Informační témata

Víly

Ačkoliv se o nich hovoří často jako o vílách, elementálech či dévách, přírodní andělé jsou božími anděly stejně tak, jako andělé strážní nebo archandělé. Na rozdíl od andělů strážných mají přírodní andělé ego. Jsou hustšími anděly, neboť žijí blíže Zemi. Tito přírodní andělé dohlíží na zemskou atmosféru, krajinu, vodstva, či zvěř. Žijí v souladu s přírodou a nemohou bez ní být, tak jako příroda nemůže existovat bez nich.
Chcete-li spatřit víly, vydejte se na nějakou louku, přivřete trochu oči a rozostřete pohled, jako když se díváte do trojrozměrných obrázků. Dívejte se po květinách a myslete na to, že chcete vidět víly. Vyvarujte se při tom jakýchkoli pochybností. Zkuste trochu natočit hlavu stranou a dívat se jen koutkem oka. Pokud se do vaší mysli vtírají pochybné, negativní myšlenky, zavolejte v duchu na pomoc anděly ( nebo archanděla Ariela ), aby vám pomohl tyto bloky odstranit.
Víly nás naplňují radostí, hravostí, bezstarostností a smíchem. Jsou skvělé léčitelky a mohou vám pomoci s problémy, prostě vyléčit bolístky na srdíčku. Pohodlně si lehněte do měkké trávy a v duchu je oslovte a poproste, aby zapracovaly na vašem problému. Za okamžik je pravděpodobně ucítíte, možná vás jakoby „připoutají“ k zemi a pak už si můžete užívat příjemného šimrání a hlazení. Mohou vám také ukázat obrazy, zasuté hluboko uvnitř vaší mysli, které je nutno vytáhnout ven a pročistit.
Jakmile začnete pracovat s vílami, vycítíte je ve větru, ševelícím listí, ve vůni květin, trávy a země. Vychutnáte si jejich přítomnost při pohledu na krajinu ozářenou měsícem, na poupata rašící ze země. Až se trochu lépe poznáte, začnou se vám víly zjevovat stále zřetelněji. Vydejte se do přírody, dívejte se a naslouchejte...

Načteno: 41975x