Články

- Vize budoucnosti -

Předpověděla Sylvia Brown pandemii roku 2020?
Cesta na druhý břeh (Sylvia Browne)

    Dobrý den, náš čtenář Vojtěch Kosek mě požádal o informaci ohledně knihy od Sylvie Brownové - Cesta na druhý břeh, kde autorka popisuje současnou epidemii časově zařazenou do roku 2020.

    O knize mě čtenářka Sylvia informovala v roce 2015 - Sylvia Browne - Cesta na druhý břeh, kde je část v českém překladu, nám jde ale o něco jiného.

    Originální kniha vyšla v roce 2002 a tudíž už není k sehnání, snad v nějakém antikvariátu. Ke stažení jsem našel knihu v angličtině ve formátu pdf - Sylvia Brown - End od Days, kterou jsem zatím nečetl, pouze vybírám odstavec ze strany 174 a připojuji český překlad:
    In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all known treatments. Almost more baffling than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again ten years later, and then disappear completely.
    Přibližně v roce 2020 se po celém světě rozšíří závažné onemocnění podobné pneumonii, které napadne plíce a bronchiální trubice a odolá všem známým léčbám. Téměř nepochopitelnější než nemoc samotná bude skutečnost, že náhle zmizí tak rychle, jak dorazí, zaútočí znovu o deset let později a pak úplně zmizí.
    Zajímá mě, zda-li někdo z vás četl tuto knihu a jestli narazil na další informace ohledně této doby, aby se o ně podělil v komentářích.



Vydáno:   22. 03. 2020

Přečetlo:  1264 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)