Vaše příběhy

Opuštění těla

Nad možnosti lidského chápání - (komentáře)

grebena
Jo
22. 04. 2011 21:57

Myslím, že něco podobného se mi stalo jen jednou a to před rokem...ten hnusný neuvěřitelný strach znám...
Alef
znám to
22. 04. 2011 18:40

Je to opravdu hnusný pocit, přesně jak popisujete. U mne se začal podobný stav samovolně projevovat po několika zpackaných pokusech o astrální cestování. Trvalo mi zhruba rok, než jsem se těchto pocitů zbavil.
Karollinka26
odpověď
21. 04. 2011 11:57

Možná máš pravdu,ale nechápu,proč jsem u toho měla tak negativní pocity,možná taky pro to,že jsem byla někde ,,jinde,, a přemohl mě strach z neznáma a také pocit,že se nevrátím.Hlavně bylo to nezáměrný,přišlo to samo a velmi rychle,bylo to dost intenzivní,ještě jsem to tak silné nezažila,cítila jsem závratě z toho točení do víru,cítila jsem se jak ,,kulička,,
Jelitko
ahoj
21. 04. 2011 11:03

je to zajimavy ale proc se ti to zdalo hnusny?Ja myslim,kdyz se ti to stane jeste jednou,nebran se tomu tak,treba se neco dozvis vice.Musis se uvolnit.A bolela te po tom hlava?Taky si myslim,jestli to nebyl pokus o astralni cestovani,ale to vypada,ze te do toho neco nebo nekdo tahne,ze?A co okoli,nemelas dojem,ze jses nekde jinde?
Jarda
re:
21. 04. 2011 10:35

Nemůžu s jistotou říci co se ti stalo. Ale můžu celkem s jistotou říci, že trochu podobný stavy mám(nejen já) když se pokouším vycestovat mimo fyzický tělo svým astrálním tělem. Taky znám pár lidí kterým se to děje samovolně. Já to nevnímám jako nic hnusnýho, u mě nevzniká tolik strachu z neznáma. Jsou i lidi kteří po tom touží a učí se to. Někomu to jde hned, někomu to chvíli trvá a někomu se to třeba nikdy nepovede. :-)