Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Zvířata mi něco naznačují, vteřinové vidiny - (komentáře)

Maruskamahony
-:)
26. 07. 2011 23:34

zvířata jsou fajn.jsou lepší než lidi. já zachraňuji šneky a žížaly když jsou na silnici. ale bojím se pavouků.vrabec spíše chtěl něco spapat a myslel si že dostane jídlo. oni jsou chytří.
zabi
Andre
15. 07. 2011 10:58

:))) To určitě ne. Podle mého názoru, sen není příčina, spíše odraz (podvědomí)? Každý si v podvědomí symbolizujeme věci asi trošku jinak. Neviděla bych v tom žádnou záhadu, spíše náhodu-ovšem, s tak děsivou pravděpodobností? :)
Andre
Pro ZABI
15. 07. 2011 2:07

Myslíš si, že se ten tvůj vztah rozpadne jenom kvůli tomu, že ve snu vidíš hada?
Andre
?????
15. 07. 2011 2:06

To, že člověk když zavře oči něco vidí a neví co, to se stává každému. A že ti vrabec něco ukazuje pravým křídlem.... to mi připadá spíše směšné než tajemné. Jestli to tak trochu není tvoje sugesce. A nemá ten vrabec třeba to křídlo zraněné?
zabi
varování zvířetem
14. 07. 2011 20:03

Ahoj, myslím, že náznaky ze strany zvířat možné jsou. Co znamenají se asi dozvíš, až se "to" stane. Mám podobnou zkušenost, a u mě na 100% funguje. Vyznačuji se panickou hrůzou z hadů, ovšem pokaždé, když se mi o nich zdá (což opravdu zas až tak moc často není), tak do dne, dvou zkrachuje vztah. Možná to zní zvláštně, ale je to opravdu tak. Tento "jev" se u mě poprvé objevil zhruba před deseti lety a trvá spolehlivě dodnes. Sama si nedokážu vysvětlit, proč mě varuje zrovna toto pro mě velmi odporné, hrůzu nahánějící zvíře. Buď mě napadne, škrtí nebo uštkne (chřestýš, krajta, anakonda).
Ve Tvém případě se ovšem evidentně o sen nejedná, o to je zajímavější fakt, že Tě něco přimělo "všimnout si".. Spíše mě zaujalo počínání vrabců. Možná náhoda, možná ne..To ukáže čas.