) vnímám, že lidé se začínají obracet k duchovnu. Vnímají věci, které považovali za nesmyslné, cítí vyšší energerickou hladinu nad sebou. Snad v důsledku toho dávají lidé svým myšlenkám větší energii a ony se pak mohou reálně projevit, zapůsobit.
Houba
re: Jarda
13. 11. 2011 17:39

Jak to myslíš, že myšlenky začínají mít sílu poslední dobou?
Jarda
re:
13. 11. 2011 11:15

Nejvíc je to o autosugesci a o strachu. Nicméně to na co myslíš má tendenci měnit svět kolem tebe. Dobřej si tu moudrost a mysli jenom na to co chceš aby se stalo a uvidíš jak bude život jednodušším :-) Říká se tomu zákon přitažlivosti. To na co myslíš si přitahuješ do života. Přestaň myslet na smrt a začni myslet na zdraví :-) Oni totiž ty myšlenky poslední dobou začínají mít docela sílu :-)

k těm číslům... tohle by tě mohlo zajímat: http://www.esoterikweb.cz/info-temata.php?id=20&tema=ciselne-rady

máš tam ty jedničky :-)
Alef
buď v pohodě
13. 11. 2011 9:12

Našim největším nepřítelem je strach. Kdo se nebojí a věří si bývá úspěšný.
Osobně se o kletby a jejich účinnost zajímám, nenašel jsem doposud jediný důkaz o jejich jakémkoli působení. Před několika týdny proklínala jedna posluchačka v rádiu jistého politika ("až se hory zelenaly"). Jak vidno bez účinku, takže - buď v pohodě.
Houba
buď v pohodě
12. 11. 2011 21:18

Předpokládám, že tvůj kamarád ti smrt nepřál a nesnažil se tě proklít. Takže nikomu nic nehrozí ;-) Kdyby pokaždé, když někdo plácne: "Já tě zabiju!", měl někdo umřít, tak už tady skoro nikdo není :-) Pokud jsi něco "viděla", tak myslím, že to způsobil tvůj strach, psychika apod. A možná ta vzpomínka dokonce vznikala až "zpětně", čím víc jsi o tom přemýšlela. Takže bych se ničeho nebál ;-)