Vaše příběhy

Zvláštní schopnosti

Mívám často vize - (komentáře)

Jasminka
Muzu poprosit o kontakt?
5. 08. 2011 21:26

Dobrý den,
natolik mě oslovil Váš článek, že bych se ráda s Vámi spojila. Muj email je cony.j@email.cz
Potřebovala bych s něčím moc vážným poradit.
Předem moc děkuji.
F-Maja
poradite?
6. 04. 2011 14:54

dobry den mam ne podobne spis mnohem mensi vize, vdidm vsechny moznosti co se mi muze stat, jednu dobu jsem nedokazala chodit po obribniku chodniku, dycky sem museli jit uprostred protoze jinak jsem zive videla jak se mi podvrt kotnik a spadla sem pod auto, do te doby sem chodila po obdrubnikach rada =o) je to dobre cviceni na rovnovahu, po case to preslo ale obcas prichazeji jine... tatka tomu rika katastroficke scenare poradite mi jak bych to mohla rozvijet abych mohla treba nekomu i pomoct? F-Maja@seznam.cz dekuju moc =o)
Martina37
Žádost
22. 10. 2010 18:42

Mám podobné zkušenosti.Ráda bych se s Vámi spojila prostřednictvím mailu a chtěla bych Vaši pomoc a radu.Můj mail je tinka341@seznam.cz.Předem děkuji.Martina
Zbyněk P
Pro pentagrammové oko
5. 10. 2010 18:23

Je krásné, čím jsi byla obdarována. Držím Ti pěsti, aby jsi měla vždy sílu, udržet sílu oněch darů pevně ve svých rukách, aby jsi byla schopna odolat svodům světa a lidí kolem Tebe, a také hlavně, aby jsi byla schopna vydržet závist a zlobu lidí cizích, ale i těch kterým třeba i pomůžeš. Ještě jednou držím Ti pěsti. Krásný den. Zbyněk P.