Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Zrcadlo a astralni svět
Ahoj.

Četl jsem že při astralnim cestování se nesmí dívat do zrcadla a taky že lze při tom prohodit nevědomky svůj život na astralni rovině se svým dvojníkem.

Dělal jsem zrcadlovou magii na někoho, tedy zkoušel jsem. O půlnoci a za světla svíček jsem se upřeně díval do zrcadélka dlouho a neměl jsem z toho dobrý pocit. Mám strach že jsem něco sobě mohl udělat při tom. Zároveň jsem dělal magii a snažil se dívat na budoucnost do malé křišťálové koule a najednou mne začaly bolet oči jako by mi do nich zasáhl blesk fotoaparátu a najednou se mi zhoršilo zdraví během pár dní a měl jsem mononukleózu. Kouli jsem okamžitě vyhodil a přestal á takovou magii. Je tady někdo, kdo by mi mohl říci co se stalo vlastne? A jak to je s astralnim cestování? Díky.

Vydáno:   10. 02. 2018 [10:57]

Přečetlo:  891 čtenářů
Autor (vložil): laiciffOleahciM



Karel.F
Zrcadlo
5. 06. 2018 [17:57]

Když si pročteš textíky Františka Bardona, tak někteří mágové k astrálnímu cestování zrcadlo používají. Jinak viz též Fórum Frabato - zagůgluj.
S onou mononukleozou jde o souhru náhod, ta nemá s nějakým zíráním nic společného.
Jinak, k astrálnímu cestování je možné využít poslední myšlenky před usnutím. Ve spánku vytupuje astrální tělo samovolně a je to bez jakéhokoliv rizika. V postýlce večer před usnutím si představuj jak vstáváš a pácháš nějakou pěší cestu. Ale cestu se fším všudy, sledováním jednotlivých kroků a pozorováním okolí. Nejlépe na nějaké to velmi dobře známé blíké místo kvůli následnému ověření že co jsi viděl během AC opdovídá realitě. Jen je nutné pravidělné opakování. Výsledky obvykle nejsou okamžité.
laiciffOleahciM
RE: Kybernaut
24. 02. 2018 [17:53]

Já ale neměl a ani nemám v plánu cestovat. Netestoval jsem nikde. Jen šlo o pohled do koule/zrcadla a stalo se mi to.
---
Ale zajímá mne zkrátka jak to je s tím cestováním/zrcadly, prohození svého života s astralním dvojníkem. Tak jsem se zeptal na obojí naráz.. . Prostě mě zajímá jak je toto možný a jak poznám že se to mohlo případně stát?
Mohl byste mi napsat na 722018954@seznam.cz? Díky.
Kybernaut
Poriadny "guláš".
22. 02. 2018 [18:48]

Laicky neodborným a neopatrným prístupom, si si sám sebe ublížil. Bez dodržiavania správnej postupnosti, si chaoticky v štýle "miš-maš" alebo "piate cez deviate", používal ani ty sám nevieš, že čo, načo a prečo. Miešať astrálne cestovanie zo zrkadlom a krištáľovou guľou, nebol dobrý nápad. Veď ani ty sám nevieš, že čo to všetko je, ako to funguje a na čo to je, ako sa to používa, ... chýbajú ti tie najzákladnejšie informácie. Takéto "experimentovania" sa ako sám vidíš, nevyplácajú. Pravdepodobne si dostal to, čo ja pracovne nazývam ako "spätné šľahnutie". Vyslal si niečo a takto sa ti to vrátilo. Funguje to na princípe zákona spätného pôsobenia, že si sa otvoril voči iným, paralelným vesmírom a takéto niečo, pre teba nepríjemné a nepohodlné, sa na teba odtiaľ prilepilo. Dostal si niečo ako "suvenír" na pamiatku. Pozrel som si na wikipédii (https://cs.wikipedia.org/wiki/Infek%C4%8Dn%C3%AD_mononukle%C3%B3za), že čo to je tá "mononukleóza" a hlavne to, že ako sa prenáša, že ako sa ju dá dostať, či získať. Z tohto a z toho, že ty sám úprimne priznávaš, že si robil "zrcadlovou magii na někoho" som logicky vydedukoval, že si pravdepodobne magickým spôsobom vplýval na nejakú druhú osobu opačného, čiže ženského pohlavia (ak si ináč sexuálne orientovaný, tak sa samozrejme mýlim a tá osoba bola rovnakého pohlavia). Do tej ženy si pravdepodobne zaľúbený a tebou spomenutými, totálne pomiešanými magickým spôsobmi si sa ju snažil na diaľku manipulovať (čo sa bez špatných následkov nezaobíde). V silných astrálnych predstavách, vo vyššom stave vedomia (napríklad aj programovanie budúcnosti metódou ovládania mozgu Josého Silvu), si sa s tou ženou virtuálne pravdepodobne bozkával, čo malo za následok zhmotnenie vírusov, ktoré tvojmu telu spôsobili tebou spomenuté ochorenie "mononukleóza", čo je vlastne "choroba z bozkávania". Na tvoju otázku s týmto zmením "A jak to je s astralnim cestování?", nebudem nijako odpovedať, aby sa zase nestalo niečo zlé. Odporúčam ti takéto "hókusy pókusy" už viac krát nerobiť, lebo by to mohlo dopadnúť aj podstatne horšie.