Vaše příběhy

Sny a realita

Zvláštní vize & přítomnost něčeho? - (komentáře)

Rosalie
toto
16. 12. 2014 19:05

takovyto pripad jsem uz nekde cetla....
isilme
19. 06. 2012 11:06

bílá kombinéza - zvláštní. v 80. letech se myslím takové nosily. mohl to být zážitek z minula - tvůj nebo cizí. celé mi to připadá takové hodně archetypální - blond dívka celá v bílém a parta chlapů u hospody, kteří jsou v přesile a (patrně, i když to mohla i přežít) ji zabijí a to ještě velmi bolestivým způsobem (při probodnutí břicha umírá člověk dlouho ve velkých bolestech, než kdyby mu třeba probodli srdce, prořízli krk..)
může to být i nějaký obraz tvého pod/nad/nevědomí, nějaká interpretace?
těžko říct. každopádně bych na tvém místě zpracovala strach. můžeš udělat hodně užitečných věcí, když využiješ svou citlivost správným směrem a přestanou tě brzdit myšlenky na to špatné. moje kamarádka se třeba díky podobným věcem dostala k léčitelství - původně hledala ochranu, chtěla umět ty "špatné" energie zpracovat. (píšu v uvozovkách, protože kdo ví, co je dobré a co ne) tak vlastně to špatné obrátila v dobrou a užitečnou věc - tomu říkám boj se zlem v praxi :-) i když je otázka, jestlí jí to "špatné" ve skutečnosti nemělo k léčitelství nebo někam dál zavést, jestli to nebyla zkouška.
isilme
chicaaa
19. 06. 2012 10:52

to děláš naprosto správně. nic nemá právo tě obtěžovat, je to tvůj prostor, tvůj život, tvoje energie. proti takovým útokům pomáhá asertivita a pokora. vypadá to možná jako protimluv, ale není. pokora není poníženost, ale druh uvědomělosti, který člověku umožňuje nadhled a empatii. (ne nadarmo je pokora v Bibli označena za ctnost ctností) Pokornej člověk se podívá na problém, konflikt i očima druhý strany a "paradoxně" tak dokáže vidět, když je druhý v neprávu. A o to účiněji se pak dokáže bránit.
Držím palce.
chicaaa
isilme
12. 04. 2012 0:15

Tak mi to taky pripada... presne tak, jak popisujes, ze jsem na takove veci citliva.. kolikrat, kdyz jsem uplne sama, lezim v posteli a nekdy zacinam mit dost divny pocit, jako by byl nekdo u me (napr. to s tim sackem), v duchu se to snazim "odehnat", protoze tak nejak podvedome vim, ze svym myslenim a prave tou citlovosti to pritahuju.. tak se snazim odvadet me myslenky jinam
chicaaa
Engai
12. 04. 2012 0:12

mela na sobe bilou kombinezu
isilme
25. 10. 2011 17:06

napadá mě možnost, že jsi hodně citlivá, vnímavá, máš jemnou energii, a to může některý entity provokovat k tomu, aby upoutávaly tvojí pozornost, strašily tě. to, co popisuješ, je děsivý (zjevení hnusnýho obličeje uprostřed usínání - fuj), zkus zapracovat na tom, abys ovládala svůj strach. je to přece jenom TVŮJ strach. nakonec by se tvoje schopnosti daly využít i pro něco dobrýho.

pokud jde o vizi s dívkou, nemám pocit, že by to byl živý sen, anebo zážitek z minulýho života, spíš, že se to stalo anebo (to spíš) stane. mohla bys to odvodit podle jejich oblečení, jestli si na něj dokážeš vzpomenout.
Engai
Pocit mrazeni
23. 10. 2011 15:01

Kdyz jsem si cetla tvuj pribeh tak mi to pripomelo,co se stalo me,kdyz mi bylo take 15.Spala jsem u kamaradky a kdyz uz jsme usinaly,pocitila jsem jak do me neco vplulo mymy chodidly,nedokazu ten pocit poradne popsat,bylo to takove vlneni a prochazelo to celym mym telem a vyslo chlavou ven a pak si pamatuju,presne jak ty popisujes,ze jsem videla vsechno kolem sebe,nad sebou,pod sebou za mnou bez toho abych se musela otacet.Byla jsem jakoby soucasti celeho vesmiru,byla tam nejaka bytost,s kterou jsem telepaticky komunikovala,chtela jsem jit s tou bytosti,vychazela od ni strasna laska,jina nez zname my.Pak sem uvidela okno za sebou a najednou jakoby stin,velkou tmu a pak sem se jakoby vratila zpet do sveho tela.asi to nebude mit souvislost s tvym pribehem,protoze tvuj se pak zacal odehravat jinak nez ten muj,kazdopadne,pamatujes si co ta divka mela na sobe?
chicaaa
Dekuji...
19. 10. 2011 13:15

za prispevek, take jsem si to myslela s tou divkou, jenze to bylo u hospody, kterou znam... napadlo me, jestli se tam treba v minulosti neco takoveho neprihodilo a nebo prave v tom momente, tenkrat jsem jeste tolik nesledovala zpravy, tak nevim, myslim, ze mozne to je... a nebo se tam treba v budoucnosti neco takove prihodi, ale doufam teda, ze ne...
Dana P.
nevím
19. 10. 2011 10:16

přečetla jsem, mám z toho mrazení, ale žádné vysvětlení. Z příhody s dívkou - může jít o živý sen, může to být zážitek z minulého života...? ty další prožitky - věřím (vím), že jsou věci, které nevidím, neznamená to ale, že neexistují