Diskusní fórum

- Volnomyšlenkáři -

Opravdu problém
Mám se sebou menší problém. Týká se to mého myšlení. Nejprve řeknu příčin a potom ten problém samotný. Jednou sem večer nemohl usnout, tak jsem si zapl počítač který mám ve svém pokoji. Chvíli jsem hrál nejmenovanou hru a pak jsem narazil na vaše stránky (myslím že nějaká reklama nebo odkaz, omylem jsem se sem překliknul, tak jsem si četl pár příběhů.) To bylo asi půl dvanácté, potom jsem šel na jedny stránky kde se stahuje a tam hledal nějakou malou 2d hru abych se konečně unavil. Našel jsem nějaký tetris a pak jsem hrál. Než jsem hru zapnul tak bylo skoro dvanáct. Hrál jsem cirka pět minut a vyrušil mě zvuk mobilu. Na něm to ukazovalo, že není signál. Což je opravdu divné protože bydlíme ve Brandýse. Poté jsem si všiml že na mobilu jsou čtyři hodiny. Ihned jsem tetris vypnul a podíval se na hodiny na počítači. Pak objehnul snad všechny co máme v baráku- šok na všech byly asi čtyři ráno(některé nejdou přesně) Od té doby se mi zdají divné sny (ve většině snech jsem kyborg).Taky cítím velkou nenávist k emocím, a hlavně mi lidské tělo připadá hrozně nedokonalé. Jak po stránce psychické i fyzické. Potřebuji pomoc s tím prvním problémem nežli s tím kybernetickým problémem. avšak budu vděčný za každou radu.

Vydáno:   9. 04. 2011 [9:05]

Přečetlo:  2080 čtenářů
Autor (vložil): zerone



Jarda
re:
1. 05. 2012 [10:03]

Taky se přikláním k mikrospánku
zerone
f
28. 05. 2011 [19:20]

Takže ufo to rozhodně nebude, nejspíš mikrospánek.
Jelitko
zerone
27. 05. 2011 [13:35]

muj nazor je,ze UFO nepotrebuje nikoho unaset,maji nas jako na taliri a sleduji nas uz od pocatku a ani o nich nevime.
A kdyby te snad unesli,tak uz te sem nevrati.
zerone
ufo
25. 05. 2011 [15:52]

Řekl jsem to jednomu chlápkovy, a ten mi řekl že je to příznak únosu ufo. Nevím čemu mám věřit.
Jaguárka
jj
5. 05. 2011 [17:47]

jednou se mi stalo něco hodně podobného. Ráno jsem se probudila a šla do kuchyně a tam mamka se chystala do práce, a koukala co že já tak brzo dělám v kuchyni když je půl šestý. Jenže já jí tvrdila že je půl sedmý. Potom jsem si řekla že jsem se asi překoukla, ale také jsem pak oběhla všechny hodiny u mě v pokoji u segry a na všech bylo půl sedmé, včetně obou našich mobilů!!!! A hodiny šly vesele dál, takže se nezastavily, bylo jich(těch hodin, i s budikama, mobilama..) asi 5. Takže to nebyla náhoda. PS:baterky v hodinách neměníme nikdy všechny najednou.
Jelitko
ahoj
16. 04. 2011 [20:15]

vis to mas to stejne jako ja,mam ted novy pribeh ovlivneni mysli"a tak taky cekam na radu lidi.Mam dojem jestli se nekdo nemuze dostat do nasi mysli a my pak blbneme tak jako ten co se nam tam dostal.Buh vi,na co jsi myslel a o kom jsi premyslel.Ja jsem chtela pomoct kamaradce kontaktovat jeji maminku a dostali se mi jeji deprese do meho vedomi a zacala jsem blbnout presne jako ona.Je zcela mozne,ze jsi tohle "nabral"taknejak podobne jako ja.A jak se z toho zbavit?To je teda problem.Asi zahanet demony nebo jak tomu rikaji,nizsi entity a oni dokazou cloveka potrapit.Je taky mozne ze to mas z toho PC.Tak drzim palce at ti to dobre dopadne.Ahoj.