Články

- Zajímavosti -

Školní esej
Moje vysněné povolání je být novinářem, ale ze všeho nejdřív bych chtěl vystudovat střední a vysokou školu. Proč bych se chtěl stát novinářem? Protože mě baví psát na počítači a hledat nové věci. Přesahovalo by asi téma esoterika, mystika, záhady a mystéria, ale také něco pro zasmání a nějaké horké drby. Chtěl bych, aby to lidi bavilo? Určitě se touto prací seznámím s novými lidmi a novými věcmi.

Od této práce bych si představoval, že zažiji mnoho neuvěřitelných věcí. O peníze mi tak moc nejde. Samozřejmě, že peníze jsou důležité? Ale nejdůležitější je, že budu dělat, co mě baví.

Bokem bych pracoval jako astrolog, nebo jako médium ( komunikace se světem mrtvých ). Tyto služby by jsem dělal zdarma, jako svůj koníček. Také by jsem chtěl napsat nějakou knížku, třeba o parapsychologii.

Z knížek jsem se naučil teorie a teď se učím praxi, třeba cvičení telekineze ( přesun lehkými, nebo i těžšími objekty myslí pomocí energie ), telepatii ( přenos myšlenek k druhé osobě, nebo také čtení myšlenek ), empatii ( vcítění se do druhého člověka ) atd.

Empatii se učit nemusím, tu jsem v sobě objevil už dávno. O tom by jsem chtěl napsat třeba tu knížku, samozřejmě, až budu psychické schopnosti plně ovládat...

Vydáno:   02. 01. 2007

Přečetlo:  2152 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): risa.trav



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ jáá
6. 01. 2007 11:22
risa.trav