Články

- Knižní novinky -

Magické kočky 2024 Kalendář

Magické kočky 2024 Kalendář

    Chcete vědět, jaký bude příští rok? Krátký přehled každého měsíce přinese nejen nástěnný kalendář, ale i jedna hra s ním… kartičková. Přiložme si karty Cira Marchettiho k jeho novému kalendáři. A představme si, že si tak dláždíme cestu… k čemu vlastně? To nechám na vás. Položme si otázku prostě tak, že tohle je podpora pro cokoliv, co chcete tento rok na svém životě vylepšit.

    Císařovna slibuje úspěchy, plody, posílení, zdraví a moudrost. Ale chce za to trpělivou práci, akci, umění vyplít plevel i zasadit nová semínka. Vlastně ideálně nakročeno k takovému roku, co říkáte?

    LEDEN: Jasnost. Plány. Jistoty. Postavení si základních kamenů. Leden bude chtít, abychom byli silní, měli silné zázemí a silné partnery. Plány a všechno fungovalo. Výtečně se nám budou budovat základy a sbírat informace. Vnímejme logiku věci, přirozené cykly - kde se v těchto cyklech právě nacházíme? Odtamtud se musíme vydat kupředu.

    ÚNOR: Záměry a postavení v životě nám v únoru prověří zkoušky, hravé, větší i menší, ale dobré bude se do všeho prostě pustit „jen pro tu zkušenost“. Zjistíme tak, v čem jsme dobří. A kudy se vydat v následujících týdnech. Testovací únor!

    BŘEZEN: První výsledky jsou tu! Nebo silné pocity, že jdeme správným směrem. Sbírejme to, co umíme, máme a investujme to do své budoucnosti. Výsledky i nové cesty - oboje bude úspěšné. Možná čase se i ocenit, odpočinout a poupravit plány, protože vcelku jasně vidíme své šance i horizonty.

    DUBEN: Odstraňme to, co nám překáží. Skvělý čas na přeorganizaci života od podlahy, na to najít to, co jsme dlouho hledali a někdo nám to kdysi vzal, odstranit neupřímnost a vysilovače naší energie. Hledíme pravdě do očí a je třeba z toho získat to nejlepší, co můžeme.

    KVĚTEN: Moudrost nám našeptává budoucnost. Kvalitní úrodná půda? Kvalitní semínka? Prosím! Je dobré využít klidu, rozvahy, čerstvě načerpaných zkušeností a vydat se do nového, počkat, co se nám urodí tento měsíc. Vše nám to ukáže velmi výrazně cestu vpřed.

    ČERVEN: Rozjasnění! Věci se dějí, ukazují, posouvají samy. Na nás je vše dobře pochopit, ukazuje se symbolika našeho života, minulosti, podpora spřádání budoucnosti. Můžeme se uvolnit, odpočinout, napnout síly a vyrazit, cokoliv! Ideálně běžte tudy, kudy vám to dává vyšší smysl. Logiku.

    ČERVENEC: Výsledky. Stabilita. Rozhodování. Víme, kde jsme. A odtud se máme znovu dobře vydat kupředu. Úspěchy, finance, zázemí, nyní důležité téma! Vezměte něco do svých rukou a investujte do sebe, do života, skliďte úspěchy. Nechte se inspirovat úspěšnými.

    SRPEN: Všeho dobrého nyní dosáhneme následováním své vášně. Když se něčeho odvážíme. Nové začátky i konce souvisí s ohromnou tělesnou i duševní úlevou a rozhodnutí motivuje spíše intuice, náhoda a dokapaný pohár trpělivosti. Prostě už dost, už jsme tu my! Či toto chování z minulosti se nám zúročí výsledkem a úlevou nyní.

    ZÁŘÍ: Od trápení nám pomůže moudrost, od zátěže trpělivost. Nenechte se svazovat úzkostí, která má prameny v minulosti, v potřebách druhých lidí a jejich zášti. Stanovte si své cíle, vykročte a tihle bubáci zmizí. Pozor na vstupování podruhé do stejných řek!

    ŘÍJEN: Vplutí hluboko do psychiky, sny, intuice, čištění starých ran může být velmi intenzivní. Ukazuje se nám cesta, možná mlhavě, ale musíme si věřit. Zkoušky založené na zkoušce víry. Vkročte tam, kam potřebuje vaše duše, a vše se v dobré obrátí.

    LISTOPAD: Pozor na staré chyby, na přílišné obětování se ve prospěch někoho, kdo se jen tváří, že pomoc potřebuje. Je čas se schoulit sami do sebe a doplnit energii. Ocenit to skutečně cenné. Oprášit vzácnosti a chvíli možná… vůbec nic nedělat. Skvěle se dumá nad budoucností.

    PROSINEC: Oslavná nálada, spočinutí, klid, radost, důvody k oslavám. Intenzivně je cítit, co nám rok přinesl, tak si to plně uvědomme, všechnu tu krásu a sílu, která tu je. Je čas vidět prosinec jako osudový měsíc, od kterého se posíleni odrazíme do nového roku. Co se uzavře, přinese výsledek, to už výsledkem je, netrapte se dál drilováním.


Vydáno:   05. 11. 2023

Přečetlo:  95 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)