Vaše příběhy

Vnímavá zvířata

Pejsek - (komentáře)

dráček
komentář
22. 09. 2011 17:16

Ahojky myslím si že zvířata mají dar napojit se na jiné bytosti. Je možné že tvůj pejsek může být převtělená lidská bytost kkterou jsi znala v některém z minulých životů a tímto gestem ti to chtěl dát na vědomí. Také je možné že zvířata mají opravdu myšlenky a tím pádem schopnost komunikace skrze myšlenky sma s tím však nemám osobně zkušenosti. Nejdůležitější je si myslím tvůj pocit. Pokud jsi si opravdu jistá že s tebou tvůj pejsek komunikoval určitě to tak je. Nejspíš ti chtěl sdělit nějaké poselství či radu.
Andre
Dana P.
5. 08. 2011 1:11

To myslíte opravdu vážně? A vy máte nějaký důkaz, že to existuje? Ono je rozdíl telepaticky komunikovat se zvířaty nebo si to myslet, či vsugerovat. I když nejsem kynolog, tak jsem k této práci měl dost blízko. Nevím o tom, že by někdo ovládal třeba služebního psa telepaticky. To by byl přelom ve výcviku psů a mělo by to nesporné výhody, ale bohužel.
Dana P.
?
2. 08. 2011 9:28

proč by to nemělo být možné? Je nějaký důkaz o tom, že tohle neexistuje? Hodně lidí, kteří měli či mají psy (a mají je rádi) k této otázce už došlo...taky by mně to zajímalo a nebráním se takové myšlence
Andre
.......
30. 07. 2011 21:02

Prostě jen náhoda. Nebo si opravdu myslíš, že je běžné, aby člověk telepaticky komunikoval se zvířaty?