Vaše příběhy

Vyvolávání duchů

Proč bych už nikdy nešla do vyvolávání duchů - (komentáře)

SaraPape
Pro Adalberta
13. 03. 2011 10:06

Moji sestrenici umrela babicka a mi jsme meli v planu ji bud vyvolat pomoci EVP,nebo takto.Po teto tvoji zkusenosti uz to radsi delat nebudeme...Ja bych se asi zblaznila kdyby se mi deli takove veci jako tobe.Dekuju za upozorneni...
skarabeus
Vyvolávání důchů
28. 10. 2010 16:13

I v tomto případě bych doporučovala : nakupujte u odborníků. Sama jsem se ve svém životě potkala se 2 osobami ovládající toto "řemeslo". Prví byla paní - medium. Při seanci upadala do jakéhosi transu. Opravdu to nebyla žádná podvodnice. Dozvěděla jsem se od mých předků mnoho informací, které nikdo kromě rodiny nevěděl. A věře, že za touto paní jezdilo mnoho velmi vzdělaných lidí. Podruhé jsem potkala čirou náhodou paní, která k vyvolávání duchů požívala jen abecedu a dřevěný knoflík. Nejprve jsem se na tento způsob dívala s nedůvěrou. Protože této paní se se mnou dobře spolupracovalo, vybrala si mě na delší dobu jako společnici. A já abych neztrácela čas, jsem si vždy nechala vyvolat někoho koho jsem dobře znala a porovnávala psaný text s výrazivem toho kterého člověka. Opravdu se vyjadřování jednotlivých "duchů" lišilo. Dnes se neznám s nikým, kdo by tento talent měl a dost mi to mrzí. Vím , že na tom je dost pravdy. Sama však bych k vyvolání nepřistoupila a už vůbec ne v bytě kde bydlím. Prostě se věci musí umět ovládat. A hlavně mít k pomoci z druhé strany opravdový důvod. Sysifové si určitě po přečtení budou sahat pro bludný kámen. Já jsem to však zažila ve střízlivém stavu a ne pro zkoušku ohněm.
diane666
jen dál
20. 08. 2010 12:49

zdravím tvůj příběh je moc zajímavý a já si myslím že když si tedy začala s tím vyvoláváním duchů tk si tím propojila svůj život se světem duchů ... já myslím že je to dar a bylo jen na tobě jak si ho využívala... ty duchové třeba od tebe žádali pomoc a tvůj zemřelý bratr (jestli tedy na něj často vzpomínáš)ti chtěl v tom pomoct aby si se světa duchů nebála a cvičila svůj dar .... to co se ti zdává to okno může znamenat bránu a tvůj bratr za ní že ti chce ukazovat cestu já být tebou tk vezmu šanci pevně do hrsti a pokusím se s bratrem aspoň komunikovat ...... to co se ti zdá že tě táhne pryč je tvá duše která se snaží vyjít ven z tvého těla jen je divné proč by to dělala když nechceš možná si měla bratra opravdu ráda ...... no tk to je má rada já bych to určitě vyvíjela dál ;) zatím :)
Lacerta
Velmi zajímavé...
31. 05. 2010 19:05

Moc zajímavý příběh. Připadá mi to, jako že Tě duchové varovali, ať to raději neděláš, že je to Tvá poslední šance, a když to zkusíš, stane se Ti něco zlého. Asi proto ta ztráta hlasu... Aby Ti dali ještě jednu šanci si to rozmyslet.
Elizabeth.red
Náhoda?
20. 05. 2010 13:37

Ahoj, moc zajímavý příběh.Mám zažitou podobnou událost, co se týče vyvolávání, kdy cca v 15-ti jsem s kamarádkou a bratrancem vyvolávali ducha našeho dědečka (byli jsem kosmicky hloupí, ale to už se nedá vrátit), kterého jsme naštěstí (nejspíš) nevyvolali.Po chvíli jsme toho nechali a odvolali ho zpět.Možná to s tím nemá co do činění, ale všem se nám lepí smůla na paty už docela dlouhou dobu.Také se mi zdá 1-2x do měsíce zvláštní, pokaždé stejný sen(skoro 10 let) a dodneška jsem nenašla, proč tomu tak je.Někdy mě v něm tahá neviditelná síla z postele, ale pokaždé je v tom snu tma nebo šero, slyším jakýsi nepříjemný zvuk vycházející z hlavy a uvědomuju si, že jsem ve snu, bohužel ho nemůžu ovládat.Podotýkám, že nekouřím, neholduju alkoholu, neberu žádné prášky a co je mi známo, tak v rodině nikdo duševními poruchami netrpěl.Někdy si říkám, jestli to náhodou nemá souvislost s vyvoláváním v dětství...nicméně jsem se s tím naučila žít, i když otázky budou stále.
Elis