Diskusní fórum

- Úkazy na fotografiích -

Mí chlupatí léčitelé

V popředí Garfield, v pozadí Mínďa

Vydáno:   15. 02. 2014 [10:01]

Přečetlo:  1313 čtenářů
Autor (vložil): Garfi



Adanom
:)))
15. 02. 2014 [18:34]

Tak to je poradnej kus.
Garfi
Adanom,
15. 02. 2014 [17:59]

Garfield je velkej, má i velké tlapy, má asi 7 kilo. A ten porod, to byla hezká věc. Bylo moc pěkné být u toho a pomoci, ale hlavně u toho prostě být. Nemusí jít o lidské mládě, zážitek je to i u zvířátek, to je fuk. Jak píšeš o tom hlazení, tak v tom filmu, co sem do článků dal Honza, je zmínka o hlazení kočky, že to vyvolává kosmickou lásku, nebo jak to tam říkali. Každopádně mě dělá hlazení kočky stejně dobře jako té kočce. Jo a to propojení taky cítím:-).
Adanom
Garf
15. 02. 2014 [17:49]

Garfield se me zda byt dost velikej. Je velikej? Na me pusobi jako pohodar. :-)
Takze Ty jsi takova kocici porodni baba da se rict?! :-) dobry. :)
Ona je to takova naprosto prirozena rekace rekla bych ze pomuzes kdyz nemuze sama tak dobre. Reagovala bych tusim stejne.

Jak pises o ty Garfove vibraci ze Ti dela dobre, tak to je prima. :)
Ten nas Micinek prede nekdy tichounce , nekdy vic hlasiteji ale nikdy ne vylozene nejak vyrazne hlasite. Ale co me dela dobre to je kdyz ho hladim, dostavá se tim do meditace- do stavu kdy zmizi ja a on. Objevuje se propojeni, splynuti a cas a okolni
realita uplne mizi. :)
Zajimavy je ze ze zacatku byl divoke az agresivni, nervozni, nevrlej a kousal a skrabal.
Vychovala jsem si ho ( zkrotila ) tak ze je z nej andel. :))). Ale stale lovec a ve volne prirode se chova uplne jako šelma.

Uz hledam fotky. :)

Honza784512
Garfí
15. 02. 2014 [13:04]

Hezcí mazličci, ale myslim, ze z nich nebudou fotomodely, foceni je očividně moc nebavi :) :D my máme jenom jednu fenku labradorskeho retrivra, neni nejmladší (je ji 11 let), tedka na tom nebyla nejlíp, ale teď uz je zase fit
Garfi
Jelítko,
15. 02. 2014 [12:20]

taky to cítím, že vycítí a rozumí beze slov! Naprosto vědí, jak nám je. navíc ty moje tváře ani nejsou tak němé-mají na kočky dost širokou škálu zvuků, nejen mńoukání, ale i vrčení, vrkrání atp. už rozumím každému jejich "slovu".:-) Jo a psy jsme chovali dvacet let, taky je mám ráda.
Garfi
Adanom,
15. 02. 2014 [12:17]

vyfoť.
Garfi
Jsou
15. 02. 2014 [12:17]

to Britky. Britská modrá. Ale modrej(čili šedej) není ani jeden z nich. Minďa jako kotě byla modrá, měla jen flíčky na obličeji a tlapkách. Líbila se mi právě, že je atypická a hlavně mě dostal její zvídavý kukuč. Ukázalo se, že jsem ji odhadla správně. Je velmi chytrá a schopná a taky svá.:-) Její vrnění je hlasité, jak když někdo v továrně pustí stroj.:-)Je mi oddaná, ale jen mně. Zato Garfield, kterému říkáme odmala taky Krémíček dle jeho barvy, ten je flegmatickej, klidnej, přátelskej a je to typický postelový flákač a žrout. S oblibou říkám, že jsem si ho porodila a že je jak Mindin synáček, tak i můj. Při porodu už Minďa totiž neměla sílu, takže jsem to byla já, kdo roztrhl placentu, aby se mohl poprvé nadechnout a taky jsem ho oddělila od pupeční šňůry, což jsem si naštěstí předem nastudovala na Netu. krémík alias Garfield vrní proti Mindě tiše, hluboce, skro až podprahově, je to taková zvláštní vibrace, která mi dělá hodně dobře.:-)
Jelitko
ahoj
15. 02. 2014 [12:09]

to jsou mazlicci!Cloveku jsou nejvernejsi a strpi i nase nalady :o),taky mam jednu Cicu doma.Psu a kocek bylo do ted v mem zivote dost a jeste si poridim zase psa.Bohuzel nam roumi a my jim vic jako clovek cloveku.
Adanom
:(. :-)
15. 02. 2014 [11:23]

Prestavam chapat proc se me to vzdycky rozmnozi ty komentare. ;)
Adanom
:)
15. 02. 2014 [11:21]

Boží :) libi se me jejich zabarveni. Vzdycky kdyz vidim videa kocek jak se vtesnaj do neceho maleho a tam si lezi a spi tak si rikam cim to je ze to delaj kdyz to na pohled vypada tak nepohodlne. :-))
A jak se rika tehle kocici rase?

Jsi me inspirovala. Az budu mit cas dam Ti sem na oplatku toho naseho Micinka. :)
Adanom
:)
15. 02. 2014 [11:20]

Boží :) libi se me jejich zabarveni. Vzdycky kdyz vidim videa kocek jak se vtesnaj do neceho maleho a tam si lezi a spi tak si rikam cim to je ze to delaj kdyz to na pohled vypada tak nepohodlne. :-))
A jak se rika tehle kocici rase?

Jsi me inspirovala. Az budu mit cas dam Ti sem na oplatku toho naseho Micinka. :)