Články

- Knižní novinky -

Poselství Bohyní nejsou jen kartičky pro ženy (Doreen Virtue)

Poselství Bohyní nejsou jen kartičky pro ženy

    I když se přiznám, že pro řešení a povídání si s ženskou duší jsou naprosto ideální! Ale lze v nich najít i obecná poselství, drobné rady, inspirace a slovo přesně na míru. Nebo myšlenku. To, že jsou zasvěceny ženám slibuje ale úplně každému, ano, i mužům, že získají radu vyrovnanou, láskyplnou a moudrou.

Jednoduše - jako od Bohyně!

Knížečku si vezměte zvlášť: Dnes jsem to vyzkoušela

    Ne vždy mám pocit, že knížečka ke kartám je něčím víc extra, nebo že se dá použít i samostatně bez karet, ale tady jsem si žlutou knížečku od Doreen Virtue vyndala a karty uklidila bez ní. Nechala jsem si ji na občasné inspirující pročítání, protože jsou to maličké bonbonky, malé mlsání pro duši, u kterého jsem si víc než kdy jindy jista pocitem, že je vše v pravý čas.

    A tyhle karty mají opravdu prozíravý pohled a osobně je považuju za jedny z nejlepších od Doreen Virtue.

    Tak posuďte sami. Zrovna si tu před víkendem sedím a nevím, co se bude dít, nepříjemný pocit, že možná nedojde na slíbené slovo a co hůř, když dojde, bude to pro mě situace srovnatelná s maturitou.

A tak jsem si jen tak zalistovala a náhodně otevřela:

Vnitřní mír - bohyně Eireen

Není důvod k obavám, neboť všechno se krásně vyřeší.

    Ačkoliv naoko se věci tváří chaoticky, mohu vás ujistit, že existuje vyšší plán. Tato vše-milující síla je vám zcela nakloněna a podporuje vás. V klidu se oddejte Božské lásce a nechejte odejít všechny starosti, obavy a trápení. Zaměřte se na radost a vděk za všechna požehnání, kterých se vám dostává. Vaše vděčnost do vašeho života přitáhne ještě více požehnání.

    Různé významy této karty mi ještě doporučují odpočinek a hudbu a všechno, při čemž příjemně vypnu chaos v hlavě. To beru!

    Dozvídám se také, že Eireen byla řecká bohyně, mezi jejíž sestry patřily bohyně Zákona a Spravedlnosti. Římané jí říkali Pax, což znamená „mír“. Pomáhá nahradit obavy vírou. A zachovat si svůj dětský úžas a nadšení pro život.


Tak super, to beru…

Ono ostatně, nemůžu nic jiného dělat. Tak já si tedy počkám, jak se to vyřeší. Děkuji, milé bohyně…

Tak vidíte, ani nepotřebujete karty ????.
Vydalo nakladatelství Karty Poselství Bohyní, 2018, Synergie , www.synergie.cz

Vydáno:   19. 04. 2018

Přečetlo:  869 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)