Články

- Zamyšlení -

Darísek, Krystalka a Merlain mají nové poselství
Dobrý den.
Darísek, Krystalka a Merlain mají nové poselství.

    Již dříve jsme informovali o průniku a otevření vortexů, silného záření a příchod velkých energií a to např. 6.ledna 2014. Nyní po čtyřech letech se děje něco podobného, ale s tím rozdílem, že na Zemi to přijde v mnoho násobné síle, kterou tentokrát pocítí i ti, co v nic nevěří. Mnoho lidí stále více a více upozorňuje na různé děje, ať se to týká šenelingů, nebo vlastních zážitků - zkušeností. Ti lidé, kteří nás znají ví, že nesdělujeme a nepíšeme o všem. Sdělujeme jen zásadní věci o kterých by měli lidé opravdu vědět, aby tak nebyly zaskočeni a vyvedeni z míry, což může mít neblahé účinky ohledně pochopení dané situace a proto nyní sdělujeme to, co je velmi zásadní.

    Darísek stále komunikuje prostřednictvím telepatie a šenelingu se svými rodiči Merlainem a Krystalkou. S maminkou komunikuje více a společně s tatínkem zase pracuje v různých realitách a Vesmírech. Nyní po delší odmlce, je vhodné předat informace o tom, co se bude dít, o tom na čem se pracovalo a co to přinese.

    Před pár lety jsme hovořili o tom, že se energie záměrně zadržují a pouští po vlnách na planetu Zemi na lidstvo, jelikož naše Sluneční soustava je o mnoho déle připravená na transformaci, nežli lidstvo na planetě Zemi. Od října 2017 bylo domluveno, že nelze již nadále brzdit, omezovat a nadále korigovat energie ze Slunce, které je již zažehlé na větší vibrační systém již několik let prostřednictví naší a i jiných galaxií. Energie opravdu od Září 2017 rapidně stoupají a proces je již nezastavitelný žádnou stranou, která by tomu chtěla bránit. Je to z důvodu toho, že proces na stoprocentní dokončení působení síly - energie ze Slunce, byl včera 9.1.2018 ve večerních hodinách kompletně spuštěn. Tedy nyní jde jen o to, kdy se to na planetě Zemi ve své síle projeví.

    Dovršených stoprocen energie již prochází skrze reality - úrovně. Fyzickou podobu, tedy fyzický projev v různých podobách, ( v cítění, v motání hlavy, k vidinám podobné halucinaci, návalu síly, ale také návalu únavy, u někoho k nervozitě a výbuchu vzteku, ale u většiny k pocitu neskonalého štěstí, k pocitu bezstarostnosti, k pocitu chtít více žít, více se projevit, také dojde u většiny lidí k odpuštění křivd, které na ně byly spáchány, jakoby člověk zapomněl na staré sváry a hodil je za hlavu s uvědoměním, že jde pouze o žabomyší spory, tam kde to bude možné se budou rodiny stmelovat a navzájem si odpouštět a konečně se začnou respektovat atd.......) se začne na planetu Zemi projevovat na začátku Března 2018.

    Od začátku Března to bude zasahovat Zemi ve své největší síle asi cca 21 dní. což vychází cca do 21 Března 2018. Takže se máme na co těšit. Ti citlivější to můžou již pociťovat od 9.1.2017, kdy se to projevuje především ve vyšších realitách.

    Jak to probíhá? Probíhá to tak, že se rapidně zvyšují frekvence vibrací, což má za následek prolínání s vyššími úrovněmi a tudíž to má vyšších realit vliv na Lidstvo. Otevírá se mnoho a mnoho bran, vortexů, kanálů, průchodů, atd..

    Vše bude nejcitelnější a někde i viditelný Března 2018, tedy již od začátku Března.

    Tento rok je nejen o vztazích, ale také o odtajňování mnoha tajemstvích, které byli lidstvu záměrně tajeny. Mnoho bude v tomto roce ukázáno, prozrazeno, provaleno a přiznáno. Zvláště to, v co lidé skeptické povahy odmítali. S tím také, ale budou snahy odtajněnou věc přeci jen trochu zmanipulovat, pozdržet či ji upravit. To ale nevadí, protože i tak lidem, kteří jsou již trochu znalí (a těch je hodně), vše samo dojde, automaticky a logicky se jim to poskládá, takže nebudou dbát nějakých manipulačních úprav. Samozřejmě se najdou lidé, kteří budou i tento článek i toto poselství překrucovat, hanit a nebo se snažit ho přepsat do své podoby, aby vyšli jako ti, co o tom již dávno ví, stejně tak jak se v minulosti při našich poselstvích stalo. Nejde o to, kdo sem přinesl tyto informace, protože je máme stejně všichni, ale jde jen o to, aby se zachovala pravdivost a význam tohoto poselství bez nějakých úprav a domyšlených vět.

    Takže se cca od Března 2018 těšme na nové situace, které opravdu přijdou, protože u mnoho lidí se již dějí a však v Březnu to má zasáhnout každého. To, jak to dotyčné bytosti na Zemi přijmou, to jak zareaguji , záleží na jejich vlastnostech, protože vlastnosti budou hrát větší roli. Kvalita vlastností bude totiž mimo jiné otevírat množství a kvalitu nových možností. I tak se máme na co těšit, protože od začátku Března 2018 se otevřou dveře do vyšší reality každému. Také na každém bude zda-li do těchto dveří vstoupí. To co jme viděli bylo, že mnoho lidí do těch dveří přímo vběhne, protože si budou jistí svých záměrů a svého směru dalšího stupně vývoje, dalšího stupně nových zážitků.

    Někoho čekají velké změny, převraty, ale většinu čeká požehnání, proto se nebojme od Března 2018 otevírat nové dveře, nebojme se projevit svoji kreativitu, ukažme naše city, ukažme, že umíme moudře milovat.

    Lidé se od Března 2018 budou více sjednocovat a to ti co podobně vibrují. Proto se nebojte přidat k lidem podobného smýšlení, podobných vlastností, protože tak budete tvořit stejný či alespoň podobný shluk energie, který se promění ve vortex, v bránu kudy bude proudit stejná vámi vyzařující energie, takže bude takovou skupinu velmi posilovat a to zvláště pokud se taková skupina chytí za ruce a vytvoří kruh, neboli vortex. Tudy pak bude proudit energie vyšších realit, vyšších vibrací, proto můžete takový kruh s přáteli s rodinou atd.., tvořit na místech, kde chcete takový vortex mít. Osobně tvoříme kruh nejen venku, ale i doma v obydlí, jako je kuchyně pro nabitější a zdravější jídlo, v obýváku pro přátelství a lásku, v dětském pokoji pro radost a kreativitu, v ložnici pro zdraví spánek atd....., venku na zahradě pak tvoříme kruh pro úrodnou půdu, zdravé a silné plodiny atd....Zkuste to také a ucítíte změny. Dříve to nebylo tak účinné, jako právě teď a ještě více účinné to bude v Březnu 2018.

    Pokud můžete scházejte se s rodinou a přáteli, vše si odpusťte ať v Březnu máte více šancí, více otevřených dveří. Byla by to opravdu velká škoda nevyužít této pohostinnosti Vesmíru protože to co se začíná dít a v Březnu exceluje, se nestalo za mnoho posledních tisíciletí.

S úctou k vám vaše rodina Darísek, Krystalka a Merlain

Článek je volně šiřitelný

Vydáno:   14. 01. 2018

Přečetlo:  864 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Romana1



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)