Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

ANĎELÉ
Máte s nimi nějaké zkušenosti? Setkali jste se s nimi (jakýmkoli způsobem)?

Vydáno:   15. 06. 2007 [21:10]

Přečetlo:  1245 čtenářů
Autor (vložil): Marianna



Makyna
pro vojak85
6. 11. 2009 [11:48]

Bytosti stejné to nejsou.I když tuším,z čeho by si tak mohl soudit.Andělé jsou pomocníci boží.A démoni jsou pomocníci satana.I když jsou např.andělé smrti.To na nás moc dobrý dojem nedělá,ale jedná se též o boží průvodce,který nám pomůže přejít na druhý práh.A někteří démoni byli dříve anděli.Ale byli svrženi,protože neobstáli.Tak se zatvrdili vůči Bohu a šli za pánem zla.Takže i mezi démony,jsou původní andělé.Je to složitá problematika.Tak jako často lidé zaměnují výraz dˇábel a satan.Myslí,že je to to samé,ale není.Tak jako nejsou jen démoni,ale i jiné špatné bytosti duchovní.Tak také nejsou jen andělé ale i archandělé,cherubíni,serafíni.To bych tu byla dovečera.Téma satanství a křestˇanství ja tak osáhlé.
Makyna
Makyna
3. 12. 2008 [11:50]

Díky Bohu,že nám posílá na pomoc anděly,aby nás vedli a ochránili.Je to fajn,že máme kolem sebe tato nádherná stvoření,která i když jsme v různých náladách,tak nás neopouští a stojí při nás.Takový rozkaz přijali od stvořitele.Stát při nás a pomáhat nám.
Marianna
Dodatek
6. 05. 2008 [10:18]

Myslím na tomhle foru, aby jste to správně pochopili ...
Marianna
Hádáte se!
6. 05. 2008 [10:17]

Každý má jiné názory a zkušenosti. Měli by jste se navzájem respektovat. Opravdu ... pořád sami sebe jen poučujete. Každý si svým musí projít sám. Je to jako učitel k žákovi. Řekne mu neolýzávej zmrzlé zábradlí a on to stejně zkusí. To je život plný pokusů. Učíme se zkušenostmi. Ale neznamenáto, že všichni je máme stejné. Já nevím, ale třeba já jsem ještě nedosáhla pravého dokonalého štěstí. Kdyby to tak bylo, tak bych tu nebyla ... ani jeden z nás. Ani ty, Michi ...
Michi
midar
16. 04. 2008 [21:20]

Kazdy andel vi, kde je ho potreba a co ma udelat, bohuzel lide chapou jen slova zlo/dobro, pod jinymi slovy si to nedokazi predstavit. Lide jsou bytosti hrozne lenche manipulovatelne a kolikrat moc casto moc premysleji nad nesmrtelnosti brouka. Spousty toho je vsak velmi jednoduche. Napr. budu ostatnim pomahat v dobrem slova smyslu, je jasne, ze se pak clovek tesi za pochvaly, je to ta nejjednodussi vec na svete a navic je to zadarmo, dnes vsichni chteji za pomoc penize, nebo nejakou sluzbu. Ale takovy usmev, ktery je opetovany a od srdce pomuze kolikrat tisickrat vice, nez miliony penez. Jsou proste veci, ktere by jste si vy lide meli konecne uvedomit. Prejte jeden druhemu lasku, pohodu a stesti. A nakonec zjistite, ze najednou jste sami nekym milovani, jste v pohode a jste stastni. A proc? Protoze jste tyto dobre veci davaly dal a ty spatne veci k vam nemely zadny pristup. Neni to zadne fanaticke hlasani, ale pouze opet jedem muj pokus vam lidem vysvetlit, proc je vas sposta nestastnych, nemocnych a bez chuti do zivota.
Midar
Neutrálové
12. 04. 2008 [16:40]

jo máš pravdu taky existují takzvaní neutrálové ale ti neposlechnou ani jednu stranu oni mají svoji stranu svoji říši,své zásady a pravidla
Marianna
???
28. 02. 2008 [10:40]

Tady pořád létají slova dobří - zlý. To opravdu vidíte jen černobíle?
Marianna
Andělé
28. 02. 2008 [10:39]

Andělé jsou poslové, "Boží" poslové. Když jim Bůh přidělil svobodnou vůli, většina odmítla a pomíhají jak Bohu tak nám. Někteří, mezi nimi i Lucifer "světlonoš" si jí nechali a řídí se podle vlastních měřítek. Nejsou tedy pod vedením samotného Boha. Možná, že s nimi máš něco dočinění ...
Michi
re:Midar
9. 12. 2007 [20:18]

Vis, vsichni andele jsou dobri, protoze to uz by se jim nesmelo rikat andele. Mas tak trochu popletenou hlavu. Andel smrti je jeden z nejspravedlnejsi. Zamysli se nad tim, co rikas. Michi
Midar
Anděl Smrti
8. 12. 2007 [13:58]

Andělé no všichni nejsou dobří no myslím tím Anděla Smrti ten uš není aš tak dobrý co no abych byl upřímný tak ho mám rač neš anděly dobra on Anděl Smrti pináší pořádek do todoto světa víš?
Michi
re:Midar
4. 12. 2007 [19:45]

Cauek Midare! Andele se ti jen smeji. Navic neni duvod andele zastavovat. Spis tvoji pusu - prsty.
Midar
čistota
4. 12. 2007 [17:28]

Andělé,já o nich vím docela dost no adych byl upřímný tak já je moc nemám rád a oni mě ještě víc ale jsou andelá a pak sou archandělé, zastavit je de jen čistým zlem a otom já múžu vyprávět.
Andy
re:
24. 11. 2007 [19:45]

Vždycky jsem si myslela,že je to blbost aby měl každý člověk anděla strážnýho přišlo mi, že andělé mají důležitější věci na práci než nás hlídat.A možná že ani neexistujou.Od jisté doby věřim, že existují jenom nás nekontaktují a mi o nich nevíme.A když nás kontaktují tak jen ve vyjimečných situacích.Aspoň tak tomu bylo u mne.Ale možná existují lidé kteří jsou s nimi ve stálém kontaktu.
speede
Bůh, reinkarnace.......
21. 11. 2007 [16:19]

Já mám takovou teorii, možná jsem to už někde slyšel, nevím. Podle mě je bůh výmyslem člověka. A reinkarnace by mohla existovat, ale podle mě je to pro duše zemřelých zbytečnost, a myslím si že Anděl strážný je duše někoho kdo umřel a měl mě rád a chtěl se o mě starat, proto mě teď hlídá jako anděl strážný.
speede
Anděl strážný
21. 11. 2007 [14:56]

Zdravím, už před několika lety sem začínal mít pocit že za mnou pořád někdo stojí a nebo když jsem usínal, tak že někdo stojí u postele a pozoruje mě, jsem se toho hrozně bál, proto jsem se svěřil mamce, a ta jelikož věrí na čarodějníctví a duchovno mi řekla, že se toho nemusím bát, že je to můj anděl strážný, tak jsem na to zapoměl a žil jsem v pohodě dál. Mno a asi před 3mi lety se me stala první divná věc, šli jsme z kamošama ze školy (byl přelom zimy a jara, prostě všude břečka) blížili jsme se k silnici a najednou z ničeho nic mě napadlo zpomalit, kluci šli dál říkali mi ať si pohnu, jenže já jsem nereagoval, a najednou projelo auto a všechny je nahodilo tou břečkou. A od te doby mám zase stálý pocit že se mnou pořád někdo chodí, dívá se na mě když usínám i teď když to píši mám pocit jakoby to četl. Těchto myšlenek se mě v hlavě poslední dobou plodí moc, třeba: nedávno jsem se se spolužákem pohádal, tak me vyzval pod most na bitku, já jsem přijal,protože se neumí prát, kolem nás stála celá třída, a najednou jakoby mě řekl abych to zahrál do remízy (nechal jsem si vrazit, pak jsem mu ji vrátil s zkončilo to), no a jak se to rozcházelo tak sem od jeho kamarádů uslyšel "kdyby tě zmlátil, tak by jsme na něj skočili a dokopali by sme ho do krve!!" Co myslíte, je to opravdu anděl strážný nebo jen výplod mojí fantazie?
Sylvie
Gabriel
8. 10. 2007 [19:35]

Můj syn (10) tvrdil že mu u postele stojí Pan Kvítko. Nedokázali jsme si představit co to je ,ale jednou viděl obrázky andělů a na jednom byl archanděl Gabriel,syn hned reagoval že to je Pan kvítko. Archanděl Gabriel je znázorňován s kyticí.
nefertiti
michi
4. 09. 2007 [12:38]

ahojky michi, tak to je bomba, znám ten pocit,když se na tebe koukne tvé vlastní dítko a kouká, andílci, tak přeji, aby jste byli všichni moc štťastni a zdrávi. pa
Michi
re:
31. 08. 2007 [19:21]

Ahojky vsichni! Tak uz jsme zase doma, ano jsme. Minule utery - 21.08.2007 v 10:26 se nam narodil nas maly andilek. Jmenuje se Lukas Andreas a neni nic krasnejsiho nez novorozena dusicka. To krasne teplo, ktere z nej sala a ten pohled do jeho oci, ktery me dovede az do nebe, kde uz jsem tak dlouho nebyla. Je to nepopsatelne krasne a mohla bych ted psat dlouho a dlouho. Tento klid a pohodu a vsechno to okolo preji kazdemu cloveku na zemi, pak by byli vsichni stastni, mozna.
witch
můj anděl
30. 07. 2007 [20:48]

Svého anděla jsem slyšela, promluvil na mě krátce, ale zcela srozumitelně v jedné těžké chvíli, kdy jsem byla v hlubokém zoufalství. Uklidnil mě tím. Setkání s jiným (nebo tím samým, to nevím) popisuju v komentáři ke článku Zamyšlení, téma Možná setkání.
pančo
Andělé existují
22. 07. 2007 [18:30]

Nejsem věřící, ale anděli jsem několikrát viděl a v regresi mě provázel ke světlu a minulými životy. Taky jsem se konečně dozvěděl jeho jméno. Před 5 léty bych nad každou takovou diskuzí zakroutil hlavou, jako že se mě to netýká a nevěřím, ale pak se mi stalo něco, kdy jsem začal věřit ve vyšší moc a energii. Poprvé jsem je viděl po meditaci Sluneční andělé, kdy jsem je dokonce i cítil s medovinou nebo nektarem? Nevím, co to bylo, ale i přesto, že jsem byl doma úplně sám, nikde nikdo, jsem měl tuto intenzivní vůni kolem sebe asi půl hodiny. Zvláštní né?!
nonplus
anděl
14. 07. 2007 [16:00]

Andělé jsou zase jen lidé. Pocity, které cítíte plynou z toho, že Vaše já cítí, že na Vás někdo myslí. Anděl je každý člověk, který na Vás myslí, to znamená že každý má jiného, jiný počet a sám je někomu andělem
Marianna
Ahojky
11. 07. 2007 [19:52]

Po dlouhé době jsem zpátky. Cítím se právě dost vygumovaná a vysátá agonií kolem sebe, ale anděle cítím. Myslím, že i teď ... :-) Mluvíte tu o mrtvých a znovuzrozených, andělelech ... Já měla sen ... hořel mi můj domov ... od té doby se třesu jak osika, jsem unavená, znovu na mě přišli bolesti ,a cítím je stále intenzivněji. Když jsem sama, cítím, že je někdo za mnou. Nevím, co se to se mnou děje. Žiju skoro normálně, ale teď je to jiné. Jakobych se na něco měla připravit.
Julie
To Michi
10. 07. 2007 [17:15]

Je to zajímavé. Podle toho co píšeš mám pocit, že blízcí rodinu ani po smrti neopouští. Až mám z toho trošku strach. Asi se nesmím dívat kolem sebe, když na takové věci myslím. Není tu průvan, ani nikdo chodbou neprošel, hlavně, že se rozhýbala sama košile, která visí na chodbě, aby se více usušila. Skoro vždy, když tady píšu, se něco děje. Třeba jen detajl. Myslíš, že když má každý svého anděla strážného, tak může to být někdo z rodiny nebo jeho jakoby druhé "já"?
Michi
re:Julie
10. 07. 2007 [12:04]

Ahojky! Jak to vim? Tesne nez jsem otehotnela u mne byl. Pak byl i u moji mamky. Ona si celych tech 30 let vsechno vycitala, neverila mi, ze se na ni nikdy nezlobil. Kdyz ji to sam rekl, uverila mu a mela o starost mene. Plakala radosti, kdyz jsem ji rekla, ze jsem tehotna a ze je to Dave. On mi to nerekl primo, ale ta myslenka prisla sama. A ve stejnou chvili tu samou myslenku mela moje mamka, takze to je pravda. Vcera jsem byla u doktora na kontrole a je vse v poradku, bojim se o nej a nejen ja. Ale je to silny chlapik a hlidame ho vsichni, kdo vime, kdo je. Je to nase slunicko. Vis, ono moje deti jsou vsichni ti, kdo moji mamce umreli, lide, ktere ona milovala. Napriklad moje dcerka je andel sam. Je to moje prababicka. Umrela tenkrat na epilepticky zachvat kdyz bylo moji mamce 17 let. A moje mamka si porad vycitala, ze 2 hodiny pred tim tragickym zachvatem pro ni prijela jeji mama a nasilym ji odvezla pryc.Moje mamka babicku milovala, ona byla andel na zemi. Nikdy nikomu neublizila, snazila se vzdycky jen pomahat, v kazdem vzdy videla napred jen to dobro a pak musela odejit sama, nikdo u ni tenkrat nebyl a to moji mamku slozilo. Ale ted je moje dcera u mamky v cechach na prazdninach a uzivaji si spolu. Prave venku prsi, ale ja mam tady doma slunny den, pri myslenkach na moji prababicku. Preji vsem hezky den.
Julie
Asi nic není náhoda
10. 07. 2007 [10:00]

Je zajímavé to všechno číst. Až se bojím každého ještě nenarozeného miminka. Bojím se kvůli tomu, aby mi někdo neumřel. Nový život sice ten starý nahradí i co se týče radosti, ale nic už nebude jako dřív. Michi, jak víš, že to bude duše tvého bratra?
Michi
re
9. 07. 2007 [11:21]

Ahojky! Vsechno, co se stalo, deje a v budoucnu stane ma svuj duvod. Nic se nedeje nahodou, vse ma sve pevne koleje, ze kterych se ten nas vlacek zivota nedostane. Jak jsem jiz psala v Dejavu, kazda duse, tesne pred tim, nez vstoupi do novorozence si shledne prubeh sveho zivota v tomto vybranem tele, takze uz dopredu vi, co a kdy se stane. Vybira si toto telo dobrovolne a s umyslem, takze vi, do ceho jde. Nastesti to prubehem zivota vsechno zapomene, protoze by bylo trochu nudne presne vedet co se stane. Je to kolobeh zivota a je to ten nejkrasnejsi kolobeh, ktery znam. Sama jsem tehotna, mam uz jen 1,5 mesicu pred sebou a vsichni z nasi rodiny se moc tesime. Bude to kluk a bude se jmenovat Lukas. Nebojim se o nej, je to silna osobnost, uz i ted v mem brisku. Ja uz i vim, ktera duse se do nej prevteli. Je to duse meho brachy, ktery byl starsi o 1 rok nez ja, ale bohuzel zemrel jeste drive nez se narodil. Mel se jmenovat David. Kdyz jsem to rekla mamce, tak se chudak rozplakala, ale sama se na maleho hrozne tesi. Tentokrat dostala jeho duse sanci na zivot, musel cekat 29 let, ale dockal se a je uz hodne dlouho se mnou. Vrati se do nasi rodiny. Je to krasny pocit toto vsechno vedet. Je to me dite s dusi meho bratra.
nefertiti
tak tak
9. 07. 2007 [11:08]

moje sestra otěhotněla v 7 měsíci zemřel náš děda a sestře se narodil chlapeček, já jsem otěhotněla a mému muži zemřel děda a nám se narodila dcera. Život za život, znám víc takových případů.
Julie
Léčitelé, příběh
9. 07. 2007 [9:23]

Ahojky. Čtu to tady a zjišťuju, že tu jde i o jiné věci, než jen o anděly. Léčitelé...někteří jsou šarlatáni, někteří něco víc než málo dovedou. Musí se ale vyznat hlavně v bylinkách a různých odvarech. Nejde jen o energickou sílu či silnou intuici. Bohužel většině jde jen o peníze a udělají pro to všechno. Připoměli jste mi ale jeden příběh. Mluvím o mé bývalé spolužačce. Měla otce - mladého. Znala jsem ho. Byl moc hodný. A taky zdravý. Nic ho netížilo. Možná drobnosti, které tíží každého člověka. Pak ale přišla do školy s tím, že ho našli mrtvého - okamžitá smrt. Už nevím, jestli mrtvička nebo infarkt. No a během krátkého času se pak usmívala a řekla, že zjistila, že je těhotná. Prožila smutek i radost najednou. Jeden život skončil a druhý začal. Myslím, že to mělo nějakou souvislost. Nevím, proč jsem si vzpomněla právě na toto, ale i když byl jeden život ztracen, tak pořád na to hledím s úsměvem a jakoby "šťastným koncem". Takže když se stane něco takového - nový život - nic není náhodou a ani tím, že vám selhala antina :oD To si nemyslím. No, trochu mě to zase rozladilo. TAk se mějte
Andy
an.
5. 07. 2007 [11:20]

ted jsem četla na internetu jeden zajímavý článek.A vcelku nevím co si o tom myslet.Psala to paní která o sobě tvrdí,že se ikernovala ze souhvězdí plejád.Že se jich sem ikarnovalo více.A že kdysy jsme byli odtrženi od světla Boha zlými mocnostmi,že rozdělily něco v naší DNA a oni nyní přichází sem na zem aby sprostředkovali náš návrat ke světlu(Bohu).Taky jsem četla o indigových dětech kde se psalo o indigových dětech které mají prý 4,5,6 chromozom již spojený.Indigové protože barva jejich aury je taková a liší se od ostatních lidí.A pak jsem zase četla,že idigové děti jsou vlastně andělé kteří pochází z ruznýh souhvězdí a ikarnují se sem protože zde mají nějaký ukol.Jako například pusobit mezi lidmi harmonii,lásku atd.Vlstně se snaží zamezit zlobě, nenávisti, vzteku protože tím vším podporujeme zlé mocnosti?Co si o tom myslíte asi to zní dost zmateně.Ale mám pocit jestli to je pravda tak se tu připravuje něco co je asi nad naše chápání.
Jarda
re:
5. 07. 2007 [10:14]

...zzZZzz... tady je magické ticho :-)
Michi
re: Marianna
4. 07. 2007 [21:40]

kazdy ma sveho andilka strazneho, jen si to velka spousta neuvedomuje. A mimochodem mas pravdu. Cele Forum nejak usnulo. Zatim
Marianna
Ahojky:
4. 07. 2007 [10:19]

Koukám, že se tady zvrtla diskuze o andělech k romu, kdo co má rád. Tak já se tedy taky přidám. Miluju čokoládu a sladké a maso moc nemusím. Na dením jídelníčku ho tedy nemám. Jen tak obden. A to jsem taky lev. :-) Mám to od maminky, protože je velmi výborná pekařka dortů a cukroví, i když to není její práce. :-) Ale teď zpátky k andělům. Nevím, jak je to uvás, ale já cítím svého strážného anděla pořád. Nenavštěvuje mě jen někdy. Cítím ho pořád, ať mám dobrou či špatnou náladu, ať se zlobím nebo mám radost. Když jsem v pátek plakala, tak jsem ho cítila ještě víc. Myslím, že reaguje na projevy extrémních emocí. :-) Teď - cítím strach a mám studené tělo a ledové ruce. Ale kolem mě se vytvořil takový teplý obal - snad on.
Michi
re: nefertiti
28. 06. 2007 [20:51]

Ja cokoladu nemusim, ale kdyz je od toho meho milacka, tak si dam kousek a pak vzdycky chodim a krmim je tim. Ja nejsem moc na sladke, jsem lev a mam radsi maso, a to doopravdy nejradsi hovezi a skoro syrove - uplne mi ted tecou sliny na krvavej stejk. neboj nejsem kanibal.
Michi
Re:
28. 06. 2007 [20:48]

To mas pravdu, neuspechej to. Ja mam skoro 12ti letou dceru a vloni jsme si s mazelem rekli, ze by jsme chteli mit druhe. No a neptej se, jak dlouho nam to trvalo.
nefertiti
jojo
28. 06. 2007 [20:47]

ale na těhotenský test je ještě dost brzy... Čokoládu miluji hned bych si taky dala, tak dobrou
nefertiti
michi
28. 06. 2007 [20:44]

Asi by\ jste mi to ani neřekla, že? No uvidím sama, čas letí a já nic neuspěchám. Nebyla to zkouška nebo tak něco, prostě jsem nedočkavá jako mimino. přesto díky
Michi
re: Nefertiti
28. 06. 2007 [20:44]

Neber to spatne, ale neni lepsi si koupit tehotensky test? Nez abych vyuzivala sve schopnosti na veci, ktere se daji koupit za rohem v drogerce. Navic, ja mam v tuto chvili stav beztize - zadne drogy nebo alkohol, proste je mi fajn, zadne starosti ( zatim), ale za to muze Jarda. Navic mi muj manzel prinesl cokoladovou bonbonieru s nugatovymi bonbony a udelal mi hrozne velkou radost. On je me slunicko.
nefertiti
michi, jarda
28. 06. 2007 [20:36]

a jestli jste vy anděl, můžete přes internet vycítit, jestli v tom jsem nebo ne? a jarda. to je vážně komické. Ha,ha, odkud máš zase tohle?
Michi
re: Jarda
28. 06. 2007 [20:25]

Takze ja muzu do Matrixu? Juhu hura, uz tam bezim a budu se toho tolik ptat. Chces taky neco vedet? Ja se za tebe zeptam.
Jarda
re:nefertiti
28. 06. 2007 [20:24]

"Anděl"(když jim tak chcete říkat) má "VIP v matrixu" takže vědí a chápou úplně vše ;-)
Michi
re:nefertiti
28. 06. 2007 [20:24]

Jasne ze ano. Dokaze vycitit spousty veci. Jen si to musi umet vylozit spravne. Obcas je lidske prani tak silne, ze si to ti lide tak vsugeruji a veri v to, ze to i tak prenaseji dal.
nefertiti
michi
28. 06. 2007 [19:53]

dokáže anděl vycítit, že je žena těhotná, i když o tom neví? Jednou má kamarádka byla těhotná, nevědela to a nějakou náhodou se dostala k léčiteli a ten ji řekl, že je těhotná i jak dlouho. Mají tito lidé tyto schopnosti od Boha.??,děkuji
Michi
re: Jarda
27. 06. 2007 [7:38]

Teda, ted jsi me prokouk. Opet se ti povedlo mne rozesmat a to hned po ranu. Opet tady v kancelari zari slunicko i kdyz venku je pocasi pod psa. Diky. Posilam ti par tech slunecnich paprsku na ohrani tve dusicky.
Jarda
RE: michi
27. 06. 2007 [6:32]

Teď ses prozradila seš anděl :-D
nefertiti
myslela
26. 06. 2007 [19:15]

jsem si to, někdy mám hroznou ale fakt hroznou náladu, jdu ven s načučeným obličejem a z toho potkám člověka, který se usmívá a je mu fajn a v ten okamžik si uvědomím, že jsem nazlobená úplně zbytečně. A hned je mi líp, takže možná že to nemusel být anděl, ale dostal mě do pohody jen svým pohledem. Děkuji
Michi
re:nefertiti
26. 06. 2007 [17:24]

Ahojky! No to je z tech lidi uplne citit. Citis, ze od tech lidi nemuzes ocekavat zadny podraz, mas v nich uplnou a okamzitou duveru, kterou si nedokazes objasnit. Citis se v jejich blizkosti v bezpeci jako miminko, je ti krasne, neumis se v jejich blizkosti na nikoho zlobit, dokazes odpustit veci, ktere pro tebe byly hrozne tezke odpustit a najednou v blizkosti andela to jde tak jednoduse a lehce. Citis teplo v srdci, klid na dusi a nakonec zjistis, ze kdyz je ten clovek uz dlouho pryc, porad na nej musis myslet, porad ho vidis pred ocima a vyhledavas jeho spolecnost. Uplne se tesis na dalsi setkani a ani nevis proc. S laskou a zamilovanim to nema nic spolecneho. A pokud okolo tohoto cloveka jen projdes, citis z nej neco, co te prinuti se otocit a citis ten klid a ulevu ve tvem tele. Je to proste nepopsatelny pocit, ktery si nedokazes hned vysvetlit.
nefertiti
michi
26. 06. 2007 [14:52]

jak lze poznat anděla v lidské podobě? píšete tady, že se máme dívat kolem sebe, že je jich tu spousta. Jak je tedy poznám? Že se usmívají, vyzařuje z nich snad nějaké dobro? Děkuji za odpověď.
Pajaz
re:Michi
22. 06. 2007 [12:01]

A jak to můžeš vědět tohle všechno. No jediné co je pravda, že chci, aby tu byl se mnou. Potřebuji ho tady i když vím, že mě učí trpělivosti, kterou potřebuji. Jediné co vím, je že si s ním jednou promluvím o všem a snad se jednou dozvím to kde byla všude chyba. Protože teď opravdu já nevidím s mým kamarádem cestu dál v magii a v osobním životě. Možná ti to řeknou andělé sami co se mnou je v poslední době. Nic necítím a cestu nevidím asi už týden. Určitě ti řeknou co se stalo. Je pravda, že mě zachránil v tom, že jsem nechtěl se dál věnovat magii. A on mi potvrdil, že mám jít dál a někdy si s ním povídám. No uvidíš.
sara
anjel
22. 06. 2007 [9:40]

ja ich mám okolo seba niekolko ale nejako mi nie je zatial dané aby som ich videla a počula. dúfam že raz sa to zmení
Michi
re:Pajaz
22. 06. 2007 [8:41]

Ahojky!A ceho se bojis. Tady se ti nikdo smat nebude. Ten andel te tenkrat vyhledal, protoze jsi malem udelal blbost. Ukazal ti nocou cestu zivotem. Nevedel jsi, co se deje a hlavne ti hodne dlouho trvalo, nez jsi pochopil, s kym jsi se vubec setkal. Dodnes ti to prijde obcas nepochopitelne. Za tu tvou blbost, kterou jsi tenkrat chtel udelat se stydet nemusis, kazdy dela chyby, dulezite je, aby jsi se z ni neco naucil. Dodnes mas jeho hlas v hlave a casto se ti o nem zda. Porad se ho na neco ptas, ale on se jen usmiva a hledi na tebe tema andelskyma ocima a odpoved ti zadnou neda. Proto by jsi ho chtel znova videt. hlavne neudelej opet neco jen proto, aby k tobe prisel, to by bylo zneuzivani. hezky den Michi
Pajaz
re: unearthly-kl
21. 06. 2007 [21:44]

Ty jo to jsi teda fakt dobrej. Někdy je to těžké naslouchat andělům to vím ze své zkušenosti. Jak jsem už tady mluvil taky jsem ho už viděl. A chtěl vidět znovu. Jen to je u mě složité, proto nechci mluvit o tom co jsem zažil, protože by mi asi nikdo nevěřil. Možná jen někdo kdo jim opravdu rozumí. Hlavně by se mělo naslouchat určitě srdcem. Pajaz
unearthly-kl
andělé
21. 06. 2007 [19:17]

Anděli vidím i slyším.Jsou všude kolem a vedou nás
Jarda
re
21. 06. 2007 [9:32]

andělé byli lidmi
Michi
re: marianna
19. 06. 2007 [9:40]

podivej se kolem sebe, je jich tady hodne mezi nami.