Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Aury
cital som clanok k indigovym detom... v nom niekto napisal ze ma bud indigovu auru alebo bielu... co znamena ked ma niekto bielu auru a co znamenaju dalsie farby v aure a ako sa u cloveka prejavuju...

Vydáno:   24. 11. 2008 [21:24]

Přečetlo:  1243 čtenářů
Autor (vložil): rd-1.0



Věra
k článku
21. 02. 2009 [22:50]

Barva aury je daná podle toho, co člověk jí a jak žije, jestli je nemocen atd. Barvy se mohou lišit intenzitou, čím světlejší barvy, tím kvalitnější člověk, čím tmavší barva tak tam zřejmě budou větší charakterové vady.Plná bílá barva, značí duchovnost, modrá, zdraví, červená je negace, žlutá energie, vše může být v kladném i záporném polu, záleží, kde se barvy na těle nachází.
chajimun
???
18. 01. 2009 [23:25]

Ja vim ze mam strasnou silu,ale posledni doubou sem trosku IQTQ.Kazda nocni mura se mi zda skoro kazdy vecer a sem na to zvykli.Zda se mi ze umim telekinezy ale to mam od Gravity Gunu z HL2.Jaka to je barva?
Makyna
dodatek
9. 01. 2009 [17:57]

Ke každé povahové vlastnosti,ale i nemoci je dána určitá barva aury.Lidé,kteří jsou schopni tyto barvy vidět,tak ti podle nich určují diagnosu.Třeba nemoce fyzické,ale i duševní.Strach,radost a prostě celkový stav dané bytosti.Auru nemáme jen my lidé,ale i rostliny.A nemusíme mít jen jednu barvu aury,ale tyto barvy se mohou na sebe seskupovat a mohou být určitých odstínů.Co se týče té barvy zlaté,jako Ježíšovy,to neznamená,že jí mají jen věřící lidé.Je to obsáhlejší.Člověk má kolem svého fyzického těla několik obalů,které jsou neviditelné.A právě léčitelé jsou schopni toto vidět.Ve zkratce řečeno,barvy jsou dané.Nemůže mít jeden na radost červenou a druhý hnědou.Pouze se mohou lišit v odstínech a intenzitě.Rozepsala bych to i ohledně té zlaté barvy,ale nechci už otravovat.
Marianna
Makyna
31. 12. 2008 [10:11]

Nemůžeš říct, která barva je nejlepší. Každý je jiný a jeho barva aury má různé odstíny. Také nemůžeš říct, že zlatá je Ježíšovo světlo. To chceš jako říct, že lidé jiného vyznání nemají nárok na auru se zlatou barvou, protože by odporovali své víře?
Makyna
=
5. 12. 2008 [19:28]

Bílá barva v auře znamená čistotu člověka.Je to laskavý a hodný člověk.Nejlepší barva je zlatá.To je Ježíšovo světlo.Pokud námi proudí Pana Ježíše světlo,tak toto světlo znázorňˇuje nebeskou ochranu proti všem negativním věcem.