Diskusní fórum

- Úkazy na fotografiích -

Stín/divné rozmazávání?
Ahoj, všiml jsem si že při prohlížení včerejších fotek z kostela v Mostě (který se stěhoval a slyšel jsem i že je naschvál otočen ke světovým stranám jinak než má správně být po stěhování)- se fotografie rozmazala divně do kruhu, ale obrazy jsou netknuté a ostré uprostřed a nějaký stín jsem našel, který mi připomíná Ježíše s rukama ve vzduchu jako na kříži.

Názory?

Vydáno:   17. 08. 2017 [13:31]

Přečetlo:  1156 čtenářů
Autor (vložil): BrintyJoan



vo.h
fotka
30. 08. 2017 [20:14]

Jelikož to bylo v kostele a symbol kříže znamená ve vesmíru destruktivní vibrace, je dost možné že byla vyfocena temna entita. On samotnej kříž je symbol temna. V kostelech normální věc. Ted nechci narážet nebo shazovat ničí víru, jen píši svoje poznatky ze života a pocity u takovejhle míst, ne zbytečně je kostel z venčí obklopen konstruktivní energií. Aby zabránila vyjít ven entitám. Jako už jen to že je to černé barvy nevěstí nic dobrého :) Andělé jsou většinou bíle mlhy nebo jiskřičky, lidské duše jsou šedého odstínu.
BrintyJoan
Dana P.
26. 08. 2017 [11:55]

Já udělal jen toto foto. Všiml jsem si téhle fotky až jak jsem projížděl galerii. Mám jen RAW verzi fotky. Jinak nic víc.
Dana P.
Autore prosím
25. 08. 2017 [14:28]

přilož ještě aspoň jednu nebo dvě foto z různých úhlů pro srovnání. Nevím si to srovnat - ten panel s obrázky je na stěně nebo zakrývá okno? Ta vykroužkovaná část dole mi přijde, jakoby šlo světlo shora a části té obrázkové plastiky tam mohly vrhat stín...?
BrintyJoan
..
24. 08. 2017 [2:26]

Fotil jsem to mobilem + to není žádný efekt. Držel jsem mobil a nic víc.
Energi
no a k tomu
23. 08. 2017 [22:03]

Ježíši..jsou to nějaký špagáty :-)
Energi
BritnyJoan
23. 08. 2017 [21:50]

okolní obrazy tedy rozhodně nejsou ostré,jdou přesně po směru otáčivého pohybu tvých rukou.Tady je patrný střed u jednoho obrazu který je jakžtakž ostrý.A ano je to přesně tak jak píše Kybernaut...je to o dlouhém expozičním čase u kterého nelze udržet foťák tak aby ses s ním nehnul.Možná si měl malý clonový číslo...ale klobouk dolů,jen tak někomu se to nepodaří.Tenhle efekt je naprosto elegantní...zrcadlovkou si to asi nefotil protože tam se to dá nastavit tento efekt.Asi to byl mobil a nebo nějaký běžný foťák že?....tak to gratuluju,máš hezký snímek.
BrintyJoan
...
23. 08. 2017 [2:16]

A obrazy zůstaly ostré.....prosil bych komentář někoho méně zabedněného s více názory. Děkuju.
Kybernaut
Nehýb s tým počas fotenia
23. 08. 2017 [0:34]

Nemám dôvod sa urážať a unášať sa pareidóliou a inými druhmi apofénie a bujnou fantáziou, sa dá aj bez záujmov o ne. Na tvoju otázku "proč se to foto tak podivně rozmazalo?" odpovedám tak, že počas expozičného času si pravdepodobne tak čudne, ako keby otáčavo, pohyboval optickou sústavou fotografického prístroja.
BrintyJoan
Vy
18. 08. 2017 [6:20]

Se prosím neuražte, ale je to první fotka kterou jsem vůbec takhle (divně) vyfotil + se o tyto úkazy nezajímám, které jste poslal v odkazu, tak asi těžko se jimi mohu nechat unést. A když jste tak pane chytrý, Tak mi řeknete proč se to foto tak podivně rozmazalo?
Kybernaut
Fantázia robí svoje.
18. 08. 2017 [0:15]

Prepáč mi to ale mám taký pocit, že máš prehnane bujnú fantáziu a náklonnosť nechať sa unášať javmi typu pareidólia. Veď niekto môže takto vidieť Ježiša trebárs aj "v psej prdeli" a na iných takých čudných miestach: https://invivomagazin.sk/co-spaja-zjavenie-jezisa-na-psom-zadku-a-na-sporaku-v-batizovciach-s-tvarou-na-marse_493.html.