Články

- Knižní novinky -

Tarot Múz od Chris-Anne s námi tvoří budoucnost

Tarot Múz od Chris-Anne s námi tvoří budoucnost

    Jedinečný, odlišný a velmi moderní, byť jemný tarot. To je Tarot Múz, který kombinuje naladění na tvořivost, plutí životem ve spokojenosti a smysluplnosti a praktické rady, které nám ukáží nejen, co dělat, kam se podívat, kde hledat možnosti, ale především, jak na tom jsme nyní.

    Při několika výkladech jsem postupně byla víc a víc nadšená, protože ne tolik do budoucnosti, ale karty mne naváděly spíše do přítomnosti, do plného uvědomění si současných možností.

    A z těch, logicky, mohu začít tvořit budoucnost, která už tak nějak bude následovat.

Jsou to karty nádherné…

….růžově okrojené….

….graficky nastojato, naležato… tvoří vám před očima krásný sladký obrázek.

Skutečně jako polibek Múzy.

    Bohyně života a tvořivost. Jednotlivé karty pak můžete zkoumat jak z hlediska klasického tarotového významu, tak i té krásné aury, kterou jim autorka dala svými texty v knížečce. A navíc samozřejmě i skrze obrázky, které do každé karty vetkala… souhlasí s tím, o čem se mluví na kartě? Nabízí zcela jiné pohledy, jiné úhly, možná ale toho samého, a to probouzí zvědavost. Nahlížení do obrazů těchto karet je trochu jako nahlížení do zákoutí úrodné zahrady. Kolik karet, tolik zajímavých rostoucích rostlinek se zcela jedinečnými významy.

Čím více jsem karty vykládala, tím více mne zaujímaly právě ty obrázky.

    Je to tarot, jehož kouzlem se krásně propadáte do světa svých vlastních netušených možností, svých pravd, svého ideálního světa, ve kterém je to, pro co jste zrozeni, tím nejdůležitějším.

Pro koho bych tarot doporučila:

- Pro jemné duše, které chtějí jemnou, leč dosti ponoukající inspiraci

- Pro prakticky založené lidi, kteří chtějí zábavnou formou rozebrat své myšlenky…

    …protože ATMOSFÉRA těchto karet umožňuje úlevné oddechnutí si nad svými myšlenkami a zároveň přináší zajímavé náměty, nápady, které nás nemusí napadnout na první dobrou, ale… ale ono na nich něco může být.

A v tom považuji tyto karty za velmi inspirativní.
O autorce:
    Chris-Anne: návrhářka, brandový stratég, milovnice tarotu požehnaná touhou tvořit, nechat si našeptávat a využít tak své zkušenosti z konvenčního života designérky. Žije spokojeně v kanadském maloměstě s mužem a australským labradorem.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, https://www.synergiepublishing.com


Vydáno:   29. 04. 2024

Přečetlo:  121 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)