Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Rušení elektroniky
Zdravím Vás, potřeboval bych tak trochu poradit, v moji blízkosti přestávají fungovat elektronické přístroje, zezačátku sem si říkal že je to fajn věc, ale už mě to stálo celkem dost peněz, 5x nový HDD do notebooku, vystřídal sem celkem 4 PC a pokaždé přestala fungovat věc nacházející se pod pravou rukou, nepočítám ty nefunkční telefony, samovolné vytáčení čísel, blikání světel, zhasínaní pouličního osvětlení, prostě cokoliv elektronického. Začalo to už na střední škole, v druhém ročníku oboru elektroniky. Zjistil sem jen to, že věci fungují jak mají dokud si je nevezmu do ruky, nesednu si k PC atd. Měřením se zjistilo, že ruším frekvenční krystaly v přístrojích. Zkoušel sem všemožný rady jak vybít přebytečnou energii, nepomáhá nic, myslel sem že je to ovlivněno mou náladou nebo momentálním stresem, ale děje se to různě, zničeho nic...



Moje otázka zní. Je možné se to naučit nějakým způsobem usměrnit? Naučit se "neničit elektroniku"?



Děkuji za případné rady a odpovědi. Za hrubky se omlouvám..

Vydáno:   26. 03. 2014 [15:29]

Přečetlo:  1710 čtenářů
Autor (vložil): Phoenix202



iveta
hmm
19. 04. 2014 [21:09]

Nízkofrekvenční elektromagnetické vlny mohou být u lidí spojovány s vnitřní silou. Pokud tomu tak je, pak může být síla (energie)detekována fyzicky.
Pole energie je jednou ze slibných Nových technologií. Mikrotubulární (tj. z mikroskopických trubiček vytvořená) struktura mozkových a jiných buněk může být klíčem k zásadním fenoménům, jakým je například vědomí.
Prostě tvoje vědomí je napojeno na všudypřítomnou univerzální energii,která ruší věškeré přístroje okolo.Mám to taky,praskají mi žárovky když se jich dotknu,několikrát jsme kupovali novou elektroniku a je to furt dokola.
Neustále něco elektronického likviduji,můj přítel na tyhle věci moc nevěří ale už začal také reálně uvažovat že jsem to já kdo ty přístroje ničí svojí nabitou energii.
Doporučuji zkusit se zajímat o léčitelství,máš zřejmě léčivé ruce a ani o tom nevíš, je toho mnohem víc co tato energie dokáže.
Kybernaut
Že by nejaká kliatba?
27. 03. 2014 [2:35]

No, sranda teda. Pre teba asi nie. To ti teda nezávidím. Nie si náhodou nejaká novodobá rozprávková bytosť, ktorá bola vyššou mocou tak prekliata, že čohokoľvek sa dotkneš, tak sa to premení na pokazenú vec? Iných tvojich "rozprávkových kolegov" postihol podobný osud, že napríklad keď sa niečoho dotkli, tak sa to niečo okamžite premenilo na zlato. Po čase to možno samé od seba prejde. Vyskúšaj nejakého ľudového liečiteľa, bioenergoterapeuta a tak podobne. Odporúčam ti môjho záhadologického kolegu, pána Aleša Rumlera. Ten už mnohým pomohol. Skús zatiaľ používať nejaké špeciálne "faradayovsky klietkovské" rukavice ako izolant. Keď si elektrotechnik, tak by si mal tomu rozumieť, že čo som ti poradil.