Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Kopec Jáchym
Nalézt ho můžete ve Šluknovském výběžku. Je opředen mnoha pověstmi a láká čundráky na řadu příběhů, které si jejich autoři ani vypravěči neumí příliš snadno vysvětlit. Ženy odmítají na Jáchymu přespat, muži se setkávají se zvláštními jevy provázejícími jejich noclehy. Bohužel se o něm moc nemluví. Tuto diskuzi tedy zakládám, abychom si tu mohli podebatovat na toto téma. Pište vaše postřehy, dojmy, znalosti, otázky, ale hlavně se tu dobře bavte.

Vydáno:   10. 08. 2009 [8:31]

Přečetlo:  1298 čtenářů
Autor (vložil): GingerXX



Michi
vojak885
9. 02. 2010 [19:42]

blem blem blem
GingerXX
ještě jednou pro vojaka85
2. 09. 2009 [17:53]

Krom toho jsem v diskuzi, kde jsem původně zamýšlela diskutovat o tom, zda tam někdo byl a co zažil, případně poskytnout jiné, přínosné, informace. Nechci být drzá, ale tvůj příspěvek je zcela mimo mísu už jen tím, že kritizuješ za snahu o diskutování a nahrazuješ jí vlastním výkladem mého příspěvku za snahu o nalezení fotek a článků z internetu. Myslím, že jsi si spletl kategorii, do jiné by možná tvůj vzkaz pasoval lépe.
GingerXX
pro vojaka85
2. 09. 2009 [17:44]

Já jsem právě hledala, ale pod tímto název ve vyhledávači se zobrazují jen kulturní akce a skautské tábory. Jeden jediný odkaz byl věnován několika příběhům jedné party, která se do těchto míst vydala. Proto, že to není internetově zprofanované jako třeba Houska, se obracím sem.