Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Cestování mimo tělo
umí někdo z vás opustit tělo?

Vydáno:   7. 12. 2006 [12:07]

Přečetlo:  1230 čtenářů
Autor (vložil): Jarda



Jelitko
cestovat mimo telo?
21. 02. 2010 [17:51]

no ja si myslim,ze moc lidi to ovlada,ale treba to ani nevi.Ono je to nekdy jako sen,jenom s tim rozdilem,ze je to fakt a ten se musi rozlisit.Ja jsem byla uz u rodicu na druhem brehu mockrat.Je to pekny pocit se s nimi videt a dost casto jsem se probudila ubrecena,protoze jsem dost mekota.
Marianna
Astrál
28. 02. 2008 [13:59]

Ano
Klerik
Piolos
6. 10. 2007 [14:36]

Docela zajimave. Ja to delam jinak. Snazim jsem zvisit mozkovou cinnost silnym soustredenim az tak ze vas zacne "bolet" hlava nrbo spise ucitite takove vrneni silne a potom uvidte svet jekymasi jinejma ocima nevidite podmety ale vidite prostor a dokonce ho citite. Kdyz jsem me to povede citim jse jako povznesena bytost proste bozi. Je to navic bezmyslenkovi stav takze vas to obere o vsechny emoce co vas ten den tizily takova silnejsi relaxace. Ale pozor ja se vam to nepovede a nejak to vice spackate dostavi se neco na co nejste pripraveni a muzete i omdlit. Me se tohle stalo ale neomdlel jsem a nijak me to neprijemne nebylo protoze jsem byl na to dusevne pripraven. Je to jako dusevni pralaliza a dost neprijemna
Piolos
Můj způsob
4. 10. 2007 [3:03]

Vratime se trochu zpatky v prizpevkach (1.04.2007) kde Klmpl psal o svem zazitku pri usinani. Podle toho, jak to popisoval, by se to dalo pocitat do zacinajici prvni faze AC. Jak jiste vite, pred astralnim cestovanim musite zvladnout: relaxaci, dychani, koncentraci aby jste prepnuly frekvence mozku na Alfa vlny. Az teprve v tomto stavu se muzeme pomalinku pokouset opustit hmotne telo a dostat se do astralu. Ja na to chodim trosku jinak. Asi pred 3 rokama jsem zacal mit pri usinani velmi podivne navaly mravenceni po tele, kdyz jsem to nechal byt, nabyvalo to na syle, az jsem se dostal do bodu, kdy se mravenceni vystupnovalo na velmi intenzivni uroven a hlava se mi tocila a tak mohutnym zpusobem, ze jsem nevedel kde je nahore a kde dole. Popravde me to docela vadilo, protoze o nejakem AC jsem nemel ani tuseni. Tyto stavy se nedostali nikdy dal, nez do vise zminovaneho bodu, kdy jsem se zacal soustredit a vedome jsem to prerusil. V jednom mesici se mi to stavalo skoro kazdy druhy den, po te to zaclo mizet az se to stavalo jednou, maximalne dvakrat do mesice. Asi tak pred pulrokem jsem zacal na internetu patrat po puvodu techto stavu. Luciferni sneni jsem ihned zavrhl, dalsi moznost byla az AS. Zjistil jsem, ze kdybych se zacal soustredit a nesnazil se zastaviti tu "pracku v ktery se mi motala hlava", mohl bych se dostat az do astralu. Ono to znelo hezky a jednoduse, nejdriv jsem zkousel ruzne navody a rady, ale nikdy jsem se nedostal moc daleko (pokazde jsem ztroskotal na soustredeni a relaxaci, dychani a otevirani caker jsem jakz takz provedl) a tak jsem ocekaval az to na me zase prijde vecer (tady ty meditacni prvky a otevirani caker odpada, clovek se uz muze primo soustredit na opousteni tela). Chvile prisla, ja jsem se hezky zacal soustredit, ale jen co se to vystupnovalo do velmi vysokych otacek, vzdycky jsem se leknul, ujela me nejaka myslenka a vsechno bylo v haji. Az jednou, 3 mesice nazpatek se mi nejakym zahadnym zpusobem podarilo udrzet tok myslenek na uzde a soustredit se pouze na to, dostat se uz konecne ven. Kdo by to byl rek, skoro se mi to povedlo, v posteli jsem lezel na brichu, ruce u tela, podarilo se mi rukama promachnout do prazdna (uzasnej pocit volnosti). Bohuzel jsem si toho pocitu nejak moc zacal uzivat, prestal jsem se soustredit a bylo po vsem :). Od te doby nic extra az na jednu prihodu u znamyho na chate. ale to spis napisu do dalsiho komentare, uz tak je tento extremne dlouhy ;).
Klerik
oh astralni svera
3. 10. 2007 [22:18]

pls presny popis jak se to delam nebo jak to vy delate moc by me to zajimalo a jeste jak se citite pri to??
fatality
opustit?
10. 07. 2007 [21:03]

ano jednou se mi to povedlo ale pouze na vterinu opravdu zazivny zazitek...
Savern
Sbohem
12. 06. 2007 [13:13]

Můj úkol je splněn. Děkuji za všechno, co jste mi prozradili. Určitě na vás nezapomenu. Loučím se svámi: Savern
Savern
Re: Jarda
7. 06. 2007 [10:19]

Nejsme bezchybní. Každý může udělat chybu. Znám člověka, který tohle udělal pouze jednou z čisté lásky, taková je tedy cena ze jdenu chybu? Dobře. Tady víra není slepá. Víru máme prto, abychom nežili ve strachu. Naděje, víra a láska dokáže udělat zázraky.
Jarda
re:Savern
6. 06. 2007 [18:34]

jako astrál to vypadalo ale nemůžu si tím samotřejmně být jistý. s tím oněm bylo to první co mě napadlo. Stejně slepá víra je špatná věc. Problém je se nenachytat. PS: víš proč mají lidi AIDS? je to pohlavní choroba to ví snad každy a většinou to lidi dostanou když žijí a chtějí sex jenom pro své sebeuspokojení. Pak dostanou tuto chorobu která funguje jako studená sprcha a dovede člověka k tomu aby se nad sebou zamyslel.
Savern
Re: Jarda
4. 06. 2007 [20:19]

Myšlenkové tělo??? Co to je? Už ti někdo říkal, že mysl, astrální tělo, duch, podvědomí a karma nejsou ty samé věci? V astrálu jsi byl jednou? To si piš, že to stálo za prd. A víš proč? Protože jsi tam skuetčně nebyl. Pleteš si víru faktem. V oheň nemůžeš věřit, porotže o něm víš, že existuje. Víra je k tom, aby ti dodávala nadělji. Příklad: Když bude mít tvůj kamarád AIDS, nevyléčitelnou nemoc, řekneš mu prostě, že umře? Nebudeš mu říkat, "technologie jdou dopředu, za chvíli budou mít lék?" To je VÍRA. Věřit v něco, co nemůžeš vědět, co nemůžeš prokázat. (Pardon, pokud jsi jasnovidec.)
Jarda
Savern:
3. 06. 2007 [19:35]

takže k tom u čemu máš věřit: řekněme třeba že jsi nikdy neviděl ohen nevíš o tom nic šahneš do něj a uvěříš tomu že oheň pálí protože si to vyzkoušíš osobně ;-) V astrálu jsem byl jen jednou stálo to za prd a pravdu si nejsem jistej čím jsem se to dostal ven ;-) že by myšlenkové tělo???
Savern
Re: MK
3. 06. 2007 [12:27]

Člověk neví, co si má myslet, že jo? Věřte si čemu chcete. Jak můžete začít se stromem života a prozkoumat ho? Je to rozsáhlé pojednání a než já bych to vypsala, to bych asi dříve byla osvícená. Kupte si knihy o astrálním cestování, nějakého průvodce. Nějaké odkazy jsou v Magii od Josefa Veselého.
Savern
Re: MK
3. 06. 2007 [12:22]

10 stezek se odvíjí od tarotových karet. Velká arkána obsehuje 22 karte. Zbytek je malá akrkána. Ta se dělí na 4 barvy v nichž každá obsahuje 14 karet. A z toho se to ještě dělí na 4 karty královské a 10 doplňujících. Alaistar Crouwley říká, že tich dest karet od každé byrvy značí naše dobré nebo špatné vlastnosti.
Miroslava Kowalcze
dodatek
1. 06. 2007 [9:12]

Deset stezek, desatero? Nevím to jistě ale asi to tak je, že? Ty stezky, jsou nějaké kroky, které by nás měli navést k desateru? Nebo se pletu?
Miroslava Kowalcze
Savern
1. 06. 2007 [9:10]

Připomíná mi to nebe a peklo, že? Jen to je nazváno jinak. V co věříš ty? Mám dotaz, byla jsi v hypnóze? Mysím si, že v hypnóze jsem opustila své hmotné tělo a navázala jsem na něco ohromného. Setkala jsem se se svým strážcem úplně v jiném světě, ukázala mi tam oboustranné zrcadlo na jednom bylo dobro, na druhém mi přebíhali války, násilí atd. Bylo to nádhernéa a asi to už nikdy nezažiju. Ale chtěl bych. Co znamenají ty stezky, jak bych mohla začít třeba já?
Savern
Re: MK
31. 05. 2007 [20:35]

Strom života je obrazné vyjádření jekého si mystického místa, které je sídlem různých sil (každý si to představuje jinak). Strom života je říše inteligencí, řekněme např. andělů, svět rovnováhy. Kdyžto strom smrti je říše démonů, chaosu a nerovnováhy. Strom života se skládá z 10 sefir a 22 stezek. Nepřipomíná vám to něco?
Savern
Re: Jarda
31. 05. 2007 [20:24]

Jen k předchozím komentářům. Tam jak píšeš že bysme měli věřit jen v to, co si zkusíme. Pochopila jsem to správně? Víš co je to vůbec víra? Bezpodmínečná láska k něčemu, co nemůžeš doložit? V co vlastně věříš? Vypadáto že v nic. Podle toho co píšeš, bych řekla, že jsi v astrálu vůbec nebyl a nebo si to pleteš s autosugescí. Nemůžeš ztratit kontakt s hmotným tělem. Když se děje něco ve vnějším světě a přímo se tě to týká nebo je to v tvé blízkosti, vtáhne tě to zpátky. Jen pokud bys opravdu chtěl, opravdu chtěl umrtvit hmotné tělo, musel bys to udělat svou vůlí a silou. Musel bys to chtít a udělat ty sám. Hmotné a astrální tělo je v oddělené formě spojeno jakoby drátem, chcešli proudem energie, které se jen tak nepřetrhne. Ani o žádnou překážku.
Jarda
re:
31. 05. 2007 [18:36]

já jsem hučení slyšel znelo to jako elektrický proud :)
Miroslava Kowalcze
Savern
30. 05. 2007 [20:19]

Pořád mlivíš o stromu života, přibliž mi to, asi bych měla číst nějakou literaturu, abch to pocbopila, že? ALe já jsem lenoch, tak mi to trošku prosím příbliž, hodně mě to zajímá,díky
Savern
MK
30. 05. 2007 [20:13]

Ne. Neslyším vlak ani žádné hučení. I když vlak mě v podstatě dost děsí, protože si ho pojím s transporty smrti ve 2. světové válce. Kdybych ho slyšela třeba houkat, určitě by mě to vyděsilo a probudila bych se. Já si většinou před CA pouštím nějaké bubnování, meditativní hudbu, která vás dostane do toho správného klidu. Ovšem je možné vyvolat nějaký zvuk. Já neslyšela nic. Žádné šustění, nic. Jen hudbu. A to ještě jakoby z dálky. Jsem zvědavá jaké to bude na Stromě života. :-)
Miroslava Kowalcze
Savern
30. 05. 2007 [19:58]

Prosím tě, nevím, jestli sis to četla , ale mnozí ledé popisují, že když prožívají AC, tak slyší hučení, něco jako vlak, ty to taky tak slyšíš? Nebo je to individuální?
Savern
MK
30. 05. 2007 [19:29]

Zkušenosti mám, příběh to ale není. Jsem teprve na začátku své cesty, rozhodně se nepovažuji za žádného znalce. S atsrálem jsem začala zhruba před rokem s určitými přestávkami, ve kterých jsem astrálně cestovala už i ve snách. Zjistila jsem jméno svého strážného anděla, který mi nedávno zachránil život. Chci se astrálem prodrat až na samotný konec stromu života k sefiře nazvané Keter. Ještě jsem s tímhle putováním nezačala, ale z těla už jsem byla pryč. Chce to hlavně očistit sama sebe, svou duši i tělo. Meditujte. Uklidněte myšlenky a soustřeďte se jen na to, aby se duše odpelpila od těla. Nejlepší je to dělat v sedě, tak neusnete. Astrální tělo vzniklo dávno předtím, než vzniklo to hmotné. Duše je věčná. My sami si vybíráme svůj život. Tak učí Reiki.
Miroslava Kowalcze
Savern
30. 05. 2007 [10:31]

Tak prosím, nějaký osobní příběh by nebyl? Dost píšete na telepatii, AC, atd, a z toho, co čtu máte spoustu zkušeností. Nechcete se s námi o tom podělit?
Savern
Astrální cestování
29. 05. 2007 [13:23]

Chce to trénink, ale jde to. Není to nebezpečné, jak někdo tvrdí. Můžete potkat třeba svého strážného anděla a tepepaticky se ho na něco zeptat a také můžete potkat i jiné duše. :-)
Miroslava Kowalcze
jo
29. 04. 2007 [19:05]

Dobrá rada, každopádně lidi mě věřit můžete, vše co tady píšu, je fakt nebo fakt můj osobní názor.
Jarda
re:
28. 04. 2007 [13:34]

to co je po smrti se každý dozví osobně ;-D Já jsem ještě živí takže to nemužu na 100% tvrdit co je po smrti. Ale varuju vás že by jste neěmli ničemu slepě věřit. věřte jen tomu co sami zažijete a zkusíte. :o)
Miroslava Kowalcze
JardA
25. 04. 2007 [20:16]

Ahoj, četl jsi duše se vracejí? Asi ne, tehdy jsi mi napsal, že po smrti nic není, no přečti si tohle a pak mi na to řekni svůj názor, jo?
Julie
Jarda
25. 04. 2007 [8:15]

Jak vypadá ta energetická rovina? A taky by mě zajímalo, jak tohle víš. Většina tu píše něco jiného.
Miroslava Kowalcze
a
18. 04. 2007 [13:09]

jak tohle to víš?
Jarda
Miroslava Kowalcze
18. 04. 2007 [12:21]

re: ne nebude konec přejdeš do jiný energetický roviny
Miroslava Kowalcze
Jarda
16. 04. 2007 [19:48]

Dlouo jsi se neozval, že tys to dokázal a uletěl daleko daleko od nás... Ne ale teď vážně. Podařilo se něco?
Miroslava Kowalcze
lidi
16. 04. 2007 [19:47]

Četla jsem ve spiritu o astrálním těle po smrti, prý když člvoěk zemře, tak jeho astrální tělo přežívá asi zhruba a to prý záleží na jedinci 40 dni. Potom se dostane do fáze nějaké mlhoviny, která se rozplyne, znamená to tedy, že chvili si ještě užijeme a pak konec? Definitivní? Zajímalo by mě, jak tohle všechno ten, kdo ten příspěvek do spiritu napsal,ví.
Miroslava Kowalcze
tak o
16. 04. 2007 [17:54]

tak co, nějaké novinky? Náhodou žádné AC?
Miroslava Kowalcze
jo
5. 04. 2007 [20:34]

jo, jo tak ať se daří
Jarda
re:Miroslava Kowalcze
5. 04. 2007 [18:10]

dám vám vědět
Miroslava Kowalcze
jo
5. 04. 2007 [12:38]

díky, no a jak to pokračuje s tebou? Už jsi se o to zase pokoušel? A jestli jo, tak jak to dopadlo?
Julie
pro Jardu
5. 04. 2007 [12:32]

Díky za radu, ale prozatím mám z AC strach, protože nevím, co mě může potkat. Proto se jen ptám, jestli ten můj divný spánek s tím souvisí nebo ne.
Jarda
sakra
5. 04. 2007 [11:50]

Sakra ten komentář předtím měl být pro Miroslava Kowalcze RE:julie tak až do něj zase upadneš zkus výlízt z těla :)
Jarda
re:Julie
5. 04. 2007 [11:47]

taky jsem o tom přemýšlel. Když se tě v AC něco ohrožuju můžeš se vrátit. Ale když se bojíš že by ses nemusela vrátit dej si do ruky lísteček s textem "jsem doslova duchem někde jinde" ;-)
Julie
.........
5. 04. 2007 [11:44]

Často upadám do uklidňujícího a krátkého spánku. Přitom je hrozně tvrdý. Jenže nespím. Mám pocit, že všechno okolo sebe vnímám. Vidím všechno, i když mám zavřené oči. Je to možné? Ne, že bych viděla přímo sebe - jen tak mlhavě, ale okolí úplně jasně. Co to může být? Stává se mi to, když si hodně dobře lehnu a jsem z něčeho psychicky unavená.
Miroslava Kowalcze
jo
5. 04. 2007 [9:23]

Taky se toho trošku bojím, protože je to cesta do neznáma, a i kdybych mohla, myslím si, že bych to dokázala, tak mám taky z toho strach, že nenajdu cestu zpět, že mě potká něco, z čeho budu hrozně moc viděšená. Jo většinou se to stane ani o tom nemusíš vědět, ve spánku, probudíš se, třeba si i vzpomeneš, ale připíšeš to snění. ale myslím si, že naše podvědomí ve spánku pracuje na maximum a že se naše mysl střetně s fantazií podvědomí, ale taky s budoucí realitou. myslím si, že naše duše létají v hlubokém spánku někde do jiného světa.
Julie
Ostatní duše
5. 04. 2007 [8:26]

Mám otázku. Okolo nás je spousta duší, které nevědí, že by měly jít na věčnost nebo že už nejsou v reálném světě. O AC jsem hodně četla a také, že je možné, že se do těla může dostat úplně někdo jiný. Je to jen fáma ze strachu nebo realita? Kolem sebe mám pár divných "věcí", proto se bojím AC vyzkoušet a využít. Dost lidí se díky AC dovědělo o falších svých přátel nebo své minulosti. Ale co když se stane nějaká chyba? Měl by u toho raději někdo být?
Jarda
re:
4. 04. 2007 [11:10]

možný to je nebo ztatili vědomí
Miroslava Kowalcze
jo
3. 04. 2007 [14:47]

a co si myslíš o lidech v komatu. Doopravdy by mohla jejich duše cestovat někde jinde a bloudí a bloudí a nemůže najít cestu zpět?
Jarda
re:
3. 04. 2007 [13:04]

Máme jen jednu jistotu a tou je nejistota. ;-) Šance že tělo "umře" protože je člověk duchem někde jinde a už se nevrátí je mizivá asi 0,0000001% ? Navíc (prý) tělo duši občas vrátí samo nebo když se s tělem manipuluje tak vás to taky může hodit zpět.
Miroslava Kowalcze
a není to
2. 04. 2007 [20:12]

příliš nebezpečné? Co když se to někomu podaří úplně, má jistotu, že se vrátí zpět? Že najde cestu zpět? Tak nějak mi to pořád vrtá hlavou
Jarda
re:
2. 04. 2007 [20:07]

jo to by mohlo být taky AC (astrální cestování) PS:zabívám se tím asi 3/4 roku a čerpám z odkazů který jsem napsal do minulího příspěvku. Taky čerpám od kámoše(má talent)
Miroslava Kowalcze
jarda
2. 04. 2007 [13:16]

Jak tohle všechno víš? kde to čteš a jak dlouho se tím zabýváš? Ještě se mi stala jednou taková věc, zase jsem spala a nespala a jak se chci probudit, tak jsem uviděla ruku jen ruku na moji noze, tak moc jsem si přála ,abych se vzbudila, po chvíli jsem se vzbudila celá spocená. Přikládala jsem to noční můře, jen kdyby to ale nebylo tak reálné.
Jarda
re:klmpl
2. 04. 2007 [6:42]

jo to by mohlo být ono ještě chvíli a mohl jsi být venku. To hučení je jeden z možných charakteristických znaků. No a v tom pokoji mohl být nějaký duch. PS: http://www.astralni-cestovani.info a http://www.astralni-cestovani.info/astralforum/
klmpl
Astrální cestování?
1. 04. 2007 [13:37]

Včera se mi stala jedna věc, kterou jsem moc nechápal. V noci jsem byl na plese, nevypil jsem toho moc, ale byl jsem trochu přiťuklý. Posledního panáka jsem měl o půlnoci, domů jsem šel skoro úplně střízlivý, spal jsem 6 hodin a stalo se mi to až teď odpoledne, kolem čtvrté, takže si nemyslím, že to po 16 hodinách bylo způsobené alkoholem. Byl jsem trochu unavený, řekl jsem si, že si půjdu lehnout. Po chvilce jsem začal příjemně usínat, ale najednou se mi stalo, že jsem měl pocit, že nejsem sám. Jak kdyby někdo stál těsně nade mnou a dotýkal se lehce mé hlavy. Najednou jsem uslyšel ženský hlas „já jsem tady taky", ale tomu jsem přesně nerozumněl a „něco" se mi mihlo před očima. Nikdo z přibuzných to být nemohl. Potom se mi začaly prudce zavírat oči, já je skoro nemohl otevřít, vibrovat nohy, měl jsem pocit, že jsem hodně uzavřený v sobě, propadám se, všechno je daleko, jsem ve tmě a v hlavě mi začalo hrozně moc hučet, nevím, k čemu to přirovnat, možná k tomu, jak jede vlak, nebo pracují motory... Dostal jsem strach, tak jsem s tím trochu bojoval, na podruhé nebo napotřetí jsem oči otevřel a vstal. Šel jsem si lehnout vedle do pokoje a už se nic nedělo. Co to mohlo být? Jsem blázen, tak bych se měl jít léčit, nebo jsem byl před spánkem tak trochu pomatený nebo to mohlo být samovolné astrální cestování? O nic jsem se nepokoušel
Miroslava Kowalcze
tak
1. 04. 2007 [11:28]

Dneska, ve spánku, jsem se pokoušela vyplout z těla, ale nešlo to. Ovšem už to, že jsem to chtěla udělat ve spánku a uvědomila jsem si to,tak považuji za pokrok. Budu se snažit víc, je nějaká metoda, jak to vylepšit?
Jarda
re:
30. 03. 2007 [13:17]

když nemůžeš hýbat tělem říká se tomu spánková paralíza. Když ji budeš mít můžeš se snadno dostat ven. A jak jsem to udělal? sám nevím zdál se mi sen že někdo z jinýho fora něco napsal> chtěl jsem odepsat(v tom snu)>pak jsem si vzpoměl kam chci cestoval>to mě trochu probralo>chtěl jsem pohnout prsty na noze> šlo to z tuha> tak jsem si myslel že je to paralíza(ale nebyla)>pískalo mi n uších bylo to jako el. proud > zaměřil jsem se na nehmotný tělo a myslel jsem na to že moje hmotný tělo leží jako kus masa se kterým nepohnu> pak jsem se zvednul(nehmotným tělem)>viděl jsem svůj pokoj a odlepoval si ruce> no ale pak jsem si hnul trupem a koplo mě to zpátky.
Miroslava Kowalcze
a jak jsi to dokázal,
30. 03. 2007 [10:05]

připravoval jsi se na to? Já jsem prošla asi třikrát hypnozou, jestli jste někdo někdy byl, tak víte o čem je řeč.Dá se říct, že jakmile se člověk zcela uvolní, tak jeho duše proplouvá zpět do minulosti, a to je potom žůžo lítat. Ale abych sama od sebe astrálně a vědomě létala, to musí být hodně zajímavé. Jak jsi to teda udělal? Jinak ještě dotaz, občas se mi stává, že vnímám ve spánku své okolí, hýbím rukama, teda myslím si to, dokonce to i cítím, ale když se podívám na ruku, tak ta je v klidu, koukám doleva doprava nahoru a nemůžu se vzbudit, slyším vše,co se děje kolem mě, auta cokoliv, ale nemůžu se vzbudit, stává se mi to dost často. Spím, ale jsem vzhůru.Zažívá to někdy někdo?
Jarda
re:
29. 03. 2007 [16:57]

19.3 jsem byl půlkou těla venku. a viděl jsem v úhlu 360 stupňů. ;-)
then
nj
24. 02. 2007 [10:39]

je tu vela ludi ktori si robia z toho strandu a pritom sa to da a ja sam som uz nie raz cestoval
Jarda
re:
28. 01. 2007 [19:24]

jo říka ,ale někdo to neví o co se jedná.
Maxim-maximas.
astrální cestovaní
22. 01. 2007 [14:04]

neříká se tomu astrální cestování??
Jarda
tip
6. 01. 2007 [9:13]

zkuste se chtít podívat třeba na výbuch v Hirošimě prej je to dobrej "ohňostroj". Nebo do AREA 51 na UFO. A co takle na planetu kde UFO bydlí :-D
magicgirl
Odpověď a souhlas... :o)
1. 01. 2007 [19:53]

Ano,mě se to povedlo.Nebyla jsem sice při vědomí,ale musím souhlasit s oplikem.Já jsem na to ale byla připravená,tak mi to zas tak dvný nepřišlo...jestli chce někdo vědět více,ať mi píše na mail:magicgirl111@seznam.cz
Teji22
...
30. 12. 2006 [13:25]

a jak si to udelal ?
oplik
CESTOVÁNÍ MIMO T´ĚLO
22. 12. 2006 [17:18]

já jsem to jednou dokázal a bylo to fakt divný