Články

- Kontakty se záhrobím -

Styky s duchy

Už bibli se vyskytuje zmínka o bytostech z onoho světa, které se různým způsobem zjevovaly. Ačkoli uběhlo od této doby tisíce let, jestli taková sdělení byla možná tehdy, proč ne dnes? Vždyť zastoupené síly a elementy v přírodě působí stále?

Každý člověk s fyzickým tělem druží k sobě duše, které nemají fyzická těla a jež nazýváme duchy. Lhář k sobě vábí duchy lživé. Hráč k sobě zase přitahuje duchy hráčů. Muž, který tvrdě pracuje v zaměstnání a vyčerpává ho to, je obklopen stejně unavenými duchy. Žena, jež si dělá v každé situaci starosti a obavy má kolem sebe neviditelnou společnost podobných bytostí, které jsou právě tak vystrašeny jako ona. Stejně ti, kteří touží po nejvyšší moudrosti a chtějí žít v harmonii a souladu přivábí k sobě bytosti takového řádu.

Naše hmotná mysl si žádá důkazů o existenci a síle duchů hmotným svědectvím. Ale dáme-li takové mysli vše, čeho si žádá, přeci nebude nikdy uspokojena. Neustále bude volat po dalších a dalších důkazech.

V dnešní době žijí lidé, kteří se zajímají mnoho let o spiritismus a duchovno, spoustu toho viděli a zažili a přeci nejsou blíže přesvědčeni o existenci duchů než na začátku, když začali toto studovat. Možná se vám to nezdá, ale jsou ovládáni strachem a tak zkoušejí další pokusy a pohybují se neustále v uzavřeném kruhu. Z toho kruhu se nedostanou, pokud nezbourají bariéru logického myšlení a nezačnou věřit a prociťovat jemnější vibrace. Je to jako gramofonová deska, která neustále v jednom místě přeskakuje pořád dokola a dokola a dokola. Není lepší přesunout jehlu dopředu?

Mnoha lidem chybí větší víra, kterou ale máme všichni v sobě a můžeme ji ihned použít. Nezapomeňte, že pravá víra je taková, když vyřkneme přání jen jednou a pak se radujeme v očekávání z výsledku. Opakováním jednoho a totéž se projevuje strach, že se tak nestane a výsledek se pak jistě nedostaví.

Vydáno:   27. 07. 2007

Přečetlo:  3548 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)