Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Děti hodně vnímají - (komentáře)

prokopios
podobné zážitky
3. 02. 2011 22:08

Dobrý den,
k tomu odstavci s hodinami- má rodina zažila téměř totožnou věc. Když zemřela prababička, v jejím domě se zastavili hodiny. O pár leto později mi zemřel děda-a přibližně v tu hodinu, kdy skonal se zastavili hodin v pokoji mé sestry. Matematicky vyčíslit tuto "náhodu" prakticky snad ani nejde, tak to beru jako takové "naviděnou" spíše než sbohem.
A z jiného soudku- jako malé dítě-cca 3 roky mě babička nosila v náručí skoro každý večer za tmy ven, že se budeme koukat "na hvězdičky". Pro vykreslení situace- náš dům stál u silnice, pak následovala zahrada a za ní les. Na té zahradě býval takový altán- (nepředstavovat si nic starodávného, tehdy nebyl moc starý). A já za tím altánem téměř pokaždé viděl světlo, které se pohybovalo do různých stran, jakoby tam někdo kroužil baterkou. Samozřejmě mi babička nevěřila, jednou jsme se tam dokonce šli podívat (asi poprvé, když jsem jí to tvrdil :)) a nic neobvyklého jsme tam neobjevili.
Že by šlo o nějaký odraz považuji za vyloučené, dodnes si na tuto opakující se událost pamatuji-vnímal jsem ji tehdy jako naprosto něco přirozeného, ani jsem se toho úkazu nebál. Ale CO to bylo, dodneška ani v nejmenším si neumím představit.