Diskusní fórum

- UFO, USO -

TEORIE
tohle podtéma je určeno pro všechny, kteří se chtějí svěřit s nějakou teorií o životě ve vesmíru

Vydáno:   11. 07. 2006 [20:18]

Přečetlo:  2112 čtenářů
Autor (vložil): matrix15



Jahvenok
Teorie o "druhé" evo
15. 12. 2014 [15:50]

Mám taky jednu myšlenku o kterou bych se rád podělil. Začnu přímo. Víte, že rozdíl mezi tyranosaurem a triceratopsem na evoluční ose času je skoro stejně velký jako rozdíl mezi tyranosaurem a člověkem? Vyvstává mi otázka. Když se stihli vyvinout lidé od údálosti která vyhubila dinosaury, je možné, že jsme nebyli první inteligentní bytosti? Vzhledem ke zmiňované časové ose by bylo dostatek prostoru aby se tyto bytosti vyvinuli v inteligentní tvory.
Doufam, že jsem myšlenky popsal srozumitelně.
Petr
grebena
jo
16. 01. 2010 [21:31]

Já jsem zas někde četl teorii, že mimozemštané, co nás navštěvují, jsme vlastně my lidé. Navštěvujeme sami sebe z budoucnosti. Navštěvujem období dinosauru a tak různě...je to vlastně takový turismus nás lidí do minulosti - jistě draze placený:) to, že vypadáme jinak, to je vcelku logické homo habilis se taky dost lišil od člověka dnešního typu, no a za 20 000 let můžem klidně vypadat, jako ti ufoni z Rosewelu (bo jak se to píše)---:) dobrá představa ne?
speede
Opět teorie
27. 12. 2007 [0:40]

Mno já mám taky teorii, která se trochu podobá apofisovi. Určitě tady mimozemšťani byli před dávnými časy, jak by třeba egypťané dokázali postavit Sfingu, když i v této době je to téměř nemožné, nebo viz. 7 divů světa (teď už možná 8). Myslím si, že čekají a zkoumají nás jaké máme reakce... pokud je pravda že je američané zkoumají, tak se třeba bojí bližšího kontaktu a na oplátku tělesně zkoumají nás. A jinak rozměry, my už umíme pracovat se čtvrtým rozměrem :) Délka, Šířka, Výška, Čas :) (příklad: za jak dlouho bude trvat dosažení určité délky, šířky nebo výšky 8-))
Grush
2Azirin
25. 12. 2007 [10:44]

Jen poznámka k onomu radiovému "naslouchání". Dle mého to není tak snadné jak píšeš. Lidi si pod vlivem populárních článků mnohdy myslí že stačí naladit na 1,42 Ghz a poslouchat. Omyl :-) Představa že bychom v současnosti detekovali obdobu radiové aktivity Země ze vzálenosti větší jak pár svtelných let je úsměvná. Projekty SETI monitorují miliardy frekvencí(!)z vybraných lokalit oblohy. A pro lepší představu odposlechu: třeba projekt Fénix prochází 28 milionů pásem současně a i tak je naslouchací interval kratší než 1/4 minuty. Pak skenování přejde dál. Jaká je šance že zrovna v tu chvíli zachytí signál, který vyslala jiná civilizace? Nesmírně malá, i kdyby ten signál existoval. Netvrdím že projekty SETI jsou zbytečné. To ne, stále poskytují větší šanci než neposlouchat vůbec. Jen nepovažuji za nutné propadat zbytečně velkým iluzím :-)
Azirin
UFO
27. 11. 2007 [19:19]

a hypotetičtí mimozemšťané není jedno a to samé. UFO je pouze označení něčeho co vidíme letět ale nevíme co to je. Nejde tedy psát "UFOni tu byli" apod. Pokud tu MZ byli a ukazovali se, ptejme se proč tu nejsou a neukazují se i nadále. Ujasněme si, že pozemská radioastronomie naslouchá vesmíru na typických kmitočtech už docela dlouho. Civilizace lidského typu v "rozumném okolí" by se musela už dávno prozradit právě radiovým vyzařováním. Nic takového zatím neznáme (anebo se to nezveřejnilo :-))) Čili šance že tu byl kdosi srovnatelný našimi měřítky, je mizivá. Pakliže tu byl/je kdosi kdo ovládá technologii o x řádů dokonalejší než má lidstvo, těžko vyvíjet nějakou aktivitu z naší strany. V takovém vztahu budeme vždy v roli pozorovaného a méněcenného subejktu. Jedno je evidentní: jestliže tu jsou, nemají nejmenší zájem na oficiálním kontaktu. Pokud tu nejsou, bavíme se o hezkých, ale veskrze prázdných teoriích :-)) Mimochodem - pokud by se prokázalo že tu opravdu MZ byli, byl by to nesmírně zajímavý argument pro teorie jež tvrdí že vývoj života se ve stejném fyzikálním systému ubírá přibližně stejnými cestami.
Miroslava Kowalcze
apofis
26. 05. 2007 [18:42]

25 ale klidně tykej
apofis
Miroslava Kowalcze
26. 05. 2007 [14:46]

Váš věk mě zajímal protožě mě je jenom 14let
Miroslava Kowalcze
apofis
13. 05. 2007 [21:30]

souhlasím, že můžeme jen spekulovat, jak to doopravdy je, ale nevím jak vás, ale já si ráda přečtu teorie a názory lidí, ať už jsou jakékoliv. Třeba se to dozvíme dřív tu celou pravdu než si myslíme, a pak bychom si jen vzpomněli na naše teorie a říkali bychom si, jo hele ten apofis měl pravdu nebo tilion, ha ha.Bavit bychom se o tom každopádně měli ne? Dneska jsem byla na horách na pradědu a koukala jsem se jestli náhodou nějaké ufo neuvidím, no bohužel, ale musí tam být nádherný pohled na noční oblohu. Bez světěl, jen příroda a nespočet hvězd. Jednou to uskutečním a snad se mi poštěstí něco spatřit, kromě nádherných hvědz.,
Miroslava Kowalcze
apofis
13. 05. 2007 [21:00]

proč tě, Vás to zajímá?
apofis
Miroslava Kowalcze
12. 05. 2007 [17:44]

taky je ale možné, že žádná zde zmiňovaná teorie není pravdivá.Dokud nám vyslanci mimozemské civilizace nesdělí jak to opravdu bylo,můžeme pouze teoretizovat... Taky je možné že je pravdivá třeba teorie autora tilion . Můžu se zeptat kolik je vám let??
Miroslava Kowalcze
apofis
27. 04. 2007 [12:56]

Je to tvá teorie. Je to možné, ale měli bychom se trošku opírat o fakta, nemyslíš? Co se týče evoluce všech živočichů na světě, znáš ten obrázek, jak se člvověk vyvíjel. Nicméně mi na tom taky něco nesedí. Je možné, že se člověk doopravdy z nějaké doby stal homo sapiens a předtím byl jen takový hloupoučký tvor? Už na sklalních stěnách jsou znázorňovány bytosti ve skafandru, s velkou hlavou a tak, takže nás navštěvují už hodně dlouho, otázka je, když už nás pozorují tak dlouho, tak co vlastně s námi mají v plánu? Chtějí skutečně poznat, jestli jsme schopni nebo nás mají jen na pokusy a na rozmnožování,či vytváření nové rasy, spojené jejími a našimi geny? Asi ano, jak už říkla srb, zničit nás nechtějí, to by udělali už dávno. Jsme pro ně myslím si ještě hodně důležití a bez nás by se nudili, nebo by si našli jinou planetu s jinými tvory. tak to je asi tak vše. Jo k tomu tvému názoru, že zasáhli do genetiky a vznikl homo sapiens, tak přikláním se k tomu, je to možné, ale kdo ví...
apofis
mozna pravdiva mozna ne to je
26. 04. 2007 [20:02]

popisu vam ted svoji vlastni teoriji myslim si ze bytosti kterym rikame mimozemstani byly na nasi planete dlouho pred nami a ze mi jsme vytvoreni jako pokus pro dokazani toho jak by se ubirala evoluce jestli by se nedostal do popredi jejich druh. Vice pravdepodobnejsi je ale ze pochazeji z jine planety nebo galaxie, ale je jasne ze nasi planetu navstivily.Myslim si ze v drivejsich dobach pri navsteve naseho sveta zasahly do nasi DNA to zrejme zpusobilo nahli skok ve vyvoji cloveka homo jestli by si nekdo chtel semnou na tato temata psat muze me kontaktovat na ICQ 451 616 589 nebo na e-mailu d.rezny@seznam.cz
apofis
Tilion komentář jeho článku
26. 04. 2007 [19:45]

je mozne ze je to pravda ale je to absurbni mozna by to byla dobra myslenka ale neco tam chybi samozrejmne nechci urazit autora ale myslim si ze je to blbost
Srb
Jav
4. 03. 2007 [1:00]

Proc s USA?tady nejde oto kde se zjevuji,jo UFO se objevuje vsude to mas recht,ale prave dle meho USA vi otomto jevu vic nez nam tvrdi a poukazuje nato dost faktu.A NASA.Proc tento urad prestal vysilat v primem prenosu zabery z raketoplanu?boji se snad neceho?driv,kdy bylo jeste mozne sledovat zabery zive se na nich tu t atam objevovaly zahadne letajici predmety.To ze NASA tvrdila ze jde o kusy ledu,mi prislo jako absolutni vysmech,odkdy jsou kusy ledu sede a delaji ruzne manevry?
Jav
proč?
4. 03. 2007 [0:32]

Proč se každý baví o UFO v souvislosti s Usa? to se jako neobjevuje jinde než v usa? ale ano..jen sme pomagoření s jejich filmů a veškeré kospirační teorie co slyšíme v Tv nás oblbují.. ufo se muže zjevit stejně tak jako v Usa v Area51 a stejně tak v Kotěhulkách u Archlebova..
Wellos
Casipis
27. 01. 2007 [14:51]

Ano to stebou sihlasim nejaki casopis bi mohol víst !!!
Srb
Dukazy
26. 01. 2007 [15:55]

Jako dukazu je docela dost,doma vlastnim nekolik magazinu 2000 starych cca 10 let a nektere veci jsou tam opravdu zavadejici.Napriklad zriceni(nebo sestreleni ted nevim presne) v Brazilii,vyjezd meli hasici armada,v nemocnici bylo uzavreno jedno oddeleni,byla tam armada,pry tam meli ziveho mimozemstana,ale kdyz se jich redaktori ptali,jestli se neco takoveho udalo,tak samozrejme mlci zapiraji,zadna takova vec nenastala,hasici nikam nevyjizdeli,opravdu je to k smichu,pritom svedku je cela rada a nejedna se o zadne osoby,ktere by si mohli vymyslet.Takovych zajimavosti je tam cela rada,jen skoda ze tento casopis uz nevychazi a na trhu neni k sehnani ani zadny podobny.
Tilion
Svědci
25. 01. 2007 [20:39]

Lidé, kteří viděli UFO nebo něco podobného, mají v USA mnohem větší sklony k sebevraždám. A často se dobrovolně zabijí nešťastnou náhodou. Někde jsem četl ty způsoby, ale už si to nepamatuji. Vím jenom, že lidé obvykle páchají sebevraždu jinak.
Wellos
USA
25. 01. 2007 [11:27]

Ja si mislim ze USA ma uz skusenosti s mimozemstanmi a na nete je mnozstvo fotiek a dôkazou o mimozemstanov a Americanou (NASA) tajnich projektou a viskumnich laboratórii !!! Americania bi mali vist na vonik s pravdou pretoze okolo 40% obivatelou to zaujíma a cheli bi vediet ako je to s timi mimozemstanmi. Kebi som sa mohol znovu narodid tak bi som sa chsel narodid o 1000 000 milionov rokov neskor . Je dost mozne ze mimozemstanie nas stale sleduju a robia si o nas poznatki. Raz bisom chcel pracovat na nejakom utajenom projekte o mimozemstanou. Nedavno som tazko zistil na nete zevraj pri jednej tajnej zakladne v USA zili ludia a oni o tej zakladni nevedeli le bo bola v podzemi a jedneho rana visiel obivatel z domu a pred domom obiavil prtve zvierata a vsetko porozbijane . Cez dalsiu nocbol pripraveni s fotakom na dvore a cakal (podla neho na vandalou) . A sretol uplne nieco ine divnu bitast ktora v okamihu ked ho zbadala utiekla ale ten clovek ju stihol odfotit. Ked to zverejnil o tyzden he nasli obezeneho na zahrade zebi spachal samovrazdu ??? No urcite podla mna to ma nasvedomi priblbli Americania !!!
Jarda
technologie
15. 01. 2007 [12:14]

ufo má vyspělou technologii ma před námi tísice let technologickýho náskoku červí díra je pro ně hračka
Tilion
Čtvrtý rozměr
8. 01. 2007 [16:46]

To je taky možné. Do jejich myšlení sice nevidím, ale kdybych se mohl já dostat do čtvrtého rozměru prostoru, tak bych tam asi už zůstal napořád a nechodil bych na jinou planetu v trojrozměrném prostoru... Takže tam asi nemůžou zůstat dlouhodobě, nebo se jim tam nelíbí. A mimochodem, zkoušels někdy představit si čtyřrozměrný objekt? Je to zábava asi tak na půl hodiny, potom přestaneš, protože dojdeš k závěru, že to nedokážeš.
Darion
Tilion
6. 01. 2007 [10:03]

Trvalo by jim to tisíce let?ano!ale kdyby se tu chtěli dostat nějakou vesmírnou lodí. Ale co když se naučili vnímat rozměry, které my nevnímame(my vnímáme jen třírozměrný). Nezapomeň že vesmír má více rozměrů a má tvar(není to jenom kostka)může se sem dostat a nemusí sem putovat celou dobu a všechno to obíhat. Může třeba jen přeskočit z jedné části do druhé a tím vytvořit jakousi červí díru. kterou projde přes hmotu mimo Vesmír. Nefunguje tam čas, hmota , ani délka takže ikdyž rozměry mezi tím se zdají být obrovské je to třeba jenom to nic co je za koncem Vesmíru. To znamená, že projde ničím a dostane se zpátky do našeho Vesmíru už od někud jinud. Pokud jsou opravdu vyspělí a přemýšlí mnoho násobně víc než my, musíme se snažit přijít tomu nakloub, asi jedině fantazií
Jarda
5. 01. 2007 [15:23]

UFO je inteligentní nechce osídlit naši planetu. Dokonce ani nezná násilí. Je stovky planet krerý můžou obsadit
Tilion
Darion
3. 01. 2007 [18:08]

Jo, to je docela rozšířené. Akorát je tam hodně velká vzdálenost. Sice ji neznám přesně, ale i z nejbližší hvězdy a téměř rychlostí světla by jim to trvalo několik tisíc let.
Darion
Darion
1. 01. 2007 [13:38]

No já mám taky takovou teorii..... Mimozemšťanům trvalo strašně dlouho než se dostali na úroveň na jaké jsou. Za tu dobu jejich hvězda asi dost zestárla nebo se jejich populace ohodně zvýšila. Myslím, že hledají další planetu, na které by mohli žít. Na co se chystají?Chtějí zjistit jestli by se k nám nevešli?Nebo.....nás chtějí úplně nahradit? Proč si vybrali právě nás? Že by kvůli dávnym kontaktům s antiky?
Jarda
Konec Světa
28. 11. 2006 [12:32]

Já bych viděl konec světa na rok 3000 jeden prorok nostradamus to teda tvrdí a zatím všechno co tvrdil se stalo a myslim že se to i pravděpodobně stane. Přežijeme prý jen ve vesmíru na raketách. Planeta nás vyhubí. Ale definitivní konec planety zěmě bude až měsíc spadne na Zemi. to nebude dřív jak po roce 3600
Tilion
Napište
24. 11. 2006 [16:10]

Tak sem konečně někdo něco napište! Víte, kolik mě dalo práce sem tu teorii napsat? A je tu jenom jedna reakce.
Tilion
Mefi
16. 11. 2006 [18:02]

Nevím přesně, co chceš říct tím ,,zábavná". Informace jsem čerpal z knih, časopisů, televize a internetu. Teorie samotná je ale moje vlastní. V roce 2012 možná nebude úplný konec tohoto světa, ale jenom konec světa ovládaného lidmi.
mefi
Mefi
11. 11. 2006 [20:08]

V roce 2012 má dojít k velkým změnám na planetě, ale konec světa dobude, protože já se mám podle věštby dožít 97 let a tak když nad tím přemýšlím - asi ho přežiji. A ta tvá teorie je docela zábavná, kde jsi na ní byl a odkud jsi čerpal tyto informace? Docela by mě zajímalo, jestli je to tvá vlastní teorie nebo jsi ji někde vyčetl.
Tilion
Já mám teorii
6. 11. 2006 [17:21]

Jsou tady. Z dinosaurů se kdysi dávno vyvinul inteligentní druh. Pak přišla katastrofa (před 65 mil. roky) a oni skoro vymřeli, jako ostatní jejich příbuzní. Protože ale byli inteligentní, zalezli pod povrch země v oblasti dnešní Antarktidy (která tehdy byla v oblasti rovníku). Jako lidská civilizace ovšem trpěli civilizačními chorobami, nebo možná to bylo vlivem genetických změn na prodloužení života, prostě přestali být schopni se rozmnožovat. 65 milionů let čekali zalezlí, možná ani nevěděli proč. Asi tak před 10 000 lety dostali nápad, jak zachránit svou rasu. Ano, čtete správně, je tam: slovy ,,deset tisíc". Jejich plán byl takovýto: zkombinují svou DNA s DNA docela nově vyvinutého inteligentního druhu, člověka. Samozřejmě to nešlo najednou, ale pěkně gen po genu. Aby se jejich pokusní králíci nemísili s ostatními lidmi, vytvořili jakousi rezervaci, ostrov. Dnes mu říkáme Atlantida. To je šok, co? Kromě genetické výbavy dali svým hračkám ještě trochu své techniky (uvědomte si, co jsme my dokázali za 2 000 let a teď si představte, že oni tu jsou už aspoň těch 65 000 000 let). Pak se ale ostrov potopil, nebo ho potopili oni, tak je to podle starých bájí, že Atlanťané naštvali své bohy. Teď to začíná znovu. Podle kalendáře starých Mayů (jedni z potomků Atlanťanů) má svět zkončit roku 2 012. Hodně štěstí.
Rubik
jsou
14. 07. 2006 [11:00]

Mimozemstani jsou a navstevuji nas.Je klidne mozne,ze s nimi americka vlada udrzuje nejaky kontakt nebo ze s nimi ma uzavreny nejaky pakt.Ovsem to tezko rict to nevi temer nikdo krom tech americkych hovad.
matrix15
14. 07. 2006 [10:18]

tak napište sem někdo něco