Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Xolotl se chystá opět do Čech
Milí přátelé,

    čas neskutečně kvapí, jaro je tu a léto téměř za dveřmi a to znamená, že začínáme se Xolotlem plánovat jeho návrat do Čech a další "mexicko-indiánské léto" :)

    Už teď víme, že se v červnu můžete určitě těšit na velkou Slunovratovou slavnost jako vždy a minimálně jeden noční úplňkový temazcal (29. - 30.6.) u Wlasty v Domě bílé srny (ti, co tam byli na silvestrovský temazcal, určitě vzpomínají ještě teď:)
A další program se bude samozřejmě ještě tvořit.

    Aby se Xolotlova cesta do Čech mohla uskutečnit, bude tentokrát předem potřebovat podporu z vaší strany a to v podobě PŘÍSPĚVKU NA ZAKOUPENÍ LETENKY. Částka to může být jakákoliv (dle vašeho uvážení a možností). Zaslané peníze pak bude možné využít jako vstupenku na jakoukoliv akci v průběhu léta, kterou si vyberete, individuální terapii atd.;)

    Cítíte-li, že chcete takovouto formou přispět na realizaci jeho cesty sem, napište mi prosím co nejdříve a já vám pošlu bližší info.
Věřím, že se nám díky vašim dobrovolným příspěvkům podaří vybrat dostatek peněz rychle a koupě letenky bude moct být zrealizována :)

    Předem děkujeme za podporu a přejeme krásný jarní čas plný vůní a chutě k životu,

bára a xolotl


Vydáno:   26. 04. 2018

Přečetlo:  881 čtenářů
Zdroj: http://www.maitrea.cz

Autor (vložil): Administrátor



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )